Prolupala medicina: Ostavili ga na kućnom liječenju i svaka 2 dana ga vozili na pretrage , radili pretrage na njemu (rtg i krvnu sliku) pod temperaturom!

0
2833

Naletjela sam na neki propagandni video (srpski BBC) u kojemu čovjek iz Novog Sada opisuje svoju borbu s Covid-19 koje je trajala mjesec dana. Pun je hvale za doktore koji su ga usprkos visokoj temperaturi ostavili na kućnom liječenju i svaka 2 dana radili pretrage na njemu (rtg i krvnu sliku).

inbound1005988224749790852

Prvo, svaki idiot zna da s visokom temperaturom ne ideš van, pa ni na kontrole. Naravno, ako ideš van s temperaturom, vrlo je vjerojatno da će se stvari opasno zakomplicirati kao i kod svake gripe, te da ćeš sigurno dobiti i upalu pluća, što se dogodilo i ovom bolesniku. Ako je stanje toliko kritično, bolesnik je trebao ostati na bolničkom liječenju. Umjesto toga, ovi liječnički genijalci su čovjeka svako malo izvlačili van iz postelje da dolazi na kontrole i pokazivali mu sliku mrlje na plućima, tako da ga još i zaplaše i stvore mu još veći stres. Posljedica toga je da jadničak nije više ni jeo desetak dana, a prepostavljam da je bio u izolaciji u kojoj mu nitko ne smije ni blizu te mora sam sebe zbrinuti, a nemoćan je pod temperaturom.

VIDEO:

https://youtu.be/NqQKKiwOm9w

inbound1579662034651911861

Ovo sve opisano u intervjuu se ni po čemu ne razlikuje od gripe, posebni lijekovi ne postoje i ne spominju se, samo što si poptuno sam, za razliku od prošlih godina kada bi ti pomagali bližnji ukoliko se razboliš. Međutim, danas se to zove Covid-19, bolesnik je izopćen i maltretiran time da ga se stalno pregledava, a trebao bi ustvari odležati gripu, snižavati temperaturu odavno poznatim načinima i odmarati se.
Ovaj video pokazuje samo koliko su liječnici zakazali stavivši se u službu koronaške mafije. Ne dopustiti bolesnima da ih njeguju njihovi bližnji, izolirati ih i ostaviti ih same doma s visokom temperaturom, izvlačiti ih svako malo na “kontrole” pod temperaturom (pretpostavljam u šatore ispred bolnica) – to nema veze sa zdravim razumom niti s liječničkom etikom.

inbound7162086952389221576
Video sam prepričala i ne namjeravam ga dijeliti dalje, jer odbijam sudjelovati u takvoj besramnoj kampanji zastrašivanja!

I.R.

 

HOP