Plenkovićeve laži: OTKRIVAMO SVE DOKUMENTE IZ KOJIH SE VIDI DA JE KRIMINALNI HDZ SANADERA DOBIO NASTAVAK U KRIMINALNOM HDZ-u PLENKOVIĆA !

0
5272

Županijski sud u Zagrebu  je objavio nepravomoćnu presudu u Aferi Fimi media, u kojoj je bivšeg premijera i predsjednika HDZ-a Ivu Sanadera kaznio s osam godina zatvora, dok HDZ mora platiti 3,5 milijuna kuna kazne i u proračun vratiti 14,6 milijuna.

Premijer Andrej Plenković poručio je da će HDZ uložiti žalbu na nepravomoćnu presudu u aferi Fimi media, ustvrdio je da nema kolektivne odgovornosti aktualnog vodstva stranke te da nema šanse da HDZ nosi etiketu Ive Sanadera.

inbound5009481745802914334 inbound3838992755779549102

Na novinarsko pitanje radi li se danas o “čistom i novom” HDZ-u u odnosu na onaj HDZ kojeg je vodio bivši premijer Ivo Sandar, Plenković je odgovorio potvrdno dodajući da “to vrijeme nema nikakve veze s aktualnim vodstvom HDZ-a”. 

inbound5546402173529924921

“Nema teoretske šanse da uz sve ovo što nosimo, od svih mogućih problema, sada nosimo i etiketu Ive Sanadera. No way”, ustvrdio je premijer Plenković. 

 

baresic

LISTANJE DOKUMENATA U DONJEM LIJEVOM UGLU

inbound7981515743303582029

Ovo je zbirni dokument koji govori o kriminalu gradonačelnika Velike Gorice D. Barišića koji je nakon afere Janaf završio u zatvoru. U tom dokumentu se vidi potpuni modus operandi hadezeovaca, uvijek isti, uvijek isti način umrežavanja, rada vodećeg kadra, zapošljavanja “podobnih” , dodjeljivanja poslova preko natječaja. Ovo je dokument poslije kojeg bi u normalnoj državi isti završio odmah u pritvoru. Pa se pitamo čemu služi DORH, čemu služi uopće ova država, jer su svi dobili ovaj dokument kao i mi odavno?

Autor ove studije Barišićevog kriminala je hadezeovac Hubak, koji je napravio knjižicu svih kriminalnih radnji gradonačelnika Barešića, poslao u središnjicu HDZ-a, poslao u DORH, poslao našem portalu koji je u detalje sve jedini objavio, pisao godinama o tim aferama, naš urednik Igor Drenjančević pisao je o tome i u portalu Dnevnom , tjedniku 7dnevno, pa je zbog svega i posao izgubio, ali Plenković je dao potpuno povjerenje gradonačelniku koji je radio u Velikoj Gorici isto ono što Bandić godinama u Zagrebu.

Bandić je tako mnoge poslove davao tvrtki Gamont, mužu sestre njegove žene. O tome se isto mudro šuti. Svatko ima svoga Krešimira Peteka, poput gradonačelnika Velike Gorice Dražena Barišića…

Ovaj dokument jasno pokazuje da je Plenkovićev HDZ nastavak Sanaderova HDZ-a i da premijer Plenković laže. Godinama gradonačelnik Velike Gorice, kao i “kninska kraljica” kojoj se godinama klanjala priglupa desnica, kao i Barišiću ; je dio Sanader-Plenković struktura. Za Barišića svi su znali, knjižica hadezeovca Hubaka godinama kola. Sada već pokojni Hubak itekako se potrudio oko samog slučaja Barišić, ali to niti jednog premijera do dan danas iz redova HDZ-a nije previše dirnulo. Držali su ljestve Barišiću, da bi na kraju do svega ovoga došlo što je danas.

inbound7122752776642990075

Pitali se itko u ovoj zemlji koliko je novca moglo biti spašeno da je Hubakova knjižica sabaranih “djela” Barišićevog kriminala ugledala svjetlo dana na vrijeme? Barešić se na lokalnoj sjednici HDZ-a tada hvalio kako je zaustavio daljnje pisanje o njemu od strane novinara Igora Drenjančevića, vlasnik portala je dobio neki novac za portal od grada Velike Gorice, a novinar otkaz. 

inbound4896939560690772884

Plenkovićev HDZ je isti onaj kao i nekada. Stranka koja je uništila budućnost naše djece ima navodni predznak hrvatske stranke. Mediji su dio ove kriminalne hobotnice jer lopove predstavljaju kao uglađene i sposobne vladare. 

I.D.

HOP

VEZANI ČLANCI

 

Afera JANAF: Zadnjih 5 godina smo pisali o desecima afera gradonačelnika Velike Gorice, što je radio DORH?