S. Sladoljev otkriva da je Delta soj laž, oboljenje širi spike protein u cjepivu!

0
23582

Usredotočite se na spike protein. Uz njega se vezuju problemi. Da li je to točno? Kako nastaje “kontaminacija” spike proteinima? Očito na 3 do danas poznata načina: virusnom infekcijom, mRNK cjepivom i transfuzijom krvi. Poznato je da anti-spike protutijela ne neutraliziraju virus, već mu olakšavaju ulazak u stanice (pomažu širenju infekcije). U tom svjetlu promatrajte masovno obolijevanje u najprocjepljenijim državama. U Izraelu je preko 60% oboljelih dva puta cijepljeno. Ne radi se “delta soja”, to je “spin”, nego znanstveno utemeljenoj posljedici cjepiva.

Ne smijete odustati od života!

Evo nekih reakcija na spike protein:

 

9.8.2021.
“Srećko, frendica nakon dvije doze sve slabija, stanje oscilira, jučer bila na hitnoj dali joj neki antibiotik koji ne misli piti jer je pročitala nuspojave. Ivermektin bi joj u ovom stanju mogao pomoć, koliko bi ga dugo trebala uzimati kurativno ili preventivno….i u koliko velikim dozama lijek postoji, ako da? U 11. 2020. oboljela od Covida, liječili je antibiotikom…poslje bilo ok, ali nakon cijepljenja objema dozama sranje, opća slabosti! Lp, Y”

Y, Ivermectin ne može pomoći kod problema nastalih zbog cjepiva! Ovo što si opisao je OČEKIVANA reakcija tijela na mRNK “cjepivo” koje doslovce “pogoni” stotine milijuna stanica da proizvode spike proteine! Spike proteini putuju krvotokom u pluća (ali i posvuda) gdje rade probleme koji OZBILJNO opterećuju srce!
Zapravo nemam ideju kako pomoći? Utješno je što situacija traje ograničeno (dok se “isporučena” mRNK ne realizira). Ne znam koliko prijateljica ima godina, ali dodatan problem je u tome što se zbog onemoćalosti padne u depresiju.. i TO joj treba objasniti. Ne smije ODUSTATI OD ŽIVOTA! To je ubija!

9.8.2021.
“Srećko pozdrav, imam veliki problem sa tatom, 79 god, par tjedana nakon 2. cijepljenja Modernom počeo je naglo gubiti energiju. Inače je bio jako vitalan čovjek za svoje godine. Sada mu je iz tjedna u tjedan sve gore, a zadnje dane nema snage ni ustati iz kreveta. Nema apetit, naglo gubi snagu i kopni. Smatram to posljedicom cijepljenja. Imate li neki savjet kako mu pomoći. Puno HVALA unaprijed! X”

X, tipična (očekivana) reakcija tijela na mRNK “cjepivo” koje doslovno pretvara stotine milijuna stanica u tvornice spike proteina! Proizvedeni spike proteini rade daljne probleme koji ozbiljno opterećuju srce!
Zapravo nemam nikakvu ideju kako pomoći. Jedino je utješno što situacija ima ograničeno trajanje (dok se cjelokupna količina “isporučenog” cjepiva ne realizira). Dodatan problem je što stariji ljudi padnu zbog onemoćalosti u depresiju.. i to im treba objasniti. Ne smiju ODUSTATI OD ŽIVOTA!

U doba Tesle, u svjetiljkama se kao ŽARNA nit koristio čisti ugljik. Ugljik bi se ŽIČNO užario i zasvijetlio, a pregrijavanje se rješavalo vakuumom.

I grafen je čisti ugljik (skoro). Ako ga se izloži BEZŽIČNOM neionizirajućem elektromagnetnom zračenju (npr. WiFi mikrovalovima) i grafen će se zagrijati. Zagrijavanje bioloških materijala poznata je “nuspojava” mikrovalova. Zašto?

Možda stoga što su biološki materijali – materijali ugljikovih spojeva? AKO nam se u paketu cjepiva uz mRNK zaista “isporučuju” i listiće grafena (koji mogu biti tanji od molekule vode!!!), da li je “govor mržnje” izraziti sumnju da su našim stanicama time isporučene nevidljive, ali ekstremno učinkovite “mikrovalne pečnice” ako se nađu u polju mikrovalova?

I baš bi me zanimalo što bi na sve ovo rekao Nikola Tesla? Da li bi faktografi i za njega rekli da lupeta?

SREĆKO SLADOLJEV