Monstruozno: Smrti djece nakon cijepljenja za koje nitko ne odgovara, cijepljenja se nastavljaju!

0
3548

Wieverton Silva: dječak (13 godina) kolabirao u ljekarni 44 dana nakon primitka Pfizerovog cjepiva i preminuo usprkos pokušajima oživljavanja. Video prikazuje liječnike koji su ga pokušali spasiti, nažalost bezuspješno. Njegovo tijelo je prevezeno u Ariquemes gdje će se pokušati utvrditi je li prethodno cijepljenje uzrok njegove iznenadne smrti.inbound1011764606840391562 inbound7912974541045134155

Trepuzzi, Lecce: trinaestogodišnjoj djevojčici je pozlilo u noći nakon cijepljenja drugim dozom Pfizerovog cjepiva koje je dobila 30.09., a umrla je nekoliko sati kasnije u bolnici gdje ju je dovela hitna služba.

Arianna (13) je imala urođenu srčanu manu, ali njezin obiteljski liječnik joj je rekao da to nije prepreka cijepljenju te da se treba cijepiti.

Samo dva tjedna prije ovog slučaja, preminula je Majda el Razak (14) koja je pala u komu dva dana nakon primitka druge doze Pfizerovog cjepiva. Umrla je 26 dana kasnije. Oba slučaja se kriminalistički istražuju, tijela nesretne djece će biti obducirana, a optužnice za ubojstvo su podignute.

Bolnice dementiraju vezu sa smrću?! I nastavljaju cijepljenje. Nastavljaju ubijati?

Razmišljate što će biti sa vašim djetetom i njihovom odgovornošću u ovakvoj odgovornosti?

Sjećate se ovoga slučaja?

Pogreška liječnika prije devet godina koštala je Maškarina noge. Prošlo je 3210 dana, presude nema

Miroslav Maškarin još uvijek čeka epilog sudskog procesa koji bi trebao utvrditi liječničku krivnju i novčanu odštetu za uništen život. ‘Taj kazneni proces meni ne znači ništa.Više bi mi značilo da se prizna pogreška i da, nakon mene, nitko više ne mora prolaziti ono što sam ja prolazio. Taj stav da nitko nije kriv, da se to, eto, dogodilo, to me malo vrijeđa’
Kako vjerovati u svoja prava nakon cijepljenja?
Glumci, poznati novinari pozivaju vas na televiziji da se cijepite, jesu li i oni krvci za ove situacije?
HOP