BioNTech je MALA NJEMAČKA TVRTKA KOJA JE OTKRILA mRNA “CJEPIVO -FINANCIRAN OD STRANE AMERIČKE VOJNE AGENCIJE ZA RAZVOJ NAPREDNIH VOJNIH TEHNOLOGIJA – ZLOGLASNE DARPA-e!

0
9632
BIOLOŠKO-GENSKO ORUŽJE, A NE ” PROPAGANDNO ‘SMRTONOSNI’ KORONA’ VIRUS’ “.
DARPA JE 2017 FINACIRALA BionTech u izradi mRNA “cjepiva” kao i genske terapije – ZBOG ČEGA SE PORIJEGLO “ČUDOTOVNIH” mRNA “CJEPIVA”/GESNEK TERAPIJE ZATAŠKAVA I PREŠUĆUJE DOK SE BRBLJA O “SURADNJI AMERIKANACA I KINEZA U ZAJEDNIČKOM PROJEKTU IZRADI ”
‘SMRTONONOG KORONA VIRUSA” – COVID-19 ZA KOJI NIJE POZNATO KOJA JE ZNANSTVENA INSTITUCIJA/ZNANSTVENIL USPJELA IZOLIRATI IZ COVID-19 IZ TIJELA OBOLJELOG ČOVJEKA, A JOŠ MANJE KOJA JE ZNANSTVENA INSTITUCIJA ILI ZNANSTVENIK POTVRDIO IZOLIRANJE COVID-19 IZ TIJELA OBOLJELOG ČOVJEKA. NO, AKO POSTOJI “SMRTONOSNI-KORONA-VIRUS-SA-SEKVENCAMA-HIV-a” 
Obrazloženje:

(znanstveni rad) 2017.-te! mRNA I DARPA-Pentagon – mRNA je – VOJNA – TEHNOLOGIJA – BIOLOŠKO-GNETSKO ORUŽJE, A N-E ” LAŽNO-PROPAGANDNO ‘SMRTONOSNA’ KORONA’ PANDEMIJA’.

NATURE 2017. The ‘anti-hype’ vaccine

https://www.nature.com/articles/nbt.3812

After years under the radar, RNA vaccines are finally emerging as immunotherapies to combat pandemics and cancer. But as Laura DeFrancesco reports, clinical validation remains elusive.

„In recent years, a crucial impetus for advances in RNA vaccine technology—and their application to rapid response efforts—has been support from the US Defense Department’s Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA)—specifically its Biological Technology Office (BTO) in Washington, D.C. Since 2011, DARPA has provided substantial funding for several early-stage RNA vaccine programs (Table 1).“

(objavljeno 2017.)
The potential of RNA vaccines to perform in such a setting was demonstrated in 2013 during an outbreak of a deadly strain of (H7N9) influenza in China
. The Chinese Center for Disease Control and Prevention deposited the sequence in GenBank, a web-based database, and folks at Novartis (with funding from DARPA and the Biomedical Advanced Research and Development Authority, BARDA) set out to see whether they could make an effective vaccine based on the electronic sequence

https://www.labiotech.eu/trends-news/biontech-mrna-antibody-…

“Bispecific antibodies have demonstrated great promise as immunotherapy agents. However, the challenges that go along with demanding procedures of production, purification and formulation of a recombinant protein hinder the development of new drugs in this class,” says Ugur Sahin, founder and CEO of BioNTech.” 2017

ZAŠTO SE OVO KRIJE (A NIJE TAJNA?);

– „BioNTech je MALA NJEMAČKA TVRTKA KOJA JE „ČUDOM“ OTKRILA mRNA “CJEPIVO” PROTIV COVID-19, PISALI SU „MAINSTREAM MEDIJI“ 2020.te 

