Do kraju 19. stoljeća ne postoji niti jedna knjiga napisana srbijanskim jezikom, liturgija pečke episkopije je napisana bugarskim jezikom

0
8436

Hrvatska je u duhovnoj i poslovnoj krizi jer je vode komunistički dogmatičari i Titovi sljedbenici koji negiraju hrvatsku državu i hrvatskom narodu pripisuju zločine koje nikada nije počinio.

Dakle, zločine svojih očeva i djedova pripisuju ustašama, a to najbolje čine potomci partizansko četničkih zločinaca. Ako se ovaj trend nastavi, nestat će hrvatska država i hrvatski narod. Sa takvim potomcima dijalog je nemoguć jer oni nemaju emotivni razum da shvate zločine u Hudoj Jami, Teznom, Kočevskom Rogu ili Macelju niti razumiju ispovijedi Sime Dubajića i drugih partizana. Umjesto da se suoče sa istinom, oni i dalje preko medija lažu hrvatskom narodu i istu laž nameću djeci u školama.

inbound3685237967177202840

Ništa im ne znače popisi pučanstva iz 1931. i 1948. godine. Prema popisu pučanstva 1931. godine u kraljevini Jugoslaviji je živjelo 6 082 482 Hrvata, a prema popisu iz 1948. godine 5 189 770, dakle, 884 712 manje nego 1931. godine mada je Hrvatskoj vraćena Istra, Rijeka sa otocima Cresom i Lošinjom, Zadar sa okolicom i otok Lastovo. Prema istom popisu broj Srba i Srbijanaca je 1931. godine iznosio 6 785 499, a prema popisu iz 1948. godine je iznosio 7783 046, dakle, gotovo za milijun više nego 1931. godine. Na temelju ovih činjenica, svaki razuman čovjek mora zaključiti tko je počinio zločine i koji narod je bio žrtva Titovog genocida, ali, očito, to ne shvaća ”neoliberalna” avangarda. Dopustimo da je do 1948. godine iz Hrvatske uspjelo pobjeći i do 100 tisuća Hrvata, ali brojka od 784 i 712 ubijenih je velika i ukazuje na Titov genocid nad hrvatskim narodom nakon završetka rata.
Zbog ovih činjenica je nerazumljivo da u nezavisnoj i suverenoj hrvatskoj državi hrvatsku noviju povijest danas javno tumače njeni komunistički mrzitelji i potomci zločinaca ili da nam hrvatski jezik definiraju vukovci po uzoru na srbijansku ekavicu. Današnji hrvatski jezik, dakle, štokavska ijekavica je nastala od srbijanske ekavice i Srbijanci su u pravu kad tvrde da je hrvatski jezik nastao od srbijanskoga, koji nije postojao prije konca 19. stoljeća, jer prije toga ne postoji ni jedna knjiga napisana srbijanskim jezikom. Čak i liturgija pečke episkopije je napisana bugarskim jezikom. Ako se ovaj komunistički trend nastavi, hrvatski narod će sigurno nestati i izgubiti krvlju stečenu državu.

Za ovakvo stanje su najdogovorniji hrvatski političari koji su također potomci partizansko četničkih zločinaca koji uopće ne razumiju načela demokracije, slobode i privatnog vlasništva. Hrvatskom danas vladaju i upravljaju komunisti koji su potomci Titovih zločinaca pod okriljem neoliberalizma. Krivi su i hrvatski birači jer oni većinom imaju komunističku svijest. Umjesto da udaljimo Goldsteina, Jakovinu i Klasića sa hrvatskih fakulteta i iz hrvatske javnosti, oni uče hrvatsku djecu lažnu povijest i narodu preko elektronskih medija serviraju komunističke laži. Zar laž nije kazneno djelo? Umjesto da hrvatski jezik prilagodimo i standardiziramo prema hrvatskim dijalektima, IHJJ nam i dalje pod budnim okom ravnatelja Željka Jozića nameće srpsko hrvatsku mućkalicu u ime komunističke i velikosrbijanske lingvističke znanosti.

inbound3693399221808898818
Kakvu ulogu u promidžbi liberalizma u Hrvatskoj su odigrali Slavko Goldstein, Ivo Banac i Vlado Gotovac koji su bivšim komunistima postali uzor? Goldstein je preko liberalizma vratio u politiku mnoge komuniste. Banac je razumio američki liberalizam, ali hrvatski liberalizam je shvatio tek pred kraj života te promijenio svoj stav, a to se nabolje osjetilo ukidanjem njegovog prisustva u medijima.

inbound16681884691965026

Gotovac nikad nije razumio politički liberalizam i ostao mu dosljedan mada su se pod krinkom liberalizma događale najveće pljačke u Hrvatskoj u čemu su se posebno isticale HNS, LS i HSLS, a sličnih liberala je bilo u HDZ-u i SDP-u. Liberali su danas najbogatiji Hrvati, a obogatili su na račun politike ili poslovanja sa državom i državnim firmama. Ne zaboravimo da je i Plenković liberal.

