KORONA LUDILO: ‘Jeste li čuli za financijski “genijalni plan” osnivanja “loših banki” za “loše” kredite?

0
1823

Ingrid Runtić- mag.art

Mag. art Ingrid Runtić

 

Zaista ne znam koji je klinac ljudima koji kad se razbole s tipičnim simptomima prehlade ili gripe ujesen, prvo trče na privatna testiranja na koronu, pa se onda bace u samoizolacije, jedan drugome šalju poruke, fotke, videa i liječe se – lupocetom?!
Pa koronavirus je glavni uzrok svih prehlada odavno, a ne samo u “novonormalna” pandemijska vremena!

inbound622053584244106790

Upravo to – moj organizam u roku prvih par sekundi nošenja maske reagira ovako: “bori se ili bježi”! To je ta panika u kojoj trgam masku s lica i ne znajući da ju trgam.

Da sumiram: djeca su opasna po život jer “šire koronu” kad dođu iz škole starijim osobama, groblja su napuštena pred blagdan Svih Svetih jer treba izbjegavati okupljanja i štandove sa cvijećem gdje vreba korona i agresivni brnjičari, a starce treba zatvoriti “da se ne bi zarazili”. I da, zaboravila sam; nitko ne smije udisati svjež zrak nego umjesto toga mora udisati vlastite bakterije u brnjici. Jel to ta psihopatska strategija kojom se želi “pobijediti koronu” i ujedno učinkovito skratiti ljudski život svima?!

Jeste li čuli za financijski genijalni plan osnivanja “loših banki” za “loše” kredite? Evo ja upravo čula na NovojTv. To je sasvim ozbiljno izjavio neki financijski genijalac imenom Novotny (pretpostavljam da ‘y’ u njegovim prezimenu osigurava njegovu nedodirljivost i intelektualnu nadmoćnost nad nama uobičajenog prezimena). I to sve da se od posljedica korona-krize spase “portfelji” banaka. Ovu zadnju čarobnu riječ još uvijek ne kužim
Uglavnom, po vijestima korona-cirkus, naganjanje gluposti i još glupljih izjava, Bože sačuvaj tko ove bljuvotine još puši…

inbound5751036929159033149

Njega mediji smatraju opasnošću po demokraciju;

Nakon što je izjavio da bi pobornike policijskog sata trebalo strpati u policijsku maricu, Milanović je dodao: “Što je ograničenje kretanja, da li bismo trebali svi stati u 15:05, kao kad je umro Tito?”
Izvrstan je, svaka nova izjava mu je još bolja od prethodne! Na telki ga još nisam vidjela s brnjicom, što mu itekako služi na čast! Malo je reći da sam oduševljena! Samo neka tako i dalje nastavi!

Malo o europskim kaotičarima…

inbound4319747886641516185

Kurz(č)eva i Macronova retorika je u dlaku ista, puna im usta odlučnosti dok zlostavljaju svoje vlastite narode.

macron

Nisam dosad obraćala pažnju na ovog tipičnog Bruderschafts-dečka (‘studentska bratstva’), budući da imamo dovoljno domaćih političkih pacijenata. No, kad vidim njega i Macrona, kao da vidim dečke iz istog ‘studentskog bratstva’ koje je netko s namjerom poslao na vodeće poluge obaju država.

Jednako odsustvo empatije i psihopatske sklonosti vidim kod obojice. O Macronu znamo više-manje sve, ali o ovomu metroseksualcu ne. Ustvari, nisam sigurna želim li znati ono što ionako slutim. Sigurno je samo da ovaj samo nekim vrlo namještenim i podmazanim putem mogao dogurati do austrijskog kancelara.

HOP