BIOLOŠKI RAT: Dokument o smrtnim slučajevima cijepljenja i chemtrails oružje psihopata

0
9037

Dok mnoge djelatnike kao u ovom slučaju neodgovorni poslodavci, medicinske neznalice nagovaraju na cijepljenje, bez ikakve vlastite odgovornosti, mi vam dajemo na uvid 50-tak stranica zastrašujućeg otkrića o cjepljenjima, smrtima cjepljenjima, kao i tragičnim posljedicama cijepljenja. Gotovo je nevjerojatno što pojedinci u ime psihopata rade svojim radnicima.

inbound2186991446286082516

 

Smrt cijepljenjem

LISTANJE DOKUMENTA LIJEVI DONJI UGAO , POMICANJEM STRELICE

 

Isto tako upozoravamo  na zanimljiv VIDEO vezan na činjenicu oko zaprašivanja zrakoplovima, kojima se raspršuju opasni otrovi. Akcija je očito kordinirana sa cjepivom, trovanjem hrane i aktivitanjem visokih frekvencija.

VIDEO SE AKTIVIRA CRVENIM KRUGOM

Dokaz da su  zlostavljanja PCR testom nepotrebna ako se želi navodno ustanoviti korona je antigenski test preko sline koji se ne koristi. Cilj očito nije slina ili grlo već mozak, zato štapić zabijaju kod testiranja tako duboko i bolno. Odnosno do epifize.

inbound7879951018282198387

Pakiranje sadrži 20 testova. Brzi antigenski test na prisutnost virusa COVID-19 u slini. Brzo i jednostavno uzorkovanje sline skraćuje vrijeme potrebno za provođenje testa, a rezultat testa dobit.

Odnosno prema slabovidnim osobama je užasan i na to upozorava dr. Sladoljev pomahnitale stožeraše;

Molba visokoslabovidnih ljudi (svi su cijepljeni!) upućena Stožeru da ih “oslobodi” nošenja maski u javnom prostoru jer zbog dahom uzrokovanog magljenja optičkih pomagala vide manje od gotovo nimalo, još je bez odgovora. A zahladilo je, pa je kondenzacija toplog daha na hladnim staklima jača!

Molbe za uredovanjem upućene su Pravobraniteljici za invalidne osobe, Ravnateljstvu civilne zaštite Ministarstva unutrašnjih poslova, saborskom Odboru za ljudska prava…

Ništa.

Ovaj apel stoga putem WhAppa šaljem novinarima koji su na VLASTITU INICIJATIVU dospjeli u moj telefonski imenik (Togonal, Milinović, Ištuk, Pastorčić, Novokmet, Renić, Šoštarić, Jadrijević, Aberle, Bujanec, Hrga, Škaričić, Todorović, Čirjak, Ponoš, Jelić, Jelinić, Marijević, Martinović ….) jer su upravo oni putem vijesti, informativnih emisija, Otvorenog, Provjerenog, Potrage, Dobro jutro Hrvatska, 7. kata, kroz osvrte, kolumne i intervjue UČINILI SVE da iz Hrvatske ZAJEDNO IZBACIMO “svinjsko” cjepivo (ministrovu “lastu koja ne donosi proljeće”), a iz Imunološkog zavoda korupciju (tu nismo uspjeli)!

Progovorite! Usudite se!

On čet, lis 7, 2021 at 12:22, Nina Plese
<[email protected]> wrote:

Postovani g. Sladoljev,
hvala Vam na brzom odgovoru. Slali smo mailom na adresu ravnateljstva sa naglaskog za g. Capaka, 14. rujna, bez ikakvog odgovora, dok su se iz Sabora javili za svega nekoliko dana. Oni su takoder proslijedili zahtjev na ministarstvo zdravstva. Mogu Vam i dopise iz Sabora poslati ukoliko je potrebno, a u privitku je mail upucen sa nase strane. Puno pozdrava
Nina Plese, Vedran Salamon

On sri, lis 6, 2021 at 14:18, Nina Plese
<[email protected]> wrote:

Poštovani g. Sladoljev,
visoko slabovidne osobe s gubitkom vida 95% i veće ne mogu više nikako funkcionirati u svakodnevnom životu. Ljudima koje su do sada molili da im obave odlaske u trgovine i slično već im je dojadilo i iste ne mogu više ispunjavati te su prepušteni sami sebima. Slabovidnim osobama koje još usput nose i naočale s maskom imaju vrlo otežano kretanje po zatvorenim prostorima te nijednu obavezu ne mogu obaviti samostalno.
………….. S poštovanjem, Vedran Salamon

Srećko Sladoljev, korespondencijama sa umišljenim veličinama našeg tzv. zdravstva.

 

Ludilo vlada i kada djeca završe u bolnici kod nas

inbound6558300814906133210

[ KUĆNE POSJETE STOŽERAŠIMA ]

Ponovno je, kao i prošle godine, roditeljima omogućeno da sa svojom djecom koja su na bolničkom liječenju budu – 15 minuta. No ovaj put uz dodatni uvjet: covid potvrdu.

Majkama i očevima koji ju nemaju se POTPUNO zabranjuje ići k djeci. Barem je takva situacija u općoj bolnici “Dr. Tomislav Bardek” u Koprivnici.

Kao i prošle godine, za to nema niti jednog znanstvenog, epidemiološkog, niti moralnog argumenta. No ovaj put dodatni uvjet služi prisili zabrinutih roditelja na cijepljenje.

A predmet ucjene su, ni manje ni više, nego bolesna djeca.

Pa ako se stožeraši ne libe priuštiti 23 sata i 45 minuta straha i stresa bolesnoj djeci i njihovim roditeljima, ne trebamo se ni mi libiti podijeliti svoje mišljenje s njima.

‼️Stoga ćemo od sutra nadalje svaki dan u nenajavljeno vrijeme posjetiti kućnu adresu jednog člana stožera na 15 minuta te njima, njihovim obiteljima i susjedima dati do znanja što mislimo o teroru koji provode nad nama, našim obiteljima i susjedima‼️

Vrijeme i mjesto sutrašnjeg kućnog posjeta najavljujemo zbog potreba medija:
u 19 sati posjećujemo gospodina ministra šatoraško-prozorskog zdravstva, Vili Beroš.-piše vjeroučitelj I. Pokupec.

 

Psihopate nam poručuju da će cijepljenje biti do kraja život. Očito tko živ, a tko mrtav za novog doktora Mengelea znači OPSTANAK.

VIDEO:

https://odysee.com/@teorijeistine:1/teorijeistine.com:d?r=Ez8ENFiNFA8zEoAAv5gSAPL8t8EkJZqi

 

 

HOP

VEZANI ČLANAK

Osobe oštećena sluha oslanjaju se prvenstveno na čitanje s usana i zbog toga što drugi nose masku onemogućena im je normalna komunikacija s okolinom