Beroš smjenjuje rukovodstvo bolnice Dubrava, ali nakon samoubojstva djelatnika, vožnje romobilom po bolnici, uređenja brodice u bolničkom krugu i drugih skandala još uvijek nije smijenjen šef bolnice Dubrovnik!

0
12845

Upravno vijeće danas će smijeniti ravnatelja KB Dubrava, zna se i tko će ga naslijediti

Imenovat će se nova uprava bolnice kako bi bolnica profunkcionirala kao zdravstvena ustanova.

Ministar zdravstva Vili Beroš izvijestio je u četvrtak da je Vlada imenovala novo Upravno vijeće KB-a Dubrava nakon što je zdravstvena inspekcija utvrdila propuste u toj bolnici, te će novo Upravno vijeće odlučiti o eventualnoj smjeni ravnatelja bolnice Srećka Marušića.

Manji su propusti utvrđeni u pružanju zdravstvene zaštite, ali je utvrđena i neodgovarajuća razina komunikacije između uprave bolnice i koordinatora za bolničko liječenje covid-pozitivnih, izvijestio je Beroš na konferenciji za novinare.-ovako je postupio ministar Beroš na te propuste.

U bolnici Dubrovnik za znatno teže stanje ravnatelj Bekić  nije smijenjen, a ministar uopće ne reagira?

Da podsjetimo što to ministra Beroša ne tangira dok narod progoni bez maski…

Beživotno tijelo muškarca S.B. pronađeno je u dubrovačkoj Općoj bolnici. Djelatnika bolnice.

“U dubrovačkoj bolnici  je pronađeno tijelo mlađe muške osobe, potvrdila je glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske, Andrijana Biskup.  Riječ je o 38-godišnjaku koji je bio zaposlenik u tehničkoj službi Opće bolnice.

Kako smo iz pouzdanih izvora neslužbeno doznali, nije riječ o smrti koja je posljedica kaznenog djela.
Naši nas izvori uvjeravaju i kako je kraj preminule osobe pronađeno i vatreno oružje, ali je li riječ o suicidu, utvrdit će kriminalistička istraga.” -piše Slobodna Dalmacija.

Prvo nije jasno kako je nesretnik ušao u prostor koji bi u to vrijeme trebao biti zatvoren.  Oko 23.00h. Jedna informacija je da se ubio u skladištu informatičke opreme . Djelatnik čije je tijelo pronađeno  je bio informartičar.

Što je radio u to doba na tome mjestu kasno navečer? Radi  inače do 16 sati .Kako je istraga tako brzo ustanovila sve detalje samoubojstva? Pronađeno tijelo u krugu bolnice nakon kako kaže policija  samoubojstva što očito nije slučajno.

Da li se pronašao u prijetnji trgikomičnog ravnatelja Bekića da će biti još otkaza nakon otkaz doktorice D.M.M kako je pisao Dubrovnik.net ? Navodno je slao mailove na više adresa prije ovoga čina. Otkazi u vrijeme korone imaju posebnu težinu.

Nije jasno kako to sve mirno gleda ministar Beroš.

inbound6912147437060462098inbound6012333386112578662

Ravnatelj bolnice u Dubrovniku vodi bolnicu na  jedan način poput zgoda i nezgoda iz Alan Forda. Svi snovi autora Luciana Secchija  iz crtanog romana konačno su ostvareni u zbilji. Hvala ti Bekiću. Legendo.

inbound7169600537904290507

Liječnici bez problema rade dok se  sin ravnatelja bolnice vozi romobilom po bolnici, prolazi pored mjerača za temperaturu na ulazu u bolnicu sa povišenom temperaturom, a sve to mirno prati i opasni stožeraš super Vili Beroš dok zbraja zaražene, bolesne od kuge 21. stoljeća uz Alemku i najboljeg policajca na svijetu i okolici Davora Božinovića.

inbound6359538376428236968

Ravnatelj bolnice Dubrovnik je toliko inventivan da je u vrijeme lockdowna organizirao obnovu brodice u krugu bolnice, da vrijeme pravilno iskoristi, naravno ne u skladu sa željama rotarijanca Beroša, ali u slavu  naše brodogradnje. Ministar Beroš zna za veliku poduzetničku klimu u Dubrovniku, pa valjda mu je drago zbog svega.

Ne može Uljanik raditi, ali može brodogradilište bolnice Dubrovnik, dok ste vi zaključani – da ekonomija ne trpi.

inbound8850983020744651863

I na kraju pojavi se i neka priča oko regstracije vozila ovog stručnjaka i brodogradilišnog poduzetnika Bekića, ravnatelja bolnice. Navodno  registracija vozila  ima veze sa  hitlerovim generalom Romelom, nacistima..Ma to su samo slučajnosti, teorije zavjere..

inbound5458953390315312932inbound4420969535398151339

Ziher ima veze sa pivom.Becks 😂.

inbound7643756684246692277

Ljudi ne vole njegov poduzetnički nivo. Recite mi vi koja bolnica ima romobilsku stazu? Ma niti jedna! Koja ima brodogradnju? Niti jedna.

Beroš voli poduzetništvo. Pa makar i nezakonito?

Ovo je dovljno matrrijala za ostavku ministra i ravnatelja ustanove ili bi ravnatelj trebao napraviti i staze za bajkere pa da bude smijenjen? To je ozbiljna vlada? Možete to stanje  zamisliti u Njemačkoj?

HOP