Čileanski Predsjednik Piñera: “STROJEVI ĆE MOĆI UBACIVATI MISLI I OSJEĆAJE KROZ 5G”

0
609

VIDEO:

https://rumble.com/embed/vfu549/?pub=4

Čileanski Predsjednik Piñera: “STROJEVI ĆE MOĆI UBACIVATI MISLI I OSJEĆAJE KROZ 5G”

Transkript (Automatski prijevod) :
“Početak procesa nadmetanja za 5G mrežu. Poslušajmo prijetnje koje smo razvrstali na tom sastanku s čelnicima svijeta: to je mogućnost da strojevi mogu pročitati naše razmišljanje, pa čak mogu umetnuti misli, ubaciti osjećaje . Pa, neki kažu da je najbolji način predviđanja budućnosti izmišljanje. Pa, to je ono čemu svi težimo. 5G je ogroman skok naprijed, to je kozmički skok, to je kopernikanski skok, jer zaista ono što 5G tehnologija ide to je čak i veća promjena u našim životima od svih prethodnih tehnologija koje su izgrađene na ovom području .

Pitam se: koliko je srce koje je kucalo važno za ljudski opstanak? Vitalno. A brinemo li se zbog otkucaja srca? Ne. U našem tijelu postoji inteligentan sustav koji tjera više organa da izvode izuzetno sofisticirane funkcije, sa savršenom koordinacijom. I vrlo malo odluka dolazi u našu svijest. Većinu ovaj živčani sustav stvara autonomno i inteligentno. Isto će se dogoditi i u mnogim drugim sferama našeg života zahvaljujući ovoj tehnologiji i imperativ čija hitnost i važnost ne zahtijevaju ponovno čitanje jest modernizirati našu državu tako da to bude promjena koja stiže u svaki dom u našoj zemlji. ”

Što se tiče govora, dr. Jose Luis Sevillano analizira i komentira:

“Rekao je nešto još ozbiljnije. Govorimo o” društvenom živčanom sustavu “. Društvenom. To jest, kolektivnom umu koji dominira na daljinu . To više nije vaš središnji živčani sustav u kojem ste neovisni i autonomni i vidite što radite sa vama, ali vaša vlada. Ne vi. Društveni živčani sustav koji dominira, koji vas kontrolira . Oni jednostavno moraju povremeno ljudima ubrizgati nešto s antenama. Oni već imaju taj društveni živčani sustav koji traže .

Već dugo govorimo: čovječanstvo je u opasnosti .

Budući da su počeli raditi ono što su počeli prije godinu i nešto, u opasnosti smo. No, već im je toliko jasno da se više ne skrivaju. Izlaze i priređuju predstavu. Govore vam u lice što će s vama učiniti, a povrh toga morate im zapljeskati: “Čovječe, kakav cool društveni živčani sustav. Manipulirat će mojim mislima i osjećajima.” Ali za koga nas smatrate, gospodine? Dokle smo mi, ljudska bića, došli da vam plješćemo? Kažem: da je u toj sobi bio netko normalan, uskočio bi tamo da ga uhvati za vrat i zaveže mu ruke na leđima kako bi ga odveo izravno u policijsku postaju.

On nam već najavljuje da nas neće dominirati kao da smo robovi, s vanjskom tehnologijom nad kojom nemate kontrolu jer znate što ti valovi emitiraju kad ih emitiraju i jer to nitko ne zna, zar ne? Primijetite kako smo razbijali mozak ovdje, i Ricardo i ja da shvatimo što se događa.

U svakom valu, kao što smo morali identificirati znakove opterećenja, gustoće svakog vala. Kako se te ptice sruše? Što iskre automobili i metalni materijali te ulični namještaj. Da su znakovi izrezani. Što smo imali, da se kućanski aparati rastope? Morali smo tražiti čudne znakove oko sebe da bismo shvatili da oni time manipuliraju. Pogledajte kako smo se morali kretati da bismo to shvatili. Mislim, mogu raditi što god žele kad god požele, a ti to nećeš primijetiti. Zato, molim vas, idite liječniku, izvršite pritisak na njega i hajdemo sve ovo okrenuti naopačke, sve ovo okrenuti naopačke, jer život nam ide dobro i ne bismo trebali zaobilaziti revolucije. Postojeća struktura je dobra, ono što se događa je da je u rukama loših ljudi. I ti se ljudi moraju odmah, brzo izbaciti. Moraju se izbaciti. Ne daju objašnjenja pred hitnim i ozbiljnim društvenim zahtjevom. Zatim ih je potrebno izbaciti.

Počinjemo s liječnicima koji su odgovorni. Inzistiramo. Tu je postavljena barijera. Oni su ti koji ne zaustavljaju ovu operaciju. I onda počnemo govoriti ljudima da to ima veze s drugim, a onda je i to gotovo. I malo po malo preuzimamo uzde naše budućnosti za koje vidite da je netko već osmišljava.

Jeste li čuli što je taj gospodin (Piñera) rekao, da je najbolji način predviđanja budućnosti izmisliti je? Ali ti, kopile, ti ćeš to izmisliti! Nećete dati nama ostalima mogućnost da izmišljamo svoju budućnost. Vi ćete nam to izmisliti, zar ne? I igrat ćete se gatare poput njih: “Četvrti val za 15 dana” “Samo što smo se razboljeli na Uskrs.”

Ne znam što će se dogoditi, ne znam kakva katastrofa. Predviđa nam se ” tsunami mozga “. Vidite li kako izmišljaju budućnost? Oni to ne predviđaju, oni su to izmislili i rekli su vam. Oni to kontroliraju. ”

 

M.B.

HOP