Zastrašujući podaci neučinkovitosti cjepiva i velike smrtnosti cijepljenih

0
11467

 Šta se događa u Metkoviću? Epidemija teških i fatalnih nuspojava kod cijepljenih

Među umrlim Englezima 61% cijepljeno, 39% necijepljeno – ali cijepljeni imaju blaže simptome smrti

Engleska je objavila službenu statistiku umrlih za period 02.01.2021 – 02.07.2021. Itekako se isplati cijepiti protiv Covida jer je među umrlima samo 61% pelcovanih. Zamislite da se ti cijepljeni nisu cijepili – koliko bi bile teže posljedice. Ovako samo 61%.

Kako to izgovarati? “Samo 61%” ili “Čak 61%” ?

Naravno, sve ovisi što ste očekivali od cijepljenja. Je li čaša napola puna ili napola prazna.

Ja sam očekivao da su se oni cijepljenjem osigurali od najgorega, a ja necijepeljen da riskiram. I dok sam riskirao, dobio sam proljetos i taj Covid i prebolio ga. Tako da sam nekako sretno upao u onih 99cijelihnešto% koji prežive Covid. Stoga je moje očekivanje od cijepljenja bilo da cijepljenih neće biti među umrlima – u zamjenu za primitak otrova u tijelo.

Za nekoga je to poštena pogodba – ali meni ne odgovara. Pogotovo kad sam već prebolio Koronu (ali nisam PCR-penetriran, nego testiran iz krvi – ali to se ne računa za ausvajs: samo se penetrirano-preboljeni računaju). Zašto nisam pristupio nazalnom penetriranju niti sa štapićem – kriva je šnicla: “Uzmite šniclu, pređite s PCR-štapićem – i vidjet ćete što PCR-test ostavlja u vašem tijelu“. Zezam se. Za šniclu sam saznao par mjeseci kasnije, ali sam već prije imao neka saznanja. I odluku da NIŠTA IM VIŠE NE VJERUJEM.

Evolucija očekivanja od Covid-cjepiva

Međutim, očito da vaxeri imaju drukčija očekivanja od cjepiva. Valjda su postupno podizali letvicu, kao što se sve mjere rade po uzoru na kuhanu žabu:

-"Očekivano je da među umrlima ipak bude i poneki cijepljeni"
-"Dobro, ako je među umrlima 11% cijepljenih - to su oni koji su i onako trebali umrijeti"
-"31% cijepljenih među umrlima, to je samo trećina: lijepo se vidi da je većina umrlih necijepljena!"
-"61% cijepljenih među umrlima, to je ipak manje nego što je udjel cijepljenih među populacijom"

Kako dolaze jesen i zima, te kreće ADE (Antibody Dependant Enhancement), na što upozoravaju ravnozemljaši, tako ćemo vidjeti i veće brojke udjela cijepljenih među umrlima. A karcinomski “dugoprugaši” još niti ne pristižu na cilj (“Stani u red po svoj karcinom: Spike-protein od cjepiva onemogućuje popravak DNK u stanici“) jer niti ne znaju da su prijavljeni za utrku.

Smrti tinejdžera u Velikoj Britaniji porasle 63% otkad je Covid-cjepivo preporučeno za tinejdžere. S porastom u jednom tjednu od 700%.

Englezima bi bilo bolje živjeti u Hrvatskoj

U Hrvatskoj za to isto vrijeme umrlih od cjepiva je 0. Toliko smo mi superiorniji Englezima, naprosto jači. Ili Škotima (“Ako Škotska sa 5 milijuna stanovnika ima 5500 mrtvih od Covid-cjepiva, koliko ima Hrvatska s 4 milijuna?“). Tih bijednih 5.500 umrlih Škota od cjepiva mi je sada više i neugodno spominjati nakon 160.000 umrlih cijepljenih Engleza.

Statistika se može mijesiti kako želiš. Nema badava Bill Gates na stolu knjigu “Kako varati sa statistikom“.