– NITKO NIJE PISAO  – a nije nikakva tajna DA JE BioNTech GODINAMA UNATRAG FINANCIRAN OD STRANE AMERIČKE VOJNE AGENCIJE ZA RAZVOJ NAPREDNIH VOJNIH TEHNOLOGIJA – ZLOGLASNE DARPA-e I DA JE mRNA TEHNOLOGIJA – VOJNA TEHNOLOGIJA – KOJA JE SKRIVENA POD KRINKOM mRNA TEHNOLOGIJA – SA RAZLIČIinbound8067945920779844595TIM – PRIMJENAMA I BROJNIM MOGUĆNOSTIMA POPUT PROGRAMIRANA DNK (KAKO PIŠE NA STRANICAMA MODERNA-e.

 inbound9066487935426485525

ZAŠTO JE RUSKA VLAST TAKO MIRNA, KAO DA NJEZINI GRAĐANI NISU NAPADNUTI BIOLOŠKM ORUŽJEM-„SMRTONONIM-KORONA-VIRUSOM-SA-HIV-SEKVENCAMA“? ODGOVOR: ZBOG TOGA JER NE POSTOJI TAKAV VIRUS, ALI SVE STRANE – SAD, Kina, Rusija – SVAKA IZ SVOJIH RAZLOGA ‘PRIHVATILE’ su PROPAGADNI NARATIV O „ ‘SMRTONOSNOJ „KORONA PANDEMIJI“ „

‘ ZAPADNA’ OLIGARHIJA NE MOŽE PUSTITI U OPTICAJ SMRTONOSNI VIRUS KOJI BI UGROZIO ŽIVOTE NJIH SAMIH ILI KOJI BI DRŽAVE POPUT RUSIJE SHVATILE KAO NAPAD BIOLOŠKIM ORUŽJEM, PA – UZVRATILE.

inbound2065756242170439983

ZATO JE CIA ORGANIZIRALA – PROPAGADNU – KORONA P/L/ANDEMIJU.

 “DARPA JE 2017 FINACIRALA BionTech u izradi mRNA “cjepiva” kao i genske terapije – ZBOG ČEGA SE PORIJEGLO “ČUDOTOVNIH” mRNA “CJEPIVA”/GESNEK TERAPIJE ZATAŠKAVA I PREŠUĆUJE DOK SE BRBLJA O “SURADNJI AMERIKANACA I KINEZA U ZAJEDNIČKOM PROJEKTU IZRADI ” ‘SMRTONONOG KORONA VIRUSA” – COVID-19 ZA KOJI NIJE POZNATO KOJA JE  ZNANSTVENA INSTITUCIJA/ZNANSTVENIL USPJELA IZOLIRATI IZ  COVID-19 IZ TIJELA OBOLJELOG ČOVJEKA, A JOŠ MANJE KOJA JE ZNANSTVENA INSTITUCIJA ILI ZNANSTVENIK POTVRDIO IZOLIRANJE COVID-19 IZ TIJELA OBOLJELOG ČOVJEKA. NO, AKO POSTOJI “SMRTONOSNI-KORONA-VIRUS-SA-SEKVENCAMA-HIV-a” TADA JE NUŽNO PRIMIJENJICATI mRNA TEHNOLOGIJU/GENSKU TERAPIJU NA LJUDIMA, POSTEPENO MIJENJAJUĆI FUNKCIJE DNK/ČOVJEKA, KAO I UBACIVANJE NANOTEHNOLOGIJE (OPISANO i U VOJNIM DOKUMENNITMA NATO-a POPUT primjerice: “Human Enchancemnt., strategic implications – SINTETHIC BIOLOGY-NANOTECHNOLOGY-COGNITIVE SCIENCE, 2020)

 inbound2495011295966233418
OVO JE RAT?!

1. zbog čega u mainstream medijima/korporativno fašističkoj propaganda nije dozvoljeno izvještavati o brojnim neželjenim posljedicama o mRNA „cjepivima“ poput upala srčanog mišića ili paralize – o čemu postoje oficijelni izvještaji?

… o čemu zaglušujuće šute i navodno opozicijski političari/“ ‘borci’ za narod „ KOJI SE KONFORMIRAJU-BOJE PROPAGANDNOG PROZIVANJA-SRAMOĆENJA  A poput dr Nino Raspudića ili gospodina Penave (i drugih) u Hrvatskoj (koje od represije štiti i poslanički imunitet), A NEKI SU KORUMPIRANI OD STRANE OLIGARHIJE.

