OPREMA SE ARENA CENTAR U KORONA-BOLNICU: KOLIKI SU TROŠKOVI PRIJEVOZA, MONTAŽE, ČIŠĆENJA? IZ BOLNICE DUBRAVA JAVLJAJU DA NEMA HRANE, LIJEKOVA, A STVARA SE NOVA BOLNICA?

0
2143

 

OPREMA SE ARENA CENTAR

KOLIKI SU TROŠKOVI PRIJEVOZA, MONTAŽE, ČIŠĆENJA?

 Na adresu Jutarnjeg lista stiglo je pismo liječnice KB Dubrave koja tvrdi kako u respiratornom centru bolnice nema ni lijekova ni hrane za bolesnike. Pismo je proslijeđeno Ministarstvu zdravstva, a ministar Vili Beroš rekao nam je da će u KB Dubravu uputiti zdravstvenu inspekciju ne bi li se utvrdile nepravilnosti i riješio problem s obzirom na činjenicu da bi uskoro cijela ustanova mogla postati isključivo Covid bolnica sa 640 kreveta.-piše Jutarnji list.

U Dubravi nema hrane, a sa čime se plaća stvaranje nove bolnice iz Arena centra?

inbound7249662366508846500

I opet za početak, zbog orwellovskog ministarstva istine FAKTOGRAFA – ističem:

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.

Hrvatska je dočekala i smrtni slučaj maturantice iz Splita, a razlog očekivan. Hipoksija, smanjenje kisika  u mozgu uz astmu koju je imala. Izvješće bolnice na Križinama je kako je djevojka preminula  zbog zastoja srca i pluća. Zanimljivo, izgovor kako se obdukcija ne može napraviti zbog uvjeta,  tj epidemioloških mjera! Kako zanimljivo.

inbound4341268589247894318

A sestra djevojke na FB objavljuje  kako je umrla zbog nedostatka kisika u mozgu, a zbog toga je  zaradila i edem.

Roditelji, kao jedini odgovorni za svoju djecu, pokrenite se, Vi ste za ovu tiraniju jedini krivci.

Zaustavite nošenje maski u školama ili ispišete djecu iz škole. Kome treba škola u ovim uvjetima? Veća je korist ostaviti djecu živu i zdravu pa neka i izgube jednu školsku godinu. Presedan, drskost u svojoj izjavi izrekla je ravnateljica škole: „ mi će mo se i dalje pridržavati svih uputa  koje smo dobili od Ministarstva  znanosti i Stožera.“ Jeli ovo normalno?  Znači li ovo pod svaku cijenu, pa makar i svi pomrli?

Preporučam svima, organizirati se ili pojedinačno javiti za podizanje tužbi preko tima pariškog odvjetnika, predsednika odvjetničkog ureda  CAB  ASSOCIES  i predsednika Association REACTION 19,  Maître CARLO ALBERTO BRUSA , 63, rue de la Boétie, 75008 Paris, France.

Uostalom,  zašto  sad nema tzv. internet škole? Kako su bili spremni proljetos u roku „keks“?!

inbound1270697401848565267

Što rade prosvjetni djelatnici? Imaju li  i oni djecu? Zašto ovo provode? Svi trebaju na kraju za  ovo odgovarati. Gdje su ti bahati sindikalisti iz starog sustava?

Stoga valja dati popis posebnih upozorenja za sve. Morate sve ovo znati, ne dozvolite da vas maltretiraju, imate svoja prava zajamčena Ustavom Republike Hrvatske.

Ljudi, nismo ovce, uz dužno poštovanje ovcama.  Koristite svoja prava, ne slušajte kao robovi sve što čujete na tv. Isključite tv. Slušajte glazbu, šetajte, idite na selo, u planine, na more, na naše rijeke.

