Kineska tvrtka Sinopeg je glavni globalni proizvođač grafin oksida za cjepiva

0
5167

Nalazimo se duboko u Transhumanističkoj agendi grafin oksida i svi smo napadnuti i ugroženi.

Iako znamo da su planirali plandemiju desetljećima i da su imali razne blue printe od raznih think tankova poput Rockefelerovog izvješća za razvoj budućih tehnologija iz 2010.

Kao i razne Zika, Ebola, Sars, Svinjska, Ptičja i sve ostalo što su izvodili godinama bila je samo priprema na globalni 5G rollout da započnu finalnom fazom uspostave NWO, gdje uz pomoć priče o novom corona virusu uspjevaju proturiti novu hidrogel tehnologiju…

I ništa bolje od nevidljivog neprijatelja i fear porna nam nisu mogli složiti da nas uvedu u tiraniju, skrivajući pravu agendu..

Ovaj NIH dokument opisuje kako se tehnologija koristi za nazalnu isporuku i isporuku cjepivima.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27352214/

Plandemija im je bila ključan segment da dobiju našu privolu..

Naime, ti zli entiteti znaju da je ovo iskustvo slobodne volje i da nas ne smiju prisiliti na ništa i u kozmičkom smislu ako nam ne kažu sve što nam rade neće moći ostvariti svoje agende i oni uistinu to izvode da mi svojom voljom odaberemo između izbora koji je svakim danom sve suženiji.

Mi se slobodnom voljom konformiramo (ne poduzimajući ništa dok nas oni gaze) sve dok nam transhumanizam ne bude jedino preostalo.. Ako nisi sposoban razaznati što ti pričaju, a to je onda tvoj problem jer sudjeluješ u njihovoj distrakciji u Matrici..

Grafin oksid je razvijan kao hidrogel tehnologija i kao nešto što se može inaokulirati ili dopremiti nazalno, a pošto su lipidne strukture kao i krvno moždana barijera razvijaju se i kao nositelj za razne druge lijekove i njihovu dopremu u centralno živčani sustav.. Hidrogel je također vodeći kandidat za ljudsko sučelje s računalima i visokotehnološkim strojevima.. Ono što ga čini tako privlačnim kandidatom za one koji traže profit po svaku cijenu je jednostavnost kojom se GO i GO hidrogel proizvodima može manipulirati tehnologijom valnog oblika. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/aisy.202000267

Da, pričamo o 5G i drugim visokofrekventnim tehnologijama.

Zaklada Gates financira istraživanje za ovaj projekt s DARPA-om kroz Profusu, tvrtku iz Silicijske doline. Profusin autorski tekst je “Dođi i pridruži se razgovoru sa svojim tijelom”. Ove stvari i da hoćeš izmisliti, ne možeš..

https://profusa.com/

Kineska tvrtka Sinopeg je glavni globalni proizvođač grafin oksida za cjepiva.

https://www.sinopeg.com/covid-19-vaccine-excipients_c138

Koriste se u sinergiji sa polietilen glikolom (antifriz) koji se široko koristi u kozmetici i cjepivima kao adjuvant, a ovdje navode da sa njime pojačavaju stabilnost grafin oksida..

Sve nam je dostupno, sve su nam rekli i rade na našoj privoli tako da nam sužavaju manevar na koji mi pristajemo ne djelovanjem.. Konformizmom i slobodnom voljom..

Nažalost, kako postoje ljudi usklađeni u moralu, dobroti i Stvoritelju, tako postoje i oni koji istinski vjeruju u Lucifera i svoje krvne veze broje nazad tisućama godina vjerujući da je njihovo krvno pravo da vladaju i dominiraju ostatkom čovječanstva.

Do sada su to izvodili uz pomoć tajnih društava i dogmatske religije, a odnedavno Reckefelerov obrazovni sustav kao glavne poluge indoktrinacije.. U najmodernije doba došli su do Televizije kao glavnog instrumenta kojeg su patentirali kao aparat za manipuliranje moždanih valova.. Tada su dobili instrument broj 1 u porobljavanju i sjebavanju naših umova koji se rode slobodni, ali društveni inženjering te odmah baca u ralje Matrice.. Sada smo svjedoci koliko smo samo zadnje destljeće sami postali robovi najnovijim tehnologijama i smartponeima i koliko smo se udaljili od sebe i jedni od drugih u dopaminskoj povratnoj sprezi i potrazi za podražajem koji ima potencijal da nas isprazni.. Da nam ugasi motivaciju jer je dopamina sve manje u ponovnoj pohrani, a ako vam ujutro manjka dopamina, možda vam izmakne motivacija dići se iz kreveta… ili da se borite za vlastiti život kojim nam se prijete u depopulacijskoj agendi koju će nam zamaskirati sa “novim izbijanjima” koji će nositi stvarne simptome prilagodbe na mikrovalno zračenje.. Stopa preživljavanja će biti usklađena sa mogućnošću imunološkog odgovora da se adaptira..

Nebitno im je hoće li vas ubiti i koliko, samo da ste sami pristali na to.. Ako uspiju natjerati goyima da ubijaju jedni druge tim bolje, jer to onda nije njihova odgovornost i zato nas razjedinjuju čitav naš život, zato su nas i zaratili na ovom našem području.. Kao i svugdje drugdje gdje su imali svoje skrivene interese..

Kao što katolik vjeruje u Boga i to da je stvoren od Boga, tako i elita koja upravlja ovom pričom vjeruje da su direktni potomci Nimroda ili BAALa (nositelj svijetlosti koji je ljudima donio znanje) i prakticiraju drevne sadističko pedofilne rituale koji vuku korijene iz te Babilonske nakaradne priče ispričane u Talmudu..

Sa umjetnom inteligencijom koja je već tu i GO integriranim sučeljima koja ćemo “morati” svi nadograđivati “nazalno”(bog zna što udišemo) i sa busterima svake godine, ili ostati bez posla i prava na kupovinu ili ostale usluge koje kao građanin imaš.

Testirati se dok nam ne povežu biometriju sa AI, a sa metafizičke strane to je Lucifer u totalnoj kontroli nad svim našim dušama i sviješću u socijalnom programiranju u kojem se ne prestajemo pokoravati i slobodna volja gubi svaki smisao..

Ne mogu više reći; znam da nam to dolazi, kada je to već stiglo..

Pokušaj da nas učine sintetičkim proizvodom integriranim sa pametnim gradovima kojeg će moći iskopčati “klikom miša”.. Označen žigom zvijeri i “osvjetljeni” iznutra (fluorescencijom grafin oksida).

Sa grafin oksidom ćemo sutra otvarati vrata supermarketa ili buseva u javnom prijevozu jer nećeš posjedovati auto.. Znamo da idemo tamo jer je ta budućnost sada, a što ćemo mi poduzeti po tom pitanju ostaje samo naša stvar i naše slobodne volje..

Ovo je rat za sve naše duše, a sačuvat će ju samo nepokoreni i nekonformirani slobodnom voljom pod cijenu vlastitog života..

Luka P.