U Srbu Srbi napali Hrvate, starijeg Hrvata udarili i viču ‘ubit ćemo – zaklat ćemo ustaše(!)’

0
17889

Dok hrvatska policija čuva spomenik srpskim ustanicima koji su pobili i poklali Hrvate u drugom svjetskom ratu, kao da brane SAO Krajinu, a sve po zapovijedi opštenarodnog ministra Božinovića, a usput su namlatili i pravaša D. Keleminca koji je imao uredno prijavljen i odobren skup, za to vrijeme srpski ekstremisti proveli su napadačku akciju na Hrvate s ciljem da nekog ubiju kako su vikali pred nosom policije.

Danas oko 4 sata dok je ovo selo spavalo srpski ekstremisti iz Beograda koji su došli kod rodbine , njih četvorica napali su Hrvate koji su spavali u kamperu. Pred policijom koje je puno ovo selo…Toliko vjeruju ovoj policiji…inbound7739100708253139728

Stariji gospodin Nikola  Lukić je tom prilikom ozlijeđen…

-Bile su dvije grupe, jedna je skoro uspjela u svome naumu, vikali su ‘ubit ćemo, zaklat ćemo ustaše’.  A mi srećom nismo bili u kamperu. Policija je bila blizu pa je  intervernirala, da je  nije bilo, bilo bi svašta.

Dolaze iz Beograda i oni nama govore da smo ustaše koje  će oni poklat, vjerojatno kako su njihovi djedovi poklalali obitelj Ivezić i onda je banda komunistička to proglasila danom antifašizma u Jugoslaviji.

I pazite takvim koljačima policija čuva spomenik?!

Koliko sam vidio trojica su puštena na slobodu, a 4-5 ih je odvedeno u Garačac.-svjedoči situaciju napadnuti Hrvat D. Keleminec.

HOP

Vezani članci

Ekskluzivno: Pravaš Keleminec sudski oslobođen nakon neviđene torture policije, Pupovac ne može održati skup u Srbu?!