SEGRAGACIJA: Na feštu u Križevce s ausweisom ili plaćanje testiranja 80 kn!

0
2700

S obzirom na postojeće epidemiološke preporuke i odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite u svrhu sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 na okupljanjima, za programe koji će se odvijati na glavnoj pozornici i uz nju tijekom 53. Križevačkog velikog spravišča, posjetitelji će za ulaz u ograđeni prostor ispred glavne pozornice morati predočiti važeću COVID potvrdu ili negativan antigenski test.
Za sve one koji nemaju EU digitalnu COVID potvrdu, omogućeno je testiranje na COVID-19 na punktu za testiranje Poliklinike Sveti Nikola koji će biti postavljen na Strossmayerovom trgu, svaki dan tijekom odvijanja 53. Križevačkog velikog spravišča, od 17:00 do 21:00 sati. Cijena testiranja je 80,00 kn, rezultati testa dobivaju se kroz 20 minuta.-piše na stranicama Križevačkog spravišta!

U principu ako niste cijepljeni ulaz je 80 kuna! Zašto organiziraju fešte ako ne mogu organizirati normalnu epidemiološku situaciju?

Zamislite psihopatske situacije npr. na Bol za vrijeme sezone,  ući na kupanje mogu samo oni cijepljeni ili testirani?  Na Jadranu se takav cirkus  nije održavao na sreću turističkih radnika.

Ispada da su Križevci opasniji od Jadrana…

Što je sa onima koji se cijepe pa opet dobiju koronu?

HOP