NAČIN LIJEČENJA OD TROVANJA BOJNIM OTROVOM, TEŠKIM METALIMA KAO I UPALE PLUĆA

0
13473

NAČIN LIJEČENJA OD TROVANJA BOJNIM OTROVOM I TEŠKIM METALIMA

Bojni otrovi sarin i ricin djeluju na nervni sustav. Udišemo ih. Prskaju nas s njima. Kad ih udahnemo, prolaze kroz nos i usta. Receptori u nosu i ustima nastradaju jer ih bojni otrovi malo sprže. Zato gubimo osjećaj mirisa i okusa. Zatim dolaze u krvotok kroz dišne putove.
U najčešćem broju slučajeva sarin reagira na kralježnicu (jer reagira na središnji živčani sustav),
a slijedeće na što se spušta jesu crijeva. Uzrokuje proljev, jer su crijeva ta koja reagiraju na nervne iritacije.

Drugi simptom, od kojih se najčešći također pripisuje coroni, je upala pluća.
Što je to točno?
Tanki paučinaste silikonske niti ispuštaju se iz zrakoplova. Otapaju se.
Kad uđu u naše dišne putove, spuštaju se do alveola u plućima. Lijepe se poput ljepila.

Na prvom snimanju pluća,dok još imamo samo kašalj, ništa se ne može zabilježiti. S druge strane, nakon možda tri dana, ti silikoni se bilježe kao bijele mrlje.
Tek šestog, sedmog dana na snimkama se na tim mjestima pojavljuju crne mrlje.
Zašto? Tek tada se bakterije mogu zalijepiti za silikon na alveolama ili na drugom dijelu pluća, ovisno o tome gdje su se spustile.
Zato često imamo upalu pluća od navodne ko_ro_ne, a nemamo temperaturu, sve do šestog ili sedmog dana, sve dok se bakterije ne zalijepe.

Kada se nakupe, a najčešće se nakupe utjecaji silikonskih niti i bojnih otrova, dolazi do zgrušavanja krvi. Zašto?

Budući krv ostaje bez kisika, hemoglobin se ne oksigenizira, a krv se zgušnjava i zgrušava. Zgrušava se i zbog bakterija koje se nakupljaju.
Tada nastaje osjećaj nedostatka zraka i “cigle” na prsima. Ovdje pluća sama ne mogu apsorbirati kisik zbog silikonskih vlakana pa se ne opskrbljuju krvlju, a mi ostajemo bez kisika.
Krvne žile ostaju bez kisika, što znači organi, uključujući pluća koja pate, kao i srce koje pati zbog zgrušane krvi. Zato imamo slabu opskrbu ekstremiteta, osjećaj težine i umora te slabu pokretljivost.
Ako ne počnete s liječenjem, koje ću navesti, na vrijeme, završit ćete u bolnici na kisiku i s injekcijom, ubodenom u kožu trbuha, za razrjeđivanje krvi. Dakle, prije svega moramo shvatiti da je ovo izmišljena ko_ro_na, te da smo u biološkom, ali i psihološkom ratu.
Metoda liječenja je sljedeća i vrlo uspješna:

Kako biste odlijepili silikonsko ljepilo u plućima, potrebno je od prvoga dana, kada počne kašljucanje, inhalirati se toplim inhalacijama. Prokuhajte vodu u koju ćete staviti kamilicu, jer djeluje opuštajuće na alveole poput crpke, zatim bosiljak i kadulju. Inhalirajte se minimalno ujutro i navečer po 20 minuta Pijte ujutro i tijekom dana (ne navečer) sirupe koje nađete za iskašljavanje kako biste pomogli organizmu da izbaci silikon. Dakle, samo tople inhalacije mogu odlijepiti silikon.

inbound4299396181628175157

Drugo – obvezni aspirin Bayer od 500 mg barem navečer, ovisno o temperaturi. Sadrži acetilsalicilnu kiselinu i razgrađuje zgrušanu krv. To omogućuje krvi da veže kisik, te na taj način opskrbljuje kisikom sve vitalne organe. Dakle, ni jedan drugi antipiretik osim aspirina.
Treće – ako imate povišenu temperaturu, Hemomicin ili neki drugi antibiotik koji je za dišne puteve. Ako je od 500 mg, pijte jednu dnevno. Prisutnost temperature u ovom slučaju posljedica je bakterija (koje će pokazati CRP).

inbound156109869762267606

Zatim, naravno, lijek za želudac, jer je sve to jako i probiotik dva sata nakon antibiotika. Ako se pojavi jak nadražujući kašalj, stavljajte na prsa obloge od toplog ulja gospine trave (krpicu u zagrijano ulje, pa na prsa, preko toga vrećicu, ručnik, poplun.). Najmanje pola sata. Pijte čajeve najmanje tri puta dnevno i najmanje dvije limunade budući puno tekućine omogućuje ispiranje toksina i lakše iskašljavanje.

