Ekskluzivno: Sve laži Pupovca na konferenciji za novinare ili kako se stvara paradržava?!

0
6169

Članak 3.

Sloboda, jednakost, nacionalna ravnopravnost i ravnopravnost spolova, mirotvorstvo, socijalna pravda, poštivanje prava čovjeka, nepovredivost vlasništva, očuvanje prirode i čovjekova okoliša, vladavina prava i demokratski višestranački sustav najviše su vrednote ustavnog poretka Republike Hrvatske i temelj za tumačenje Ustava.

Toga više u Hrvatskoj nema.

Krenut ćemo od konferencije za novinare M. Pupovca koji poput Big brothera ili naših neslavnih stožeraša prozvao je sudstvo, prozvao policiju, umanjio nezakonito ponašanje mladih Srba, lažima, manipuliranjima, a policija u Srbu i Hrvatskoj odmah je krenula u realizaciju rečenog od strane Pupovca poput zadnjih slugana.

1. Naglasio je da je pravaš Keleminec mokrio po Srbu i huškao pse, naglašavamo pse na mještane. Nema snimka tih događanja, ali se vjeruje Pupovcu na riječ. Niti je on bio u Srbu.

Sa pravašima je bio jedan pas od starijeg pravaša Lukića jer ga nije imao  gdje  ostaviti. Stariji drag pas pretvoren je na konferenciji za novinstvo u krvoločnog psa iz logora Jasenovac? Nije bilo više pasa. Baš bijedan nivo Pupovca i medija.

2. inbound7739100708253139728

2. Pupovac kao profesor sa Filozofskog fakulteta tvrdi da je ovo ustaška zastava. Gdje je on završio škole? Gdje je slovu U  na zastavi?

Knjiga kojom se pobijaju sve laži o ‘fašističkom bijelom polju’ nastala je u Austriji i pobija laži austrijskih i njemačkih portala!

Znači bezočno laže ili je neznalica jer se radi o etničkoj zastavi hrvatskog naroda. Takvu zastavu Tuđman je prvi put stavio na jarbol na trgu Bana Jelačića. Grb sa prvim bijelim poljem možete naći po cijeloj Austriji, pa bi po tim znanstvenim zaključcima Pupovca  Austrija bila zadojena ustaštvom. Bavi li se Pupovac zapravo zatiranjem hrvatskih simbola? 

pupi

3. Suđenje Srbima.

“Dečkima od dvadesetak godina, iz pristojnih obitelji, koji nemaju nikakve veze ni s ustaškom ni s četničkom ideologijom. Baš nikakve. To što su popili, za to postoji postupak. “

Znači Big brother Pupovac dijeli lekcije policiji i sudstvu kako da rade svoj posao. Tri punoljetna Srbina su osuđena na prekršajnom sudu, dobra djeca iz uglednih obitelji. Znači li to da ono što kaže Pupovac u kontroliranim medijima je značajnije od sudskih odluka? Jedan od njih je udario čovjeka u poznim godinama pred policijom! Srbi kaže Pupovac su ustrašeni pa u 3.30 h pred policijom sami kroje pravdu?

Prema svjedočenju pravaša 8 Srba se šuljalo i vozilo u blizini kampera pravaša D. Keleminca u 3.30h. Tko je tu koga izazivao. Kukavički po noći?  Pravaši tvrde a navodno dvojica su priznala da su vikala ZAKLAT ĆEMO USTAŠE! To niti jedan portal ne prenosi. Niti jedan portal osim Maxportala nije prenio viđenje druge strane. Da li to Pupovac preko medija stvara paradržavu bez prava na drugu stranu u medijima?

Kako su se policajci stvorili nakon 50 m  bijega Srba? Pred inkrimimiranim Srbima nakon 50 m, a nitko nije čuo što viču Srbi u 3.45 h ujutro? Policija im je doslovno blokirala put, a pravaš Keleminec je dotrčao i sve snimio. “Dobru djecu iz uglednih obitelji”… kaže Pupovac.

Policajci na snimci ne prigovaraju na pitanje Keleminca mladim Srbima da su pozivali na klanje. Da je to laž policajci bi odmah reagirali…prije poziva iz “vrha”? Zar ne? Na Kelemincu se vidi bijes, a ne da manipulira kao Pupovac.

VIDEO:

https://youtu.be/XVF32kGISok

Znači konferencija za novinstvo lažira stvari i pritišće policiju što je u biti paradržavnu vlast. Pupovac proziva sutkinju koja je osudila Srbe. Trebala je njega pitati? Zbog čega niti jedan novinar osim nas nije razgovarao sa D. Kelemincem i prenio njegovu izjavu? To vi zovite novinarstvom?

Znači laganje na konferenciji za novinare poništava nezakonito ponašanje 8 Srba i osporava presude?

Vjerujete da je D. Keleminec u 3.30 minuta vikao ZDS? Što ima mikrofon ugrađen dok spava? To je smiješna izjava Pupovca.

VIDEO:

https://youtu.be/vIys0ahtVrY

D. Keleminca drže 21 sat u pritvoru, ove puštaju nakon par sati?

4. Policija na početku svega događanja zabranila  je D. Kelemincu najavljeno i odobreno javno okupljanje. Time je kršila zakon. Kome je to odgovaralo? Miloradu Pupovcu!

Zatim je rezigniranog Keleminca htjela staviti u ludnicu ili u zatvor, pa kad je sutkinja rekla da on ima pravo biti u Srbu pušten je na slobodu! Koliko je tu paradržavnih odluka policije da ugodi Pupovcu?

Na video uratcima D. Keleminca se vidi da nakon puštanja iz pritvora, policijskog, on vozi kamper u Srb, zaustavlja ga ponovo policija i pokazuje gdje može kamper biti parkiran , jer nisu dozvolili kamper blizu spomenika .

Što se događa nakon konferencije za kontrolirane novinare M. Pupovca?

Oni traže oduzimanje kampera i kažnjavanje Keleminca jer je kako kaže kampirao u Srbu.

I gle čuda, policija podiže prijavu za kamper koji im do tada smetao?!

Pa nije li ovo paradržavni aparat?

Ima tu još pitanja;

Koliko je točna informacija da je policija nakon uhićenja mladih Srba pustila sina učiteljice van iz policije da nitko ne vidi, kako nam govore mještani mjesta Srb?

Kako su mogli ostali biti oslobođeni ako su dvoje priznali da su prijetili i zastrašivali D. Keleminca? Što su oni ostali  štrikali goblene u autu dok su ovi pijani urlali? Ili su sudionici u djelu? Diskriminira li se osuđene Srbe ovim oslobođenjima ostalih  sudionika? 

Slaviti klanje svećenika, 37 članova obitelji Ivezić nije kazneno djelo mržnje (?), to nazvati  treba  ustankom, a D..Keleminca koji jedini brani palu krv Ivezića  treba nazvati na konferenciji za novinare da širi mržnju (?!) -je uvod u Raškovićevsku prozivku Hrvata.

Danas ako dolazite na proslavu u Srb, četničkog ustanka i genocida nad Ivezićima policija će vas pustiti, ako idete na prosvjed legalno odobren kao javno okupljanje onda ne možete, to je izjava hrvatskog policajca iz Srba.

 

 

HOP