Novinar CNN-a Richard Quest kojeg prati milijarda gledatelja pritišće Plenkovića da se svi građani moraju cijepiti!

0
3106

Na premijera Plenkovića se apsolutno preko CNN i nakon snimanja vršio pritisak svijeta da se mora odmah cijepiti što više populacije kako bi gosti koji dolaze u Hrvatsku bili sigurni.

Plenković nije pokazao emisiju sa CNN ali pitanja urednika CNN su izgledala kao odgovori i poruke.

Andrej Plenković našao se u finom topništvu gdje je uspio okriviti Astra Zeneku i neozbiljnost farmacije zbog spore ali sigurne procjepljenosti. Plenković je rekao istinu.

Znate li tko to traži od Plenkovića?

Najutjecajniji ekonomsko turistički novinar na svijetu za anglosaksonske zemlje Richard Quest. Iako je Plenković uvjeravao da se građani žele cjepiti, ovaj urednik i novinar je zamjerio premijeru što se nije više od 50% cijepilo građana zbog gostiju koji žele sigurnost.

Plenković nije to iznio javnosti nego nakon kratke pohvale za intervju postavio na svoj zid “Cjepite se”.

inbound8713263494630065484

Znate li tko je Quest i koliku snagu ima na naš turizam? Lider novinarstva ima oko milijardu gledatelja na zemlji iz SAD, Kanade, Australije, Britanije, Europe. Od BBC do CNN uspeli su ga disciplina i kretaivnost pa se umrežio se sa najmoćnijim svjetskim direktorima, vlasnicima, političarima i bankarima, vrlo brzo se zbližio sa britanskim premijerom David Cameronom, Jamiem Dimonom iz JP Morgan Chase,  Robertom Zoellickom, bivši predsjednik Svjetske banke,  šeficom MMF-a Christinom Lagarde. Preko naših izvora doznali smo da zna apsolutno sve o Hrvatskoj .

inbound406857484458446430

Quest se svako drugo ljeto diskretno kupa na raznim Jadranskim destinacijama a ovo ljeto će zaobići splitske otoke i to je prenio prijateljima. U nijednu državu ne dolazi nespreman a da ne zna apsolutno sve. Plaća sve moguće građane i izvore da ga što više informiraju o terenu na koji je došao kako profesionalno tako i privatno.

inbound7641513740477227609 inbound3882057704363370630

On je osoba zasigurno čije ekonomske i turističke analitike stalno prate Joe Biden, Boris Johnson, kraljica Elizabeta II, Bill Gates, Elon Musk, Jeff Bezos, do brojnih državnika, glazbenih i svjetskih zvijezda kao i financijski moćnika i ulagača. Bio je nitko ne završeni pravnik da bi postao usamljenik za kojim se otimaju zvijezde za poznanstvo. Unatoč skromnosti njegovo prijateljstvo se smatra imati moć. Ima svog partnera sa kojim živi. Deklarirani je Židov i gay. Usprkos tome ima veliki utjecaj ne samo kao tv zvijezda biznisa i turizma, nego gay lobija i Židovskog lobija koje štiti i njeguje. 2008 upao je u depresiju i imao problem sa drogom, koje se uspio riješiti, no 2020 je javno istupio da je HIV pozitivan.

inbound4261639146122211711

Richard Austin Quest rođen je 09. 03 1962. u  Liverpoolu  u Engleskoj i tamo je djelomično odgojen.  Završio je djelomično pravni fakultet kao prvostupnik ali nije ga zanimalo pravo več novinarstvo. Quest je 1985. godine postao pripravnički novinar za BBC , pridruživši se njegovom financijskom odjelu 1987., a 1989. preselio se u New York i postao BBC-jev sjevernoamerički poslovni dopisnik. Quest se pridružio CNN-u 2001. godine radi pokretanja Business International-a . Od tada je Quest za CNN pokrivao razne događaje, između ostalog analizu američkih izbora kao American Questa i početak cirkulacije novčanica i kovanica eura  2002. i posljednji službeni komercijalni let Concordea . Također je vodio CNN-ovo izvještavanje o nekoliko događaja koji uključuju britansku kraljevsku obitelj. Postao je voditelj vijesti za CNN International i glavni urednik CNN Business.

Izvor: Marko Matković, Imperij, CNN, NYTimes

HOP

VEZANI ČLANAK

S. Sladoljev podastro nove dokaze: ZABOGA, NE CIJEPITE SE!