Dr. Sladoljev otkriva zašto će prvo cijepiti stariju populaciju, kako su im cjepiva ugrozila imunitet i kako im ova neće pomoći !

0
2217

Stiglo je mRNK cjepivo.

sladoljev-srecko-copy-1

Nasljednik Petra, onog koji se „za Put, Istinu i Život“ dao pribiti na križ glavom naopačke, ščučuren iza sedmora vrata, u nedjelu Antikrista vidi čak božju Providnost. Kažu da nam je s cjepivom stigao „Božji blagoslov“.

inbound9024042157177602229

Da rezimiramo. Odlučili su prioritetno procijepiti najrizičnije, one s komorbiditetima, po staračkim domovima, po bolnicama. To su ljudi s oslabljenom prirodnom obranom ili su bez nje. Njihovom „stanju“ kumovala su baš cjepiva! Posebno ono na koje su iz godine u godinu nagovarani, cjepivo protiv „sezonske“ gripe.

capak

Te naše „drage bake, babe, none,djedove, dide i noniće“ (citiram našeg predsjednika) spasiti će, eto, postupak za čiju efikasnost oni nužno trebaju baš ono što nemaju!? Jer ako se od virusa ne mogu obraniti prirodno, obranu – SIGURNO neće moći proizvesti niti umjetnim putem. Pokušajte cjepivom podići imunitet u osoba koje su na imunosupresivima!? To je jednadžba jedan plus jedan.

Izbor nona i nonića dobar je iz jednog drugog razloga, a taj je što njih 9000 u “prvom valu” cijepljenja NEĆE IMATI (ozbiljnijih) nuspojava. Jer nonići su areaktivni. A areaktivni su suprotni od asimptomatskih!

FB_IMG_1608765288065beroš

Generali koji u ovom PLANdemijskom ratu protiv svih (pa i nonića) uralaju „U napad!“, sklonili su se na sigurno.

Kovidlak broj 1 ne bi cjepivo jer je kovid već prebolio pa mu ne treba, onaj njemu sdesna također, Kovidlaku broj 2 ne treba jer, kaže, ima protutijela, a Kovidlak broj 3 bi svoju porciju iz humanih razloga prepustio potrebitijima itd.

 

U slijedećem nastavku ispričati ću vam priču o Ivermektinu, jedinom učinkovitom antivirusnom preparatu, o tome kako se trude da ga ne dobijemo.

Jer nonići trebaju za statistike mrtvih i na respiratorima, a ne za ozdravljenje.

Srećko Sladoljev

 

HOP