Pupovac i država izgubili sudski spor sa Kelemicom! Keleminec nije širio mržnju u Srbu!

0
5429

Ekskluzivno iz Gospića kao jedini mediji objavljujemo vrlo bitnu vijest,  Pupovac, njegova odvjetnica Lina Budak i državno tužilaštvo izgubili su nepravomćno sud u Gospiću.

pupimir

Tvrdnje saborskog zastupnika Milorada Pupovca iz ekstremne stranke SDSS da pravaš D. Keleminec širi mržnju etničku, rasnu  i prijeti likvidacijom saborskom zastupniku Pupovcu su  netočne.

pupi

U sudnici se Pupovac žalio da ga Keleminec pita ima li benzinske pumpe, kamione , vlada li  slavonskobrodskom lukom, da mu je neki pravaš maznuo grah iz kazana dok su pupovčevci slavili genocidaško četnički ustanak u Srbu. Pa čak   do laži da sve Srbe naziva četnicima. Znači nije se bavio konkretnim optužbama.

Keleminec ima vrlo korektan odnos sa  predstavnikom Srba Vlahovićem, osobno je odnio pomoć obitelji Dragić koju su progonili srpski ekstremisti u Vrginmostu,a  kojim vladaju pupovčevi puleni, a nekadašnji dopisnik Tanjuga iz Rijeke zajedno sa Kelemincem je zapalio huškački list Novosti. I on je Srbin.

I tim dokazima Pupovac je znači klevetao i lažno svjedočio protiv Keleminca da sve Srbe Keleminac smatra četnicima.

pupijevci

Bilo je još nebuloza na sudu oko zastave sa prvim bijelim poljem, kako su ustaški pozdravi ZDS i Bog i Hrvati…sudnica je izgledala kao kumrovečka škola.

pupi 55

-Vama kao mediju dajem izjavu da sam oslobođen i vi ste jedini medij u Hrvatskoj koji se usudio pratiti suđenje. Ostalo ne želim komentirati. Čestitam sutkinji na hrabrosti i pravičnosti jer su pritisci bili strašni. Ostalo ne želim komentirati. -rekao nam je D. Keleminec ispred AHSP-a.

Da li će Pupovac danas pozvati u ime luđaka i kriminalca  A. Vučića čiji je tjelohranitelj bio glavni ubojica iz Škabrnje V. Vidović Vaske; da Srbi izvjese srpske zastave u Hrvatskoj?  Mislimo da bi to bio  najbolji uvid u ovo suđenje nakon derneka u Srbu.

I tko je Pupovac?

Kao što je SPC napravio u Cetinju danas se sprema u Hrvatskoj preko luđaka Vučića, jer desnica nikada nije imala elementarne hrabrosti koju ima D. Keleminec…I danas je Keleminec  pobijedio srpski ekstremizam kao i u Srbu sam, sa par svojih pristaša dok kvazi desnica filozofira u Saboru.

VIDEO:

https://youtu.be/DOZNMwX_Mbk

Ove godine je pokazao u Srbu da se ne boji srpskih ekstremista koji su ga kukavički napali u Srbu, pokazao je da se kao desničar jedini ne boji ući u to ekstrmističko leglo, kao i u Slavsko polje kraj Vrginmosta.

 

HOP