Slovenci i Srbijanci su nastankom Jugoslavije jezično i fizički iskorijenili Hrvate iz dijela antičke Bele Hrvatske ili Bele Krajine u panonskoj Hrvatskoj

0
1938

Ako želi uljepšati sadašnjost na temelju preporuka dr. Krausa, premijer Plenković mora uz pomoć etničkih manjina ukinuti demokraciju i slobodu govora, vratiti komunističko jednoumlje te bratstvo i jedinstvo, a od slobodnih Hrvata stvoriti oportune sluge i tuđe žbire poput hrvatskih soroševaca.

Nažalost, sve pokazuje da premijer Plenković sličnu politiku već sprovodi u djelo.

Zar isto nisu pokušavali učiniti bratski i izmišljeni narodi Srbijanci i Slovenci još od ilirskog pokreta oduzevši Hrvatima njihove jezične dijalekte? Slovenci i Srbijanci su nastankom Jugoslavije jezično i fizički iskorijenili Hrvate iz dijela antičke Bele Hrvatske ili Bele Krajine u panonskoj Hrvatskoj.

 

Što će se tek dogoditi Plenkovićevom domoljublju pod mentorstvom Mate Granića, odanim doktorom Milke Planinac i vjernim slugom milijardera Soroša?

U novije vrijeme isto pokušavaju učiniti i Bošnjaci koji posvajaju hrvatske državne simbole iz srednjovjekovne hrvatske države Bosne i nastoje Hrvate iskorijeniti iz njihove iskonske pradomovine. Istina, Bošnjaci su porijeklom većinom bili Hrvati, ali nakon osmanlijske okupacije promijenili su vjeru zbog privilegija, a danas su se odrekli i iskonskog identiteta.

Međutim, Hrvatska je demokratska država i o svemu bi trebala odlučivati nacija umjesto etnika i religije. Dakle, svi etnici i sve religije su dio nacije sa jednakim pravima i obvezama. U Hrvatskoj svi manjinski etnici su politički Hrvati i moraju imati ista prava kao i većinski narod. Tako se ponaša država o čijoj budućnosti odlučuje nacija na izborima. Pravoslavci u hrvatskoj državi moraju imati svoju HPC umjesto SPC.

Čini mi se da su komunisti poistovjetili nacionalizam sa nacizmom. Nacionalizam je bio borba protiv imperijalizma, a cilj je bio stvaranje nacionalne države. Nacizam je bio imperijalizam pod krinkom nacionalnog socijalizma, a izgleda da su tvorci nacizma i komunizma isti.

Zbog toga u hrvatskom Ustavu treba ukinuti prava nacionalnih manjina jer one ne postoje u demokratskoj naciji. Postoje samo u komunističkoj Hrvatskoj. Etničke manjine mogu čuvati svoj jezik i baštinu o svojem trošku, ali za sve etnike u Hrvatskoj postoji službeni hrvatski jezik koji se mora koristiti u školama i državnim ustanovama. Mora postojati i službena povijest.
Naime, dr. Kraus bi zabranio ”ustaške” simbole i tako ostavio hrvatski narod bez povijesti. Ti simboli nam ne otkrivaju samo povijest današnjeg hrvatskog naroda nego i povijest haravačke ili hrvatske civilizacije koja je starija od svih poznatih civilizacija.
Jezik te civilizacije je bio haravača koji danas nazivamo sanskrit ili sanskrt.

Jezični sljedbenici tog jezika su današnji Hrvati, a gotovo svi etnici u Europi su povezani sa etnikom Harvač koje ne prepoznajemo zbog različitih pisama i pisanja te promjene pravopisa, gramatike i religije.

Koja je onda razlika između Cervene i Bele Hrvatske? Naziv ”Cervena” je inačica za ”Hrvate jane” , a naziv ”Bela Hrvatska, a ne bijela, je inačica za ”Hrvate starokršćane” ili sljedbenike starog Zavjeta. Riječ ”bela” je nastala od naziva Abela, a ovaj naziv je nastao od naziva Avela ili Avila.

