‘POTRES’ U VELIKOJ GORICI! NEZAVISNA INICIJATIVA OPASNA PRIJETNJA BARIŠIĆEVOM AFERAŠKOM HDZ-u

0
1803

A. Šembera, nezavisni gradski vijećnik aktivan kroz Klub MOST-a i gradonačelnički kandidat na prošlim lokalnim izborima, pokrenuo je novu goričku političku platformu – Inicijativu za bolju Goricu, iz koje pozivaju građane da im se priključe svojim idejama i djelima.

Iza Inicijative su stali Igor Fiolić, Hrvoje Senegović, Mario Janečić, Damir Lučić, Zoran Lovrić, Dražen Mataković te Zoran Žic koji poručuju da „grad propada u vrtlogu nesposobnosti, neznanja, privatnih interesa i nepotizma nekolicine koja se pod krinkom politike i patriotizma bogati i uništava sve čega se dotakne.“

proglasu u kojemu građane pozivaju „da izađu iz mraka nametnutog nam jednoumlja“ kratko su objasnili ideju Inicijative.

– Ova inicijativa ide za okupljanjem svih onih koji zaista vole svoj dom i žele podići svoj glas za bolje sutra, bolju Veliku Goricu i Turopolje. Krajnji je čas da se Velika Gorica i Turopolje probude i pokrenu kotač gospodarskog, kulturnog i modernog razvoja baziranog na znanju, tehnologiji, entuzijazmu i europskim fondovima – stoji u objavi Inicijative koja bi trebala prerasti u pokret koji će na izborima za šest mjeseci građanima ponuditi alternativu na velikogoričkoj političkoj sceni.

izvor Vg danas

HOP

VEZANI ČLANAK

 

Afera JANAF: Zadnjih 5 godina smo pisali o desecima afera gradonačelnika Velike Gorice, što je radio DORH?