Pandemija i 5g: Ako je frekvencija radio valova viša, to je antena za prijenos istih manja!

0
3804

Da li iza uvođenja 5G mreže stoji nešto sasvim drugo?

 

Uvoditi takav kapitalni projekt u jeku plandemije i kada planeta srlja u ekonomski, moralni, socijalni i svaki drugi ponor je pitanje za preispitati pozadinu cijele priče. Sada ćemo proći teoriju radijskog prijema i utjecaj mikrovalova na ljudski organizam.

VIDEO KOJI JE POTRESAO SVIJET:

https://rumble.com/vmfy2z-tv-snimka-koja-koja-je-potresla-svijet.html

 

Teorija antena.

Radio valovi se u slobodnom prostoru šire brzinom svjetlosti (c) koja iznosi 300.000 km/s. Njima pripada određena valna dužina (λ), ovisna o frekvenciji (f) i brzini širenja:

λ=c/f

Što ova formula znači u praksi: što je frekvencija radio valova viša, to je antena za prijenos istih manja. Evo i slikovni primjer sa stranice:

www.microwavejournal.com link:

https:///articles/31334-all-silicon-active-antennas-for-high-performance-mmwave-systems.

inbound3346761937655438835

 

Ove antene su izuzetno malih dimenzija jer rade u mikrovalnom području ili kako ih u tehničkom žargonu zovu: mm band. Postoje razne konstrukcije antena najviše primjenjivana: poluvalni dipol λ/2 kod nje je antena upola manja kada dobijemo λ po gornjoj formuli.

Antene sa slika su upravo takve. Kod raznih konstrukcija antena λ/4, λ/8, λ5/8 i sl. uveliko smanjujemo veličinu antene. Ako znamo da je vojna i industrija za istraživanje svemira ispred civilne industrije u razvoju bar nekoliko desetljeća možemo samo sanjati što njihovi laboratoriji rade i sigurno nije objavljeno na internetu kao primjer mikrovalnih antena u tekstu.

VIDEO:

https://rumble.com/vmnkd5-haker-otkrio-ipiranje-cijepljenih-sputnikom-u-rusiji.html

5G u primjeni

Na stranicama HAKOM-a hrvatske regulatorne agencije za telekomunikacije ima link: https://www.itu.int/en/mediacentre/backgrounders/Pages/5G-fifth-generation-of-mobile-technologies.aspx

na njemu se mogu pronaći informacije da će se 5G mreža implementirati na frekvencijama od 24GHz do 71Ghz.

Ova zadnja frekvencija kojoj je λ=4,225mm, λ/2=2,113mm, λ/4= 1,056mm i λ/8=528,169μm.

Sada se postavlja pitanje kod zdravo-razumskih ljudi u eri kada se ukidaju gotovo sva ljudska prava i nameće potpuna kontrola, da li je ili će se putem cjepiva umetnuti radio uređaj za “Orvelov” nadzor.

Djelovanje mikrovalova na vodu i ljudski organizam.

Kao i svi drugi objekti, molekule imaju rezonantnu frekvenciju. To znači da oni divlje vibriraju kada se na njih primijeni određena ulazna frekvencija na isti način na koji će dječji zamah stvarati velike oscilacije ako se pritisne odgovarajućom brzinom.

 

inbound3298391790339708729

Naravno, molekule su komplicirane stvari koje sadrže dva ili više atoma pa je razrada rezonantne frekvencije zeznuta. Međutim, moguće je izračunati rezonantnu frekvenciju dvoatomnih (dvoatomovih) molekula, a neki su rezultati prikazani u nastavku.

Klorovodik 8,66×10¹³ Hz
Ugljikov monoksid 6,42×10¹³ Hz
Dušikov oksid 5,63×10¹³ Hz

Ove frekvencije leže u bliskom infracrvenom dijelu spektra, ni blizu mikrovalnog područja. Teorija koja stoji iza ovog izračuna zaista je teška, ali vas zanima da teoriju o tome kako su te frekvencije radile potražite u sveučilišnim udžbenicima.

VIDEO:

Američki dokumenti kojima vojska ulazi u obračun sa narodom

  1. https://rumble.com/vm4mj1-ameriki-dokumenti-kojima-vojska-ulazi-u-obraun-sa-narodom.html

Molekule vode sadrže tri atoma pa mogu vibrirati na različite načine. Zbog toga je vrlo teško izračunati njihovu rezonantnu frekvenciju. Međutim, mikrovalno zračenje bilo koje frekvencije utjecat će na njih iako možda neće rezonirati. Mikrovalne pećnice rade na frekvenciji od 2,45 GHz  i to NIJE rezonantna frekvencija molekule vode. Ta je frekvencija mnogo niža od rezonantnih frekvencija dvoatomskih molekula. Da je 2,45 GHz rezonantna frekvencija molekula vode, sve bi se mikrovalne pećnice apsorbirale u površinskom sloju neke tvari (tekuća voda ili hrana) pa se unutrašnjost hrane uopće ne bi skuhala.

Izvor: https://www.schoolphysics.co.uk/age16-19/Wave%20properties/Wave%20properties/text/Microwave_ovens/index.html.
A za one nevjerne samo pogledajte vlastitu mikrovalnu pećnicu i zapitajte se zašto ima zaštitnu mrežicu na staklenim vratima i zašto se trenutno ugasi kada u radu pokušate otvoriti vrata pećnice. Na internetu imate “gomile” videa gdje od mikrovalnih pećnica vrše modifikacije u razna vrlo opasna improvizirana oružja.

Pismo čitatelja P. N.

Vezani video:

https://rumble.com/vjj4b9-grafen-oksid-u-cjepivu-unitava-imunitet.html