Ako ste u teškom stanju, da tako teško dišete i imate osjećaj težine u prsima, tada 500 mg aspirina ujutro i navečer. Dakle, ne paracetamol, Brufen i dr. Samo aspirin! Zatim, kad aspirin počne djelovati, nakon sat vremena u krevet, dobro se prekrijte, preznojite se i presvucite. Čajevi će pomoći kod preznojavanja. Ako ste imali proljev, možete dodati Orosal kako biste nadoknadili elektrolite i smanjili umor te ojačali rad vitalnih organa.
Dakle, ključno je:
– aspirin Bayer od 500 mg,
– tople inhalacije,
– antibiotik ako postoji groznica,
– preznojavanje
Pijte puno tekućine. Naravno, dodatno su od pomoći vitamin C, vitamin B, cink, biljni čajevi koji jačaju imunitet, đumbir, što god.
Dodatak i mala napomena: tko nosi masku, ima veće šanse za razvoj bakterija u plućima, jer što više izbacujemo kapljičnim putem na masku, to kasnije udišemo kad se osuši. Ove bakterije, koje su prirodni fenomen u usnoj šupljini, ulaze izravno u pluća gdje ne smiju biti.
(Akademik prof. Dr. Sc. Zoran Vojić)

 

UPALA PLUĆA – Dr Slađana Velkov

Vitamin C je dokazan, veoma efikasan lijek protiv upale pluća.

Najbolji je u obliku natrijum askorbata, odnosno askorbinska kiselina i soda bikarbona u odnosu 2:1.

1 ravna žlica askorbinske i pola žlice sode se pomiješa sa malo vode.

U akutnim stanjima se uzima  svaka 2 sata, preventivno može jednom dnevno.

U Makedoniji se može kupiti u apoteci Viola, čista askorbinska kiselina od 1/2 kg. Dok drugdje netko spomenuo da je ima u DM od 200 mg.

Vitamin C u tabletama se obično prodaje u obliku kalcijum askorbata što može biti nezgodno za bubrege kada je veća količina u pitanju.

Za bolničko liječenje se daje 10 grama vitamina C intravenski u toku 8-10 sati, kod težih slučajeva 20 grama. Ta doza vitamina C je primjenjena u Šangaju, svi pacijenti su se oporavili bez i jednog drugog lijeka.

Zvanična studija o šangajskom odjeljenju, gdje je upala pluća jako uspješno liječena vitaminom C, objavljena je na međunarodnoj konferenciji u proljeće prošle godine.

https://www.aima.net.au/wp-content/uploads/2020/06/Successful-High-Dose-Vitamin-C-Treatment-of-Patients-with-Serious-and-Critical-COVID-19-Infection.pdf

 

Piti najmanje 2 litre vode dnevno, prozor držati otvorenim i čaj od slatkog pelina 2 puta dnevno.

1/2 žlice kajenske paprike u malo vode, dva puta dnevno, popiti naiskap (može i jako ljuta paprika).

Čaj od žalfije i drugih ljekovitih trava, sa morskom soli, da lagano isparava u prostoriji u kojoj se sjedi.

Naparivati se nad čajem u koji se doda malo morske soli.

Na kuhinjski papir se namaže malo maslinovog ulja i posipa ljutom kajenskom paprikom, stavi se na grudi i prekrije plastičnom folijom da stoji preko noći.

Također, strah značajno smanjuje imunitet, tako da bi bilo dobro ugasiti televizor.

inbound5886461182523736972

Drenirati sekret iz pluća. Treba leći potrbuške na klinasti jastuk ili vreću i nagnuti tijelo napred tako da su kukovi na višem nivou od grudi.

Ispružiti noge unazad za oslonac. Sklopiti ruke ispod jastuka i nasloniti glavu na njega.
Ovaj položaj podiže donji dio pluća i pomaže u dreniranju sekreta. Ostati u tom položaju najmanje 5 minuta a poželjno 15 min. 3-4 puta dnevno. Udahnuti duboko i potpuno izdahnuti napuhanih obraza. Drenažu ne treba raditi punog želuca.
Tapkati po leđima malo savijenom šakom (na slici), da bi se sekret odvojio i lakše izbacio. Ukoliko imate neki masažer koji vibrira, možete masirati leđa.

Slučaj izlkečenja najtežeg oblika upale pluća, vitaminom C:

Allan Smith, je imao teži oblik pneumonije, bio u komi i na aparatima za disanje. Kako se Alanova pluća na snimku uopćte nisu vidjela, jer su bila potpuno ispunjena sekretom, doktori su razmatrali isključivanje respiratora, koji je Allana održavao u životu. Dva dana prije zakazanog isključenja aparata, na ogromno inzistiranje porodice, Alanu su dali 25 grama vitamina C intravenski i ponovili sljedećeg dana. Poslije samo dva dana na vitaminu C, Alanu se pluća oporavljaju i skidaju ga sa mašine za disanje.

Novi doktor je skeptičan prema vitaminu C, ukida ga, poslije čega Alan ponovo upada u krizu.

Rodbina unajmljuje advokata i prijeti bolnici da će ih tužiti zbog ukidanja vitamina C bez suglasnosti Alanove rodbine.

Vraćaju samo nekoliko grama vitamina C dok je rodbina tražila najmanje 50 grama dnevno, (rapidno poboljšanje se desilo kada su Allanu davane dnevne doze od 100 grama) poslije čega je oporavak primjetan ali veoma spor.

Rodbina je mimo doktora, nabavila Alanu liposferični vitamin C koji se daje oralno, posle čega se Alan oporavlja brzo i potpuno. Od leukemije, koja je dijagnosticirana za vrijeme Alanovog boravka u bolnici ni traga nije bilo.

I kod nas je rodbina teških pacijenata više puta insistirala na većim dozama vitamina C intravenski, ali bezuspješno. Vitamin C se koristi za liječenje raka, sepse, infektivnih bolesti, srčanih bolesti i mnogih drugih.

 

Video sa prevodom: https://www.youtube.com/watch?v=6KcL6VSPs0g&t=1s
Cijeli video:

https://www.youtube.com/watch?v=7w8VBO8KVc0

Dr Slađana Velkov