Beroš, Capak , Markotić krenuli u SEGRAGACIJU HRVATA, Hrvati se pretvaraju u crnce iz nekadašnjeg SAD-a

0
3735

Kreće nova vrst segregacije uz pomoć tzv. Kovid potvrda, sve će se naravno kontrolirati i morati prijaviti stožeru koji će “provjeravati“.

Sjećate li se kako su se crnci u SAD-u morali voziti odvojeno od bijelaca u autobusu?

inbound3802566149753046121

Odvojene škole, pa koristiti wc za crnce da se ne miješaju s bijelcima? E pa sada je to krenulo opet.

VIDEO:

https://rumble.com/vfpzxj-v.-sharav-preivjela-holokaust-danas-tvrdi-da-kovid-novi.html

Periodično, svakih par desetljeća kreću novi pokušaji kršenja ljudskih prava, dijeljenja ljudi na osnovu kriterija koji se apsolutno kose s načelima ljudskih prava i sloboda.

A i žute trake s Davidovom zvijezdom se sigurno sjećate iz povijesti… danas se iste stvari ponavljaju, samo u novom ruhu; žutu traku na rukavu će zamijeniti covid-potvrda.

inbound7927511564732240831
Svjedoci smo ponovne segregacije, maltretiranja i vladavine osiljenih psihopata nad čovječanstvom. Danas vam svaka šuša u trgovini smije pregledavati vašu zdravstvenu dokumentaciju, svaki nasolnik vas može nekažnjeno progoniti u tramvaju ili dućanu ako ne nosite masku koja vam šteti, posebno osiljeni “mali” pojedinci će vam čak odbiti prodati bocu vode na ovoj žegi i gledati kako krepavate od žeđi i kolabirate, ako nemate masku, granična policija od turista nedozvoljeno traži uvid u vaše financije, npr. koliko ste platili akontaciju za smještaj (podatak koji od vas nitko na granici ustvari nema pravo tražiti).

inbound2902697547360463520

Drugim riječima, masonske gazde NWO-a vas testiraju, uzimaju vam bris iz nosa, vade vam krv ali i provjeravaju vaše račune i financije, zabranjuju vam ili dopuštaju kretanje u onoj mjeri u kojoj to njima odgovara.

inbound5777344647533762049
A vi im udovoljavate sve više i više, jer želite mir, jer želite svoj život nazad, no vrlo uskoro ćete biti toliko poniženi, priklješteni i obespravljeni da ćete konačno vidjeti kako je takva taktika bila potpuno pogrešna i odvela vas u propast.

VIDEO SVJEDOČENJE RODITELJA POSLIJE SMRTI DJETETA OD CJEPIVA:

https://rumble.com/vj9nfb-roditelji-tvrde-da-je-njihov-sin-ubijen-cjepivom.html

Ali, kao i svaki puta u povijesti dosada, tada će za mnoge biti već prekasno…

I. Runtić

HOP