10. rujna 2020. objavili smo članak u kojem smo zamolili za stručno mišljenje svjetsku znanstvenicu,  prof. dr. sc.  Milu Alečković da nam iznese svoje mišljenje o posljedicama nošenja maski kod djece u školama.  Tad je profesorica Alečković,  inače ekspert iz psihologije, psihopatologije i antrolpološke psihijatrije, rekla slijedeće:

„OVO OBVEZUJE SVE ZEMLJE KOJE SU DEO EU:

 

Političko-pravni argumenti

 

1./ Nošenje maski je dekret koji se svodi na preporuku, a ne zakon. Ništa što nije izglasano kao zakon u zemljama EU ne može da bude obavezujuće .

 

2/Deklaracija o pravima  čoveka i gradjanina UN u članu 5 štiti  svakog  čoveka od fizičkog i psihičkog mučenja, svakog roditelja, kao i Konvencija o pravima deteta (La Convention Internationale relative aux Droits de lEnfant (1989), articles 8, 9, 13, 14, 16)kao i Ms. Mary Lawlor , Special Rapport on the situation of human rights defender on 1 May 2020, following the Human Rights Council decision 43/115., as well as Madame Dr Najat Maalla M’Jid, specijalni izaslanik UN za pitanja terora nad decom

([email protected] enfance, procédures spéciales ; [email protected])

3/. Presuda Suda u Strazburu protiv obaveze nošenja maski na javnim mestima, odnosi se i na populaciju dece koja nisu ugrožena populacija, budući da ne postoji nijedan dokaz za suprotnu tvrdnju, te štiti decu od nasilnog nametanja maski

4/.Dokle god traje ispitivanje parlamentarne medicinske nemačke komisije EU (ACU, the Extra-Parliamentary Corona Investigation Committee) o zloupotrebama i lažima u vezi sa virusom COV-19, dotle nijedna institucija nijedne zemlje EU ne sme da tera ljude na mere čija se osnovanost tek ispitujeGerman physicians formed an extra-parliamentary inquiry commission to expose the truth – the Coronavirus was never dangerous, the lockdown was unconstitutional, the motives were never health concerns, it was always only about money and power. – Extra-parliamentary Inquiry on corona COV-19

5/. Tim pariškog advokata, predsednika advokatske kancelarije CAB ASSOCIES i predsednika Association REACTION 19, Maître CARLO ALBERTO BRUSA , 63, rue de la Boétie, 75008 Paris svim policijama, žandarmeriama, opštinama i školama EU prosledio je mogućnost krivične prijave protiv svakog ko vrši ZLOUPOTREBU POLOŽAJA I MOĆI kako bi ljude terao na neopravdane mere, a posebno na meru nošenja maski kod dece. Svi učitelji, nastavnici koji budu terali roditelje da deci stаve maske, odgovaraće krivično za zloupotrebu moći i službenog položaja, kao i žandarmi ili policajci.

https://www.youtube.com/watch?v=peNyQqSX07I&app=desktop

6/. roditelji u EU imaju pravo da svoje dete ispišu iz škola kojima nisu zadovoljni, a i to da decu školuju daljinski ili čak sami u kući, s tim da su deca u obavezi da na kraju godine idu na ispit matematike i jezika.

Medicinski i epidemiološki argumenti

 

Maske propuštaju virus, a i veoma su  štetne

Dr Pr Didier Raoult

Dr Peronne

Dr Nicole Delepine

Dr Pavel Vorobiev

Pr Dr Philippe Brouqui

Pr Dr Jean-Christophe

Lagier Pr Dr Matthieu Million

 Pr Dr Philippe Parola

Dr Gilbert Deray

Dr Jean Dominique Michel

 Dr Marie Hocquart

Dr Nicole Délepine

 Dr Claudio de Simone

Dr Pascal Trotta

Dr Denis Agret

Dr Stoian Alexov

Dr Steven Gundry

 Dr Beda M. Stadler

Dr Rashid Butar

Dr Hendrick Streeck

Dr Stephen Smith

Dr Jean-Luc Harousseau

DrStephano Montanari

Dr Claus Köhnlein

 Dr Nada Jurincic

Dr Louis de Benito

Pr Denis Rancourt

Dr Koen Berends, Holland Institute for Public H

Dr Alexandra  Henrion Caude

Médecins pour la vérité, Espagne

I još 300 najvećih svetskih ljekara kažu :