2. Zbog čega se – u doba rata kojeg sprovodi CIA za račun ‘zapadne’ – transnacionalne –  oligarhije – protiv svih “običnih“ ljudi dopušteno objavljivati/širiti vijesti o “zajedničkom financiranju smrtonosnog ‘himera-korona-virusa’ od strane ‘američkog funkcionara dr. Faucia-a’ i ‘Kineza’  u laboratoriju Wuhan ali nije dopušteno objavljivati-širiti na priimjer vijesti o očigledno – oboljelim i-ili umrlm a koji su primili mRNA “cjepiva”/gensku terapiuu? 

ili –

3. zbog čega je dopušteno objavljivati i širiti – smišljenu i lažljivu propagandu o ” ‘smrtonosnoj’ delta varijanti” (kako i kojim testom se dijagnosticira “delta varijanta” i kako se razlikuje od drugih navodnih varijanti?) a ne smije se objaviti vijest primjerice o:

–        Znanstveno dokazanom ADE efektu koji je znantveno dokazana i česta nuspojava mRNA “cjepva” (detalji-dokazi pri kraju ovog teksta), ponekad smrtnosna (efekt pri čemu osobe tretirane mRNA “cjepivom” pri naknadnom kontaktu sa virusom doživljavaju prejaku imunološku reakaciju a često i umiru zbog prejako imunološkog odgovora). T JE JEDAN OD RAZLOGA POVEĆANE SMRTNOSTI OD KAD SE PRIMJENJUJU „CJEPIVA“/GENSKA TERAPIJA.

–        To  se pokušava sakriti propagandom koja se širi „mainstream medijima“-korporatino ašističkom propagnadom o „himera-korona—virusu-sa-sekvncama-HIVa-stvorenom-u-Wuhan-laboratoriju“, a koju podržava i višedesetljetni primalac „novca za istraživanja“ od strane korporacija i miljenik farmaceutskih korporacija prof dr. Luc Montagnier BEZ PRAVOG DOKATA JER je tek protumačio genetsku sekvencu koju je dobio od nekih indijskih znanstvenika, a koji su tvrdili da je to sekvenca virusa covid-19 –  ali – prof. dr n-i-j-e izolirao virus covid-19, a osobito prof. dr. luc montagnier nije izolirao covid-19 virus iz tijela oboljelog čovjeka.

4. Zašto nije poznat znanstveni institut ili znanstvnik koji je izolirao virus covid-19 iz tijela oboljelog čovjeka – to nije tehnički niti sigurnosni  problem (obzirom na navodnu sveprisutnost virsa) čak niti za bolje opremljene „loakalne“ nacionalne laboratorije poput laboratorija „Ruđer Bošković“ u Zagrebu, pa ipak nije poznato tko je  i da li je – izolirao virus covid-19 iz tijela oboljelog čovjeka.

5Isto tako – takozvana „Svjetska zdravstvena organizacija“ je „preporučila“/naložila nacionalnim vladama i zdravstvenim institucijama da – n-e pokušavaju izolirati virus covid-19, mimo inako nepouzdanog PCR-testa i brzih antigenskih testova (koji su kalibrirani da „prepozaju“ manje dijelove DNKcsekvence virusa Covid-19 – a koje se mogu nalaziti i u dijeloima drugih virusa –  za koji nije poznato da ga je netko izolirao iz tijela oboljelog čovjeka) jer da – to nije potrebno.

