SKANDAL U RAVNATELJSTVU POLICIJE: MOLILI PRAVAŠKOG LIDERA DA OMOGUĆI PUPOVCU POLAGANJE VIJENCA!

0
10972

Bavi li se policija našom sigurnošću ili je to politički komesarijat?

Dražen Keleminec , najproganjanija osoba u Hrvatskoj, branitelj i domoljub kojeg sve više pravaša podržava danas je zamoljen u ravnateljstvu policije  da propusti Pupovca kako bi ovaj postavio vijenac u Srbu onima koji su u ime četništva i partizanije pobili hrvatske civile i tako označili ustanak protiv NDH-a .

Jedini koji tu blasfemiju želi spriječiti je upravo D. Keleminec. Stalnom prisutnošću u Srbu 27.7. uspio je  tu sramotu prikazati pred cijelom javnošću. Pa sada ljigavost političke vlasti ima problem.

Keleminec je prijavio skup o Domovinskom ratu za 27.7. ove godine u Srbu, pa kako je prvi prijavio skup, drug Pupovac i njegova ekipa sad imaju problem, jer po zakonu onda otpada pupovčev skup.

Već je jednom Keleminec udaljen iz Srba da bi Pupovac održao dernek,  pa je policija izgubila slučaj na sudu i svjesni su da ako ga udalje  – krše zakon.

Zbog toga su vodili razgovor sa Kelemincem u ravnateljstvu policije  u svezi njegova cijepljenja i vjerojatno će uz pomoć stožeraša pokušati maknuti Keleminca iz Srba, sve da udovolje Miloradu.

Ali  su se zeznuli s forom da ugrožava  epidemiološke mjere kao načinom da ga otjeraju iz Srba, jer su prije toga dali prijedlog Kelemincu;  htjeli  su maknuti Keleminca da ga odvedu na ručak u Gospić dok ne prođe dernek. Da li je to podmićivanje? Tko plaća  ručak? Porezni obveznici?

Pa nije li ovo teža povreda  radne dužnosti?

Od jednog sugovornika tog razgovora saznali smo da nevezano za ovaj razgovor oko derneka u Srbu  ravnateljstvo je upoznalo D. Keleminca o nekavih 180 kamiona u Rijeci, imali Pupovac veze sa tim ili proslava u Srbu   nije jasno? Ne bi li zbog toga isto netko trebao odgovarati stegovno, pa nije Keleminec državni odvjetnik?

Iako postoji video svjedočenja D. Keleminca o njegovom boravku u policiji koji smo preuzeli od AHSP-a, tvrdi naš izvor  u jednom trenutku Keleminec je doslovno skamenio lica tzv. profesionalaca neočekivanim potezom.

Za naš portal Keleminec je kratko izjavio da je spreman dati svoj život da  se lakrdija u Srbu prekine.

Zašto političari koji se toliko hvale domoljubljem ne stanu na braniku istine?

Video je vlasništvo AHSP-a, korišten za slikovni dokaz same situacije

HOP

Hrvatski policajci slave uz Užičko kolo, samo fale Pupovac i Porfirije Perić