Izvorna riječ je ”čavelaha” ili ”čavela” koja je označavala jednu od dvije kaste u u haravačkoj janskoj religiji. Prezime Kraus je inačica etnika Harvač. Semitskim čitanjem i pisanjem, Haravač je postao Avara, dakle, Avar jer semitska pisma nisu imala slova za glasove Č i H. Pod Bizantom, Avar je postao Obar.

 

Žid je na Levantu bio poznat kao Ebre, što je nastalo od haravačke kaste Čevereha ili Čevere, a danas je poznat kao Hebrej. Kako se glas Č pisao i slovom J, Čevere su postali i Jevre, a danas su poznati kod pravoslavaca kao Jevreji. Kakve sveze imaju aškenazi Židi sa Hebrejima i Israelom?

Zamjena slova R slovom L nam otkriva dolazak pučanstva sa semitskih prostora u Europu. Dakle, riječi hara i hala označuju isto. One se pišu na semitskom pismu ara i ala, odnosno, ra i al. No, na semitskim prostorima značenje je bilo drukčije, a to nam najbolje pokazuje naziv Is-Ra-El, odnosno, Vača-Hara-Hela, gdje riječ hela ili ela stoji za izvornu riječ vača u nazivu haravača. Naziv ISRAEL označuje haravačku kastu trgovaca, ratara i stočara. Riječ hara je označavala Sunce, a riječ vača je označavala planet Zemlju. Riječ je o civilizaciji koja je imala za nebeskog Boga Sunce, a za zemaljsku Božicu planet Zemlju. Dakle, ta religija je bila dvojna i sve je bilo dvojno.

Dr. Kraus bi, iznad svega, zabranio obrambeni ratni poklič ”Za dom – spremni”, dakle, poklič koji je stvorio suverenu i nezavisnu državu Hrvatsku. On bez ikakvih posljedica bi otvoreno rušio krvlju stečenu hrvatsku državu jer, eto, Hrvati su fašisti, nacisti i rasisti. Ne radi se, međutim, o nikakvom pozdravu nego o vojnom pokliču koji bi trebao i morao postati poklič današnje hrvatske vojske jer je na tom pokliču i nastala.

Ne postoji ništa ustaško što nije hrvatsko.
Pokret Ustaša je nastao 7. siječnja, 1929. godine, nakon ubojstva hrvatskih zastupnika i jugoslavenskoj Skupštini 1928. godine i uvođenja diktature, a osnovao ga je Ante Pavelić. Prethodnik tom pokretu je bila Stranka prava. Cilj je bio nezavisna hrvatska nacija ili država te izlazak iz imperijalne Jugoslavije ili Srboslavije.

Sve nam pokazuje da pokret Ustaša nije bio ni fašistički ni nacistički niti rasistički nego je slijedio Wilsonovu doktrinu po kojoj svaki je narod imao pravo na samoopredjeljenje jer jedino tako se mogu spriječiti terorizam i ratovi.

Najprije je Woodrow Wilson osnovao Ligu Naroda 10. siječnja 1920. godine sa sjedištem u Ženevi u Švicarskoj, a prestala je djelovati 24. travnja 1946. godine. Međutim, 24. listopada, 1945. godine su osnovane Ujedinjene nacije koje su prihvatile Wilsonovu doktrinu, a cilj je bio ukinuti kolonijalizam. Tomu su se najviše opirali kolonijalni imperiji. Ujedinjene nacije znači Ujedinjene države, a ne Ujedinjeni narodi, jer u njima nisu zastupljeni narodi nego države.

Koji su to ustaški zločini? Jasenovac i Jadovno, naravno.

Jasenovac je komunistička i srbijanska podvala i laž većinom, koja je služila za prikrivanje više od pola milijuna ubijenih Hrvata nakon završetka rata od strane partizana i presvučenih četnika.

