Neviđeno sijanje mržnje od strane kćeri novinarke Derifaj, a SDSS-ova zastupnica i potpreds. vlade vide Srbe na plakatu gdje to ne piše!

0
5172

Novinarka Danaka Derifaj odlučila se za pokretanje kaznene odgovornosti protiv Thompsona koji nije spriječio da se otvoreno zaziva fizički napad na novinarku kao i da ju se verbalno napada. Sloković je rekla i kako su nesporne kaznene prijave protiv svih koji su stavljali komentare.

To je ona koja se pojavila pred njegovim prozorima “samo radeći svoj posao” penjuči se preko krovova?!

Kao što vidimo njena kćer Tita sije mržnju prema Hrvatima, naziva ih debilima, vrijeđa domoljube i Thompsona. Da li po logici novinarke Derifaj i njene odvjetnice Thompson može tužiti Derifaj jer nije tražila da njena kćer pobriše komentar?

Tita je one koji slušaju i odlaze na koncerte Thompsona nazvala debilima, kao vrhunski psihijatar, a kao vrhunski stručnjak za kriminalistiku Thomsona lopovom. U stilu Druga Tita Thompsona je prozvala klerofašitičkim isprdkom…i pokazala “neviđenu toleranciju” prema drugačijem…

 

Specijalni rat medija broj 2

 

  • inbound3975990846606822789

Gdje na ovom plakatu piše Srbin? Mi to ne vidimo!

Saborska zastupnica SDSS-a Dragana Jeckov izjavila je u petak da je plakat na kojemu se poziva Srbe da se izjasne kao Hrvati i pripadnici Hrvatske pravoslavne crkve sramotan te da ima samo jedan cilj – zastrašivanje i pritisak na pripadnike srpske zajednice uoči popisa stanovništva.

Da li ta žena zna čitati latinicu ili joj se psihološko stanje pogoršalo? Bezočne laži piše iz silne mržnje prema Hrvatima? Hrvati ne mogu biti pravoslavci?

Ovo je jedan od načina zastrašivanja i pritisaka na ionako osjetljivu srpsku zajednicu u Hrvatskoj, tipičan pokušaj asimilacije”, rekla je Jeckov.

Radi li se ovdje o poremećaju ličnosti ili opći nedostatak inteligencije?

Линта: Пленковић да покрене уклањање србомрзачких билборда и осуди говор мржње

 

Miodrag Linta  dokazani četnik i huškač iz Beograda tvrdi da su ovo plakati mržnje prema Srbima. On kao već dokazani nepismeni idiot koji abnormalno mrzi Hrvate stvarno je pokazao da je najveća budaletina među Srbima.

Ali i da je ovo koordinirana akcija njega i SDSS-a  te medija  u Hrvatskoj, kojom se napadaju plakati HPC-a  i pravoslavnih branitelja u Hrvatskoj.

Potpredsjenik vlade Boris Milošević  vidi u plakatu karakteristike NDH-a! Neofašizam. Ali ne vidi četništvo u SPC-u? Gdje on vidi poveznicu sa NDH? Plakat poziva Hrvate pravoslavce da se kao takvi i izjasne. 

Srpska inicijativa na plakatima je legitimna, ali hrvatska nije…

-Ta inicijativa je važna jer su se u nju uključile sve relevantne srpske organizacije koje su željele pokrenuti jednu afirmativnu kampanju da se građani Hrvatske na predstojećem popisu izjasne onako kako to Ustav i garantira, dakle svoju nacionalnu i vjersku pripadnost”, rekao je na početku o kampanji “Bude e-Srbin, govori Milošević te nadodaje kako su reakcije javnosti uglavnom pozitivne.??

Evo još bisera i šovinizma…

– Za svake izbore imamo pritisak radikalne desnice na srpsku zajednicu, sad evo imamo i za popis stanovništva i njihovu želju da se broj Srba u Hrvatskoj smanji. Oni pozivaju da se Srbi izjasne kao Hrvati i vjernici Hrvatske pravoslavne crkve, crkve koja ne postoji, a koja je postojala samo za vrijeme NDH, a tada je na čelo postavljen Rus, a sada se gura nekakav Bugarin. Toliko o nepostojećoj crkvi i nevjerojatno da radikalna desnica uvijek reciklira ideje i politike iz vremena NDH, govori. -kaže Milošević.
Bugari i Rusi su niža bića? Kakve veze ima crkva i desnica?  Ni slova o ratnom zločinu partizana koji su pobili sve svećenike HPC 1945. jer su ” htjeli razdvojiti srpski narod”…

Kad govori o desnici i crkvi, govorili li prema iskustvima iz SPC-a?

 

Srpska paranoja sve je veća kočnica hrvatskog društva!

HOP