„google scholar“ – antibody dependent enhancement – brojni znansveni radovi

https://scholar.google.hr/scholar?q=antibody+dependent+enhan…

nadalje:
zaaškano pred “običnim” ljudima, o strane “mainstream medija”-korporativno fašističke propagande:

–        u trenutku izrade pcr-testa za detektiranje sars-cov-2, autorima nije bio na raspolaganju virus, prema vlastitom priznanju autora/”znanstvenika” u opisu znanstvenog rada koji govori o izradi pcr-testa za covid-19– oni su koristili matematički model virusa (!!!).

link: eurosurveillance detection of 2019 novel coronavirus (2019-ncov) by real-time rt-pcr, dorsten et al.

https://www.eurosurveillance.org/docserver/fulltext/eurosurveillance/25/3/eurosurv-25-3-5.pdf?expires=1630316007&id=id&accname=guest&checksum=cbfd85c314ede6215ece3ebf397c3dc1

znanstveni rad koji je izradio glavni medicinski savjetnik angele merkel, Christian Dorsten, a temeljem kojga su (lažno i pogrešno) svakodnevno brojeni novozaraženi koronavirusom, a zbog čega su diljem zapadne evrope uvedena “zaključavanja”/totalitarizam.

citat – iz znanstvenog rada koji je “kalibrirao”/podesio na sars-cov-2 –  ionako medicinsko dijagnotički, neadekvatan – pcr test, a u kojemu jasno piše da u trenutku izrađivanja modela PCR testa virus sars-cov2 nije dostupan autorima, pa se stoga koristi genetski materijal “sličnih” virusa kako bi se izradio matematički model za prilagodbu pcr testa.

citat iz znanstvenog rada: „detection of 2019 novel coronavirus (2019-ncov) by real-time rt-pcr, dorsten et al.“

“ (…) in the present case of 2019-ncov, virus isolates or samples from infected patients have so far not become available to the international public health community. we report here on the establishment and validation of a diagnostic workflow for 2019-ncov screening and specific confirmation, designed in absence of available virus isolates or original patient specimens. design and validation were enabled by the close genetic relatedness to the 2003 sars-cov, and aided by the use of synthetic nucleic acid technology. (…)”

-nadalje:

da virus covid-19 nije izoliran u trenutku izrade pcr-testa niti u sad-u – temeljem kojega su (lažno) dijagnosticirani „“asimptomski“ kao i „simptomski“ „zaraženi“ –  pokazuje i d-o-k-a-z-u-j-e  službeni dokument fedralnih agencija vlade sad-a, „federal and drug administration“ i „center for desease control“ ‘na snazi’ i 21.07.2021., u kojemu – izričito – piše kako (slobodan prijevod):

– kvantificirani, izolirani virus 2019-ncov – nije bio dostupan –  u vrijeme kada je razvijan pcr-test (odnosno kada je pcr test prilagođavan za ‘prepoznavanje’ covid-19) i kada su vođene studije za izradu detekcije 2019-ncov, već su testovi obavljeni na ‘karakterističnim zalihama’ (od prije postojećih korona virusa), k tome in vitro‘ – dakle a) nije bio dostupan virus cov-19 (gdje je virus?) i b) nije izoliran iz tijela niti čovjeka, niti „oboljelog čovjeka“/“pacijenta“/ i c) za izradu-‘kalibriranje pcr testa da „detektira“ – novi (ne)postojeći ‘covid-19’ virus – autori su koristili – dnk  virusa koji uobičajeno kruže među milijardama ljudi, godinama/stolječima.

–        citat iz dokumenta, str 40: „ since no quantified virus isolates of the 2019-ncov were available for cdc use at the time the test was developed and this study conducted, assays designed for detection of the 2019-ncov rna were tested with characterized stocks of in vitro transcribed full length rna

link – službene web-stranice agencije vlade sad-a, federal drug administration (fda)  na dokument: „cdc 2019 novel coronavirus (ncov) real-time rt-pcr diagnostic panel – instructions for use“, stranica 40, 21.07.2021, poglavlje: ‘performance characteristics, analytical performance: limit of detection (lod)’.