Zašto komunisti nisu prekopali Jasenovac i svoje tvrdnje dokazali kosturima i nakitom? Istina, sondirali su prostor, ali nisu našli  traženo nego samo kosti hrvatskih civila sa hrvatskim nakitom, te nakon toga zaustavili sondiranje. Nisu ga dalje prekopavali jer ove činjenice govore drukčije. I današnji broj žrtava logora Jasenovac su izmišljotina.
U takve laži mogu vjerovati Mesić, Josipović, Maštruko, Nobilo i četnici, ali u njih ne može vjerovati razuman, misleći i intelektualno pošten čovjek. Najveće žrtve u Jasenovcu su bili  većinom Hrvati sa križnih puteva. Međutim, Ivo Godstein misli da su ustaše samlile kosti i tako se oslobađale leševa.

Jadovno traži objašnjenje jer činjenice govore drukčije. U jami Jadovno nema ni ljudskih ni životinjskih kostiju, ali ustaše se terete za ubojstvo 40 tisuća Žida i Srba, što je najobičnija laž. Jadovno je bio sabirni logor za Žide odakle su ih ustaše preko Paga prebacili na Rab, dakle, u Italiju.

Tako je nedefinirani broj hrvatskih Žida dospio u Italiju, a preko Italije u SAD. U tom logoru nije bilo Srba. Zamislimo se nad ovim humanitarnim činom u kojem su krvoločni i svirepi ustaše spašavali Žide od nacista. To su činjenice. Može li ih itko opovrgnuti?

Kad je Pavelić utemeljio NDH, hrvatski teritorij je bio okupiran i podijeljen između Njemačke i Italije zahvaljujući ugovoru koji je kraljevina Jugoslavija potpisala sa nacističkom Njemačkom. Taj ugovor je u Berlinu pripremio i potpisao tadašnji ambasador Ivo Andrić koji je kasnije dobio i Nobelovu nagradu.

Dakle, tada su bili prihvaćeni rasni zakoni u kraljevini Jugoslaviji. Njih je kasnije prihvatila NDH, Nedićeva Srbija i Slovenija pod okupacijom kao nasljednice kraljevine Jugoslavije.

Nedićeva Srbija je bila prva država Europi koji je postala ”Judenfrei” u kolovozu 1942. godine. Tada su gasirani u pokretnim gasnim komorama gotovo svi Židi u Srbiji, dakle, više od 10-tak tisuća.

Zašto dr. Kraus nikad nije o tom zločinu pitao beogradsku glumicu Evu Ras? Tko je ubio njezine roditelje?

Pavelić je vodio borbu sa komunistima među kojima je bilo Žida, Hrvata i Srba, te sa četnicima, a svi su bili osuđeni na kazne zatvora zbog njihovog djelovanja. Kaznu su služili u zatvorima Jasenovac i Stara Gradiška. U Jasenovcu je također postojao radni logor u kojem su mladići učili svoj zanat kod etabliranih zanatlija. Normalno je očekivati da su i neki zatvorenici radili u radnom logoru.

Svaki razuman i moralan čovjek bi nakon novootkrivenih činjenica zaključio da su srbijanski Židi prijavljeni kao žrtve Jasenovca. Nemoralno je i licemjerno od strane hrvatskih komunističkih Žida da prešućuju ovu činjenicu jer ispada da su Srbi bili prijatelji Žida i da je srbijanske Žide pobio Pavelićev režim.

Je li doktor Kraus ikad čuo za Macelj, Hudu Jamu, Tezno, Kočevski Rog ili je li ikad čuo izjave Sime Dubajića?

Mislim da se  kod dr. Krausa radi o društvenoj komunističkoj indoktrinaciji čak i u domu njegove obitelji. On je uživao privilegije komunizma, a da se nikada nije sjetio Žida koje je Tito istjerao iz Jugoslavije nakon konfiskacije njihove imovine.

Srećko Radović
HOP