Mnogi misle da se američki liberali razlikuje od hrvatskih. Međutim, na račun liberala Amerika gubi svoj gospodarski utjecaj i danas praktički nema nikakvu proizvodnju, a ljude treba zaposliti. Isto se događa u Hrvatskoj i u Europi. Na račun liberalizma si profitirale banke i Wall street na temelju insajderskih informacija. Na račun liberalizma su se bogatili mnogi političari u Americi suradnjom sa mešetarima. Preko liberalizma su se obogatili mnogi američki političari jer su poduzeća njihovih žena, djece i prijatelja dobivale gotove sve državne poslove na natječajima koji su bili neobično dobro plaćani, a nakon toga su poslove prodavali malim poduzetnicima čiji radnici su radili za male plaće ako nisu bili u sindikatu. Liberali su bogati u cijelom svijetu i uz pomoć bogatstva kontroliraju svjetsko gospodarstvo. Tko su najpoznatiji liberali u svijetu? Dakle, mi smo uveli liberalizam u pogrešno vrijeme kad smo trebali uvesti Maršalov plan koji mnogi još ne razumiju mada ga često spominju.
Liberalima ne odgovara katolička crkva jer promiče etiku i odgovornost pa je zbog toga najviše napadaju i nastoje uništiti jer oni od slobodnog čovjeka nastoje stvoriti roba. Svakog svećenika optužuju za nemoral te tako prikrivaju svoj osobni, a svoju pohlepu opravdavaju na račun prijašnjih grijeha katoličke crkve. To ne mogu postići bez uvođenja drugih i novih ”religija” u Europu jer tako stvaraju kaos u zajednici. Njihov cilj je uništiti Europu i SAD. Ako su imali namjeru pomoći tim jadnim imigrantima, zašto nisu investirali svoje bogatstvo u njihove države umjesto eksploatacije njihovih prirodnih resursa u savezu sa njihovim diktatorima samo da bi sačuvali svoje privilegije i bogatstvo.
Zašto danas liberali investiraju svoje bogatstvo najviše u Kinu mada tamo nema ni demokracije ni slobode? Međutim, Kinezi najviše investiraju novac u Afriku i J. Ameriku. Zašto? To se polako nazire jer liberali nemaju svoju domovinu i sele se iz države u državu. Oni su nomadi. Njihova država je njihovo bogatstvo. Gdje će se naseliti nakon poslovnog kraha u Europi i SAD nitko još ne zna? Cilj liberala je jedna valuta i jedna svjetska vlada te smanjenje pučanstva na planetu. Dakle, žele postati bogovi.

To ne mogu ostvariti samo uz pomoć svog bogatstva, pa su odlučili u bivšem komunističkom svijetu i Kini preuzeti kontrolu nad medijima i medicinom te tako neprimjetno nametnuti neoliberalizam koji se ni po čemu ne razlikuje od komunizma.

Oni nastoje promijeniti ljudsku genetiku i od čovjeka stvoriti robota pa svoje pohlepne sluge uključuju u politiku, a eklatantni primjeri su u Hrvatskoj Tomašević, Benčić, Matula, Borić, Puljak, Orešković, gotovo svi esdepeovci i svi ljevičari koji čine liberalnu platformu. Oni su dobili mrvice od bogatih liberala i tako okupljaju naivne studente u Hrvatskoj za svoje volontere. Oni im pomažu da unište religiju i da ozakone raznorazne perverzije u zajednici te tako razbiju otpor kršćana prema njihovoj samovolji i jednoumlju.

inbound1057752124321609541

Međutim, to mnogi birači u Hrvatskoj ne primjećuju i raspad hrvatske zajednice je neminovan. Liberali to ne mogu ostvariti bez zakonodavne vlasti pa nastoje kontrolirati Sabor. Njihov idealni vođa je premijer Plenković.

inbound6868660437287956271

Liberali su najjači u Zagrebu i drugim sveučilišnim gradovima jer tamo je bilo najviše privilegiranih komunista. Upravo zbog toga pučani moraju dobro promisliti prije nego zaokruže svoje zastupnike. Ako liberali dobiju vlast, ti gradovi će propadati, a narast će režije i drugi nameti, dok će usluge građanima postati lošije.

Ne može se u Zagrebu vjerovati Tomaševiću i njegovoj platformi jer oni nemaju nikakvog iskustva u gospodarstvu, ali su zato dobri lažljivci i na njihove laži mogu pasti mnogi pučani.

inbound5828984136838076628

Hrvati probudite se prije nego date svoj glas ovim nitkovima na lokalnim izborima. Oni dobro znaju kako krasti, a najmanje znaju kako pošteno upravljati gradovima i općinama.
Srećko Radović