-Višečasovno nošenje maski smanjuje ceo imunitet organizma, stvara nedostatak kiseonika tj hipoksiju u mozgu, posebno kod dece, smanjuje sve kognitivne sposobnosti i može da dovede do gubljenja svesti, a u trajnoj posledici do ishemije mozga.-kaže doktorica Alečković

 

Psihološko-psihijatrijski argumenti

inbound6951237448094388192

Deca koja su u periodu ranog detinjstva i identifikacije naterana da nose maske, pokazuju sledeće psihopatološke pojave: nesigurnost, konfuziju, rastrojenost i nedostatak pažnje, kognitivno-intelektualne poremećaje, neurotične pojačane smetnje i strahove , sve do kompletnog autizma.

 

DR Guy Roux,

DR Ariane Bilheran

DR Sophie Cadalen

DR Serge Hefez (France)

DR Dominique Battig( Suisse)

DR Vladimir Gavrilov (Russie)

DR Stephen Baskerville (USA)

DR Adriano Segatori (Italie)

DR Mila Aleckovic-Bataille (France)

Etc..

Professeur Dr Mila Aleckovic Bataille

Un.Sorbonne, Société Internationale de Psychopathologie de l’Extression“

 

Ima li još itko tko može kompetentno negirati sve navedeno?

Tko su svi ti koji se – provodeći ovu torturu  nad djecom i roditeljima –  nadaju kako će izbjeći odgovornost?

 

Predlažem svima, prije svega roditeljima (koje osobno smatram najodogovornijima za posljedice koje čekaju njihovu djecu), poslušajte prof. Alečković, svjetsku znanstvenicu i eksperta a rekla je u intervjuu kao što i često ponavlja na mnogim TV gdje nastupa: „manja je šteta ispisati dijete iz škole jednu godinu već mu uništiti  zdravlje i cijeli život.“

 

https://www.hop.com.hr/2020/09/10/svjetski-ekspert-iz-psihologije-psihopatologije-i-antropoloske-psihijatrije-prof-dr-sc-mila-aleckovic-maske-kod-djece-ce-proizvesti-nesigurnost-konfuziju-rastrojenost-i-nedostatak-paznje/

I za kraj nekoliko posebnih upozorenja za sve koji su svjesni okolnosti u kojima živimo te imaju hrabrosti, zbog svog zdravlja i života kao i zdravlja svojih najbližih, poznavati osnovne činjenice s kojima se sreću, te posljedice koje prijete.

  

                                                  POSEBNA UPOZORENJA:

  1. “PIŠTOLJI” ZA MJERENJE TEMPERATURE

 

Mjerači temperature u obliku “pištolja” su štetni za epifizu, stoga umjesto čela radije dajte da vam mjere temperaturu na zapešću, jer se tako dobije i precizniji mjerni rezultat, uz posebnu napomenu kako isti ti „pištolji“ nisu pouzdani, a upotrebljava ih nemidicinsko osoblje, što se nikako ne bi smjelo tolerirati. Što s tim imaju portiri, zaštitari, policajci, spremačice?

 

  1. TESTIRANJE BRISEVA ŠTAPIĆIMA (kao za uho) nikako onim dugačkim štapovima u nos

 

Mi ne znamo čime su ti štapići natopljeni i kakve posljedice to ostavlja u našem organizmu, te da li će biti upotrijebljeni na stručan i bezopasan način.
Zato recite da će te pljunuti u ili na nešto, pa neka si uzmu uzorke izvan vašeg tijela.

 

Ako tvrde da maske štite jer zadržavaju viruse koji se nalaze u slini, onda im je valjda dovoljno da si uzmu uzorak iz nje. To vam može biti argument.

