Ekskluzivno: Pravaš Keleminec sudski oslobođen nakon neviđene torture policije, Pupovac ne može održati skup u Srbu?!

0
15302

-Policija me je uhitila u Srbu bez ikakvog valjanog razloga, iako sam prijavio javnog okupljanje na vrijeme i dobio odobrenje. Zabranu je mogao napraviti samo ministar Božinović. U Srbu sam prijavio javno okupljanje kod četničkog spomenika za 22.7. do 1.8.

kele

Svi znamo da se tu ne radi o antifašističkom ustanku i nekakvoj proslavi dana ustanka, već ustanku protiv NDH-a srpskog naroda kojom prilikom su napravljeni strašni ratni zločin nad Hrvatima.

Prilikom uhićenja policajci, njih pet su mi ozlijedili ruku i kičmu, što ću sad prijaviti u bolnici.

Nakon toga su me odveli na psihijatriju, da bi me stavili na liječenje, ali je psihijatar odbio liječenje…

VIDEO:

https://youtu.be/a_h6OO80BRQ

Kako im to nije uspjelo odveli su me na sudu, gdje je potvrđeno da imam pravo održati javno okupljanje do 1.8. što bi trebalo značiti da pupovčevog derneka neće biti.

Sutkinji sam prenio svo ponašanje u ravnateljstvu policije i njihovo moljakanje da pustim Pupovca položiti vijenac u Srbu četnicima, koji su poklali obitelj Ivezić, svećenika Gospodnetića.

Kako je 2016 izgubila presudu na višem sudu za potpuno istu stvar, bilo je jasno da neće ponoviti istu grešku.

Dozvolila je javno okupljanje do 1.8. 2021.-rekao je ekskluzivno D. Keleminec za naš portal i zahvalio da smo bili jedini portal koji je imao hrabrosti sve objaviti.

-Policija i danas kao i jučer brani spomenik i prilaz spomeniku, te ne poštuje i najnoviju odluku suda. Znači li to da se policija odmetnula i radi za osiguranje pupovčeva derneka ? Hrvatski policajci čuvaju spomenik zločina nad Hrvatima! Zbog čega mi njih plaćamo? Ne poštuju sudske odluke!-kaže nam Keleminec.

Radi li se ovdje o kaznenom djelu zluporabe položaja i ovlasti i o težoj povredi radne dužnosti?

HOP

VEZANI ČLANAK

SKANDAL U RAVNATELJSTVU POLICIJE: MOLILI PRAVAŠKOG LIDERA DA OMOGUĆI PUPOVCU POLAGANJE VIJENCA!