Češki fizičar tvrdi da je nogometaš Erikson cijepljen, dok Interov doktor to opovrgava?!

0
3193

Danski nogometaš C. Eriksen se srušio na terenu  za vrijeme utakmice EU  prvenstva i bilo je jasno da nešto nije u redu.

Njegovi suigrači potražili su liječničku pomoć, a Kjaer je izvadio jezik iz usta Eriksna i okrenuo ga u ispravan položaj i tako ga spasio od sigurne smrti.

Cijela je drama trajala desetak minuta, liječnici su oživjeli Eriksena i svi su čekali što će se dogoditi nakon vraćanja nigometaša u život. Srećom Eriksen se probudio i bio svjestan kad je napustio stadion na nosilima.

Ono što mediji možda  skrivaju kao činjenicu, a prema nekim izvorima je točna, kako se Eriksen cijepio 31.5. Pfizerovim cjepivom. Luboš Motl je češki teoretski fizičar, on tvrdi da je Eriksen cijeplje. Bio je docent na Sveučilištu Harvard od 2004. do 2007.

Sinoć se oglasio i glavni doktor u medicinskom timu Intera, Piero Volpi, koji je objasniio javnosti da Eriksen nikada nije bio zaražen koronavirusom, te da je jasno da se nije ni cjepivo.

inbound7961606722360528374

Kod nas par dana od cijepljenja umro je poznati glumac Anočić. Isto su danima mediji skrivali tu informaciju. Kako se svi svjetski mediji ponašaju kao urotnici u ime Bill Gatesove klike teško je doći do točnih informacija, jer i medicina svjesno ne želi dati točne informacije.

U Hrvatskoj su tako nedavni  umrla dva vojnika i vojni stručnjak Jan Ivanjek pod dijagnozom “opake bolesti”. Ne zna se niti danas da li su bili cijepljeni. Iako u eri medicinskog iživljavanja nad necijepljenima je to itekako bitna imformacija.

Cit. “PRONAĐEN”!!? “SMRTNO STRADAO”!!?

Kombinacija fizičkih aktivnosti i “otrova za srce” (isporučenog mRNK tehnologijom) MOŽE BITI kobna čak i za mlađe i zdrave.-tvrdi doktor Sladoljev nevezano za ovaj nemili događaj.

HOP

Vezani članak

Šprajca svrbi jer hrvatski nogometaši ne kleče pred stvarnim gazdom BLM-a?