‘Večernji’ vas naziva hordom i klanja se Bill Gatesu, pogledajte zastrašujući video o Bill Gatesu!

0
1978

-Pitam Božinoviča koliko litara zraka mogu da udahnem dnevno , hranu si već reducirao , pravo na rad i liječenje?-komentira jedan građanin stanje u državi.

inbound3516813791371933493inbound6266429333774297332inbound1263920209979524797

Ovo su naslovi “ozbiljnih glasila u Hrvatskoj”. Kada ovo čitate stječete dojam da je ovo predstava iz Vrapča.

-Žao mi je  ljudi ; trče, sraljaju u propast. Postoji razlog za to ; kada čovjek godinama trči za materijalnim i isključi sve moguće duhovne kanale, onda ne vidi više pravu istinu.

Tako su godinama sublimirani u tu zamku, uvlačeni  da im se sve zatvori.-komentirala je za naš portal medijski poznata ličnost koja je htjela ostati anonimna.

FB_IMG_1607187668703

-Horda (tur. ordu: vojska) = logorište turansko-mongolskih nomada ili (u sociološkom značenju) prvotna ljudska skupina svojstvena lovačko-sakupljačkim društvima starijega kamenoga doba Ovako Večernji.hr naziva Hrvate, koji se pripremaju na božićne blagdane kupujući namirnice na Dolcu, najljepšoj europskoj tržnici u Zagrebu, glavnom gradu Hrvatske.

Nema više kulturnog kruga srednje Europe (Mitteleuropa), nego nas se gura u kameno doba i plemenske saveze. Ovako se jezično u pojam ubija i ponižava cijeli hrvatski narod. Za režimske medije mi smo – horda, koju se kažnjava, pljačka, globi, šikanira i cijepi kao stoku. -komentira mag. I. Runtić.

-Prema jednoj epidemiološkoj studiji, večina oboljelih od KOVID-19 (85%) stalno su ili često nosili maske. Među onima koji su ih nosili rijetko ili nikako, jedva da je bilo oboljelih? Drugo. Večina s teškim simptomima ili umiru s KOVID-19, cijepili su se protiv gripe. Vjerojatno godinama iz godine u godinu? Kod mnogih su otkrivena protutijela protiv interferona, signalnih molekula koji aktiviraju gene čiji produkti organiziraju BAŠ SVE oblike antivirusne obrane. Otkrivena je prava pandemija autoimune bolesti interferonske signalizacije koja slabi obranu, a još niti nije u registru ljudskih bolesti!

 

Poslije DRUGE doze, najmanje 80% cijepljenih doživjeli su SISTEMSKE posljedice koje idu od drhtavice do žestoke groznice. Pitamo: da li su cjepiva sigurna?” Opis reakcije odgovara DO DETALJA onome što sam teoretski predvidio, a jučer objavio. Po primitku RNK cjepiva imunološki sustav s izgrađenom memorijom žestoko će napasti CIJELO tijelo. Ova reakcija desiti će se i po primitku PRVE doze RNK cjepiva kod onih koji su razvili protutijela na Kovid. Moguće da će najveće posljedice pretrpjeti djeca i mlađi ljudi, baš oni koji su kroz bolest prošli bez simptoma!? Beroš, Plenković, Božinović i ostali. RNK cjepivo ne smije ući u moju zemlju! Jer ako se nešto nekome desi, krivi ste za ubojstvo s PREDUMIŠLJAJEM! Ne za ubojstvo iz nehata! Ja sam svoje rekao. Upozorenje uz opisani slijed događanja na molekulskom nivou dobiti ćete urudžbeno. Da se kasnije ne bi izmotavali kako niste upozoreni.-piše i upozorava Srećko Sladoljev.

20201206_112525 Screenshot_20201206-092839_Facebook 20201206_112542

I dok u Švedskoj ljude ne nazivaju hordom i oni slobodno šopingiraju, u Sloveniji djeca trče sa igrališta kada vide policiju. Dva modela za bolji zdravstveni sustav. Bedaki misle da je Švedska zdravije društvo i hvale  Švedsku, zemlju Soroševe Grete .

A zapravo se radi o tome da vladari plandemije primijenjuju različita pravila da bi svijet lakše isposvađali.

Tako je i kod nas, zato vam stalno ponavljaju BUDIMO ODGOVORNI!

HOP