‘Sporni reper iz Škorinog spota’ sudjelovao je u postrojavanju Keleminčevog AHSP-a na Ban Jelačić placu i član je od 2019. godine

0
2226

Zvonimir Redžić, poznatiji pod imenom Zizi, reper je iz Zagreba, a u njegovim spotovima sudjeluju osobe s tetoviranim nacističkim orlom na grudima, on nosi majicu s natpisom F(u)ck Antifa, vrijeđa se i ismijava srpska manjina, a poseb8no su uvredljivi tekstovi o ženama i antisemitski stihovi.- zako je Jutarnji list  opisao osobu koja je snimila spot sa Škorom.

Nakon napada svih medija koordinirano iz očito istog centra, ogradio se i Škoro od repera, a neki mediji tvrde da je jedan kotačič propagandne  kampanje  od Domovinskog pokreta izvisio zbog spota sa Zizijem. Strah od medija je postao jači od straha od cjepiva.

inbound1886626935841272625

Ipak ono najvažnije oko Zizija mediji nisu otkrili pa očekujemo kao i uvijek da će prepisati od nas i pametovati kako su taj sitni detalj otkrili.

Naime nakon druženja sa Škorom reper je izbačen iz stranke AHSP Dražena Keleminca, a ne samo iz kampanje M. Škore.

inbound2651199533240238437

Redžić zvani Zizi se sam učlanio u našu stranku, koliko se sjećam u ožujku 2019. godine. Samostalno se učlanio, odnosno sam je  došao u stranku. Ovim činom  njemu je ukinuto članstvo,  jer je  podržao nekog koje bio u pariji one komunističke Srboslavije, a bio je i među hadezeovcima, o ostalom ćemo na sud, na koji Škoro uporno ne dolazi, a tužio me za klevetu?!

keleminec_1

Na slučaju Zizija vidi se kako Škoro reagira prema pritisku medija.  Zizija smo primili u stranku kao mladog čovjeka,  nikakve on nacističke stavove nije iznosio. Pa mi nije jasno od čega se Škoro  ograđuje. – rekao nam je šef AHSP-a  Dražen Keleminec.

inbound6283941215185774512

Redžić je sudjelovao u već legendarnom postrojavanju stranačkih članova na Trgu Bana Jelačiča o kojem su pisale sve kontrolirane  tiskovine u regiji, a i šire. Man in black od tada se zove po njima.

keleminec in black

Jedino se pitanje u ovoj priči postavlja, da li bi se Škoro upustio u ovaj projekt da je znao kako je Zizi član AHSP-a s čijim čelnikom je na sudu?! Očito se radi o ne baš  banalnom propustu stranke oko angažiranja Zizija?

 

 

HOP