Ekskluzivno: Potpisali se zločinci na raketu koju su poslali na Zagreb, a država Hrvatska je dva puta obnovila kuću zločincu koji je ispalio rakete!

0
10736

Jučer smo proslavili vojnu akciju Bljesak, a danas je dan kad je poludjela banda četnika sa  Đurom Škaljcem ( osuđenim pa poslije amnestiranim od hrvatskog pravosuđa!),  Tošom Paićem i Milom Martićem sa Petrove gore poslala ubitačno oružje na grad Zagreb i okolna mjesta te  gradove .

Kukavički je to čin i zadnji trzaji  pobunjenih “Čeda” da za svoj gubitak, palež i pljačku; gađaju dječju bolnicu u Zagrebu.

To nije ni Hitler uradio , a evo kako je to bilo;

ekipa se okupila najprije u Muljavi u zapovjedništvu kordunskog korpusa, dobro se nažderala janjetine i prasetine i  tako pijani pohvalili se da će sad poslat Franji Tuđmanu  “čestitku”,  te se gamad ; Paić, Škaljac, Martić potpisali na raketu i luđaci poslali svoje kurire u Vojnić i Vrginmost da obavijeste narod koji  pozdravlja  ispaljenje ubitačnog oružja s planine Petrove gore, gdje je bila smještena najveća srpska banda zločinaca  iz Srbije,  sa plaćenicima Frenkijem Simatovićem i robijašima .

inbound2473373272614422707

Đuro Šksljac i Miodrag Linta sa zapovjednikom logora

Srpski ratni zločinac za govornicom UN-a blati Hrvatsku, a njegov rođak srpski terorist vodeći pop u Hrvatskoj!

Tuga i jad, a kad je to ispaljeno  sa Petrove gore narod se pitao što li je to,  jer dogorjeli komadi punjenja su otpadali na području prema Lasinji , mjestu Prkos dragi .

Vladajući  ove države pitajte se tko je bio kraj tog raketnog sistema i tko je pucao VBR-om po Karlovcu i gradovima Hrvatske. Je li M.L.?

Da li ste baš VI, kukavno državo  kuću obnovili tom zločincu i to čak dva  puta i još k tome davali donacije za obnovu?!

Jadno je stado kojemu vuk čoban biva .

Od srca nam je žao nevinih žrtava pogotovo što su poremećene glave RSK i  ratni zločinci nekažnjeno prošli ,te  danas šeću Vrginmostom, slobodno i bahate se.

Zapitajte se zašto je tom pobunjeniku u Oluji ’95  garaža puna raketa i municije otišla u zrak i tako kuća nastradala , da bi je kukavna država Hrvatska obnavljala, te pokrivala  masla  zločinca Škaljaca?!

Da li poznaješ  Škaljče M.  Relića,  načelnika RSK  milicije iz Slavonije  -Okučana ,kojeg si otpustio iz službe radi “po tvojoj priči izdaje krajine i  zato što nije obranio Okučne”?

Poslao  si ga po kazni  pred pad krajine u Lasinju u kažnjenički smrtni odred i kome si dao zapovijed da ga “reši” (ubije) , je li Škaljac?

Sjećaš li se Lukače Dragane i Škaljac Đuro koga ste poslali kod Mekušja u minsko polje u smrti, kod blizine mljekare Kim Karlovac?

A danas se hvalite srpstvom i prijetite  ljudima koji nisu uz vas. Mi koji znamo za vaše likvidacije, lopovluk, u strahu smo od vaše kame. Ne od Hrvatske.

Šaljete ljude da šire mržnju po Hrvatskoj.

Taj načelnik  Relić  je  bio gospodin i školovan čovjek , koji je radio u Zagrebu na visokim poslovima policije i nije se slagao sa vašom pljačkom i odmazdom ljudi iz vaše tvorevine RSK.

I sjeti se  Škaljac kad ti je Relić rekao da neće poslove obavljati oko tvog zatvora u Vojniću i kako  nedužne ljude ne zlostavljate  više u logoru Vojnića.

Zato ste ga poslali u Lasinju nakon pada Okučana, nakon akcije Bljesak . Okrivili ste ga za izdaju.

Trebao je biti likvidiran Škaljče , ali ga čovjek iz kažnjeničke bojne ( tako su zvali one neposlušne u Lasinji) nije likvidirao! Relić je  živ negdje u svijetu,  pa nek posvjedoći  da li je to istina. I svoje ste likvidirali ,ako su vidjeli što radite!

Toliko o vašoj vladavini. Sad će se još i Linta javit i početi kukati kako je  u Hrvatskoj  sve protiv preostalih Srba . A vaš povjesničar Dakić sve lijepo opisao u knjizi o akciji Bljesak.

mile dakić

Sad još jedino naivci vjeruju u nekakve “ustaške akcije Bljesak”.

linta

E moj Linta što šaljes onda Srbe iz Srbije da traže novac i obnovu u potresu ,a koji nisu ni bili za vreme potresa u kućama?

miodrag-linta-i-milorad-pupovac-300x204

I  kuće obnovljene  prazne od ’95 godine  iako ste bili dužni živjeti u kućama prema ugovoru o obnovi?! Sad očekujete milijune od Hrvatske, da ju još iscrpite, a oni koji ovdje žive ne mogu dobit ništa.

Pismo čitatelja iz Vojnića

 

HOP