 

  1. CJEPIVA

 

Nepouzdana i opasna “zaštita”,  jer:

 

  1. virus kontinuirano mutira
  2. puno je toksičnih sastojaka u njima (aluminij, živa, polisorbat 80 …) koji izazivaju posljedična neurološka oštećenja ili autoimune bolesti
  3. ako ste (ne znajući) preboljeli bolest za koju se cijepite, u organizmu će se nakon cijepljenja naći višak protutijela, koji mogu oštetiti bubrege, srce i mozak. Do pojave priče o koroni, gripe smo znali mnogi prehodati, nismo ni znali da smo je imali
  4. ne postoji zakonska zaštita koja osobi oštećenoj cjepivom omogućuje tužbu protiv proizvođača cjepiva, kao što je slučaj kod lijekova – tako su se proizvođači cjepiva unaprijed osigurali od bilo kakve odgovornosti zbog nuspojava cijepljenja
  5. postoji velika mogućnost da se forsiranjem cijepljenja protiv bolesti slične gripi zapravo želi postići nešto drugo, a ne zaštita ljudi. Stručnjaci poput dr. Wodarga, dr. Sladoljeva, dr. Kaufmana, dr. Smollstorm, dr. Madey …  tvrde kako je razvijena nova generacija cjepiva s tzv. RNA glasnikom, koja može djelovati na genetsko modificiranje ljudskog organizma. Zato se ljude unaprijed psihički priprema kroz medije kako će biti potrebno cijepiti se svakih par mjeseci
  6. ne cijepite se niti protiv gripe, jer takva cjepiva također štete i slabe imunitet, što je pokazala studija stare populacije Talijana, koji su preminuli od ili sa Cov-19, a koji su svi odreda prethodno bili cijepljeni protiv gripe. I to s dvanaestkomponentnim cjepivom protiv gripe.

Isto se dogodilo u vrijeme španjolske gripe.

Prvi val je bio bezopasan, a drugi  fatalan  jer je u međuvremenu provedeno  cijepljenje protiv nje.

 

  1. 4. IONIZATORI  I  MASKE

 

Zašto se šuti o primjeni ionizatora u spriječavanju virusnih, bakterijskih i gljivičnih zaraza, kada bi oni bili trajno i učinkovito rješenje i za sve buduće slične situacije, bez ikakvih štetnih posljedica ?

 

Eksperiment s primjenom ionizatora, što se godinu dana provodio u jednoj infektološkoj bolnici u Velikoj Britaniji, u gradu Leeds pokazao je da se broj sekundarnih infekcija, koje bi pacijenti pokupili jedni od drugih, u tom razdoblju smanjila za 98%!

 

Djelotvornost maski u spriječavanju širenje klica ne postoji, to za njih navodi i proizvođač,  jer ne spriječavaju aerosolni vid širenja, nego samo kapljični rasap, tako da vlagom izdahnutog zraka klice putuju i do deset metara od izvora! Maske dovode do više autoinfekcija* nego što spriječavaju  zarazu prema drugima: dokaz nam je da se broj oboljelih u Hrvatskoj povećao otkako su maske postale obavezne. Ionizatori, dobro raspoređeni po napučenim prostorima djeluju na sve klice, također i one koje se šire aerosolima, te nema neželjenih nuspojava, niti sekundarnih oboljenja.

Tada ne bi trebalo cijepiti ljude, no – što bi onda činili proizvođači cjepiva i oni koji putem njih žele manipulirati ljudski genom i čipirati ljude ?

 

* Smrtnost upale pluća zlatnim stafilokokom koji obitava u flori naših usta i može se prenijeti udahom ispod dulje nošene maske – iznosi 20%! Smrtnost od Cov-19 je 0.123 % oboljelih u Hrvatskoj!

Za sve nas koji volimo domaću ljekariju predlažem inhaliranje, ono ubija sve živo, a gripa i bilo koja corona nema šanse kod inhaliranja.

 

Mr. sc. Arna Šebalj

HOP