https://www.fda.gov/media/134922/download

ili pak dokument na servisu za arhiviranje web-stranica, „way back machine“:

https://web.archive.org/web/20210912095052/https://www.fda.gov/media/134922/download

nadalje:

video: dr. Wu Zunyou, glavni epidemiolog kineskog centra za kontrolu zaraznih bolesti (cdc) ‘u kameru’ fox news-a, 2021 virus nikada nije izoliran (iz oboljelog čovjeka)!  kaže. i priznaje da virus sars-cov-2 nikada nije izoliran iz čovjeka već iz  životinje i dodaje da „je to nešto drugo“ (op. za ‘kalibriranje’ pcr testova se koristi matematički model proteina virusa)

video:

earch/?query=zunyou%20wu&kind=video

ili

https://odysee.com/$/search?q=wu%20zunyou

prof. dr. sc. Zunyou Wu, dr. med. izvanredni je profesor epidemiologije na medicinskom fakultetu ucla fielding, glavni je epidemiolog kineskog centra za kontrolu i prevenciju bolesti (china cdc) i direktor za prevenciju hiv-a nacionalnog centra za aids / std kontrola i prevencija. u javnom obraćanju priznaje da virus sars-cov-2 koji izaziva bolest covid-19 nije izoliran iz tijela oboljelog čovjeka u doba kada je „proglašena p/l/andemija, kada su ‘kalibrirni’ pcr testovi, a ‘službeno’ već nekoliko mjeseci potom su izrađena i prva mrna ‘cjepiva’.

 

nadalje:

dr. Kary Mullis dobitnik nobelove nagrade za – izum pcr testa: “pcr test se ne može koristiti za medicinsku dijagnostiku (!) – biografija-wiki
https://hr.wikipedia.org/wiki/kary_mullis

– zataškano-prešućeno u tzv. “mainstream medijima”, zapravo korporativno-fašističkoj propagandi ‘zapadne’ oligarhije:

–  video: Kary Mullis izumitelj pcr testa i dobitnik nobelove nagrade za taj izum – osobno – odgovara na izravno pitanje (u kontekstu dijagnosticiranja hiv-a pomoću pcr-testa) “može li se pcr test koristiti za medicinsku dijagnostiku” kaže da ”ne može i argumentirano objašnjava da je tome tako zbog same naravi-funckoniranja pcr testa, te kako je pcr test pogodan “isključivo za kemijske i biološke laboratorije”;

https://www.bitchute.com/video/7beymo5un2cc/

ili
https://www.bitchute.com/video/2nadyclvpobn/
ili

https://www.bitchute.com/video/dvcy2xpfqirn/

(zataškano!) OGROMAN PORAST NOVOZARAŽENIH IZRAVNO POVEZANI SA VREMENOM i POSTOTOKOM ” mRNA “PROCIJEPIVANJA” u POPULACIJI, ODNOSNO mRNA “CJEPIVA”/GENSKA TREAPIJA UZROKOUJE PORAST NOVOOBOLJELIH – “KORONA P/L/ANDEMIjE” == Unatoč jasnim dokazima zločina – BEZ REAKCIJE “VLASTI” ODNOSNO PUKIH ADMINISTRATORA ZA RAČUN INTERESA I POLITIČKIH CILJEVA ‘ZAPANDE’ OLIGARHIJE/PLUTOKRATA i TEHNOKRATA-KORPORATISTA-FAŠISTA;
 
(zataškano!) John Hopkins GRAFIKONI: 
 
Unatoč jasnim dolazima zločina u apliciranju “mRNA tehnologija” – takozvanim – “cjepivima”/genskoj terapiji na stanovništvu – BEZ REAKCIJE “VLASTI” ODNOSNO PUKIH ADMINISTRATORA ZA RAČUN INTERESA I POLITIČKIH CILJEVA ‘ZAPANDE’ OLIGARHIJE/PLUTOKRATA i TEHNOKRATA-KORPORATISTA-FAŠISTA;
 
OGROMAN PORAST NOVOZARAŽENIH IZRAVNO POVEZANI SA VREMENOM i POSTOTOKOM ” mRNA “PROCIJEPIVANJA” u POPULACIJI, ODNOSNO mRNA “CJEPIVA”/GENSKA TREAPIJA UZROKOUJE PORAST NOVOOBOLJELIH – “KORONA P/L/ANDEMIjE”
 
Video animacija: Podaci “John Hopkins Instituta” preneseni na grafikone;
 Pismo čitatelja , Goran iz Zagreba