Evo kako od tih istih podataka može ispasti naslov recimo na tportal.hr-u: “Među umrlima najviše necijepljenih – Misli na Engleze, cijepi se!“

Evo kako izgledaju isti podaci za potrebe fukaragrafa.hr i indrex.hr: “Pandemija umiranja necijepljenih: među umrlima 40% više necijepljeih od slijedeće kategorije (onih koji nisu uzeli 2.dozu) – Misli na klimatske promjene, skuliraj se i mrkni drugu dozu!“

Cijepljeni imaju blaže simptome smrti

Cjepivo je ispunilo svrhu: cijepljeni imaju blaže simptome smrti.

Izvor: https://t.me/CovidCoronaVaccines/1166

Podaci: https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/deathsbyvaccinationstatusengland


[UPDATE]

Izašli su novi podaci 02.01.2021 – 24.09.2021 na istoj web-stranici.

Morate anulirati “varanje sa statistikom” iz omiljene knjige Bill Gatesa da dobijete pravu sliku. Ovo je prava slika.

Downloadajte Excel fajl. U njemu krenite od “Table 2” i zanemarite najprije stupce “Age-standardised mortality rate per 100.000”. Ta mjera je bulšit. Iskoristite te stupce za izračun.

Kad žele nešto sakriti, onda razdijele te podatke u više grupa

 

Cijepljenje premoćno vodi rukometnim rezultatom 22:13 po šansama za umrijeti. Ali su cijepljenima simptomi smrti puno blaži. Naime, necijepljene stavljaju na rasprskavanje pluća s respiratorima.

Ah, zaboravio sam spomenuti da postoji lijek za Covid.

 

Utar Pradesh ima samo 17% potpuno cijepljenih

Možda je Vladin problem što Utar Pradesh ima procijepljenost s 2 doze od samo 17%. Kako da se Hrvati onda ODCIJEPE na 17% kad ih je već 62% cijepljeno s 2 doze? Kako da se vrate na njihovih 17%. Jer Izrael dokazuje kako VIŠE CIJEPLJENJA JEDNAKO VIŠE COVID-A. A Plenković je već naručio 18 milijuna doza na teret djece i unuka cjepivom ono malo nesteriliziranih Hrvata – za svakoga 4-5 doza. Kako ćemo se onda ODcijepiti na 17% da budemo Utar Pradesh?

Što da odgovorim nekom teoretičaru zavjere kad pita ZAŠTO hrvatska vlada voli imati puno Covid-bolesnika? Što bi onda iz svega mogao zaključiti teoretičar zavjere? Da su hrvatski (i svi ostali) političari potkupljeni od proizvođača cjepiva. Ili da su ucijenjeni na drugi način – kapilarno svi od vrha do dna.

U čemu je tajna da oni imaju 135 zaražena na 240 milijuna (dok mi 20.000 na 4 milijuna)?

Reći ću polako: glavna njihova tajna se zove I-VER-MEK-TIN.

Ne samo za liječenje Covida (umjesto u Hrvatskoj Alemkinog Remdesivira (tzv. “ubojice bubrega”)), nego još važnije – preventivno.

Vlasti ga daju svim kontaktima oboljeloga. Za razliku od ivermektinski neiskrenih indijskih država, Utar Pradesh daje Ivermektin za rano zbrinjavanje, a ne samo za kasno. To je njihova tajna.

Utar Pradesh daje slijedeće stvari u kućnom paketu (ukupne vrijednosti 1,99 $) – i time definitivno pobjeđuje Covid:

  • Ivermektin od 12mg (10 tableta)
  • Doxycycline antibiotik od 100mg (10 tableta), [=tetraciklin]
  • Paracetamol
  • Vitamin C
  • Multivitamin
  • Cink
  • Vitamin D3

Kad WHO hvali uspjeh Utar Pradesh-a, SLUČAJNO? zaboravi spomenuti Ivermektin.

Po prvi puta u povijesti se za neučinkovitost lijeka okrivljuju oni koji ga ne uzimaju

Vaš život vrijedi 2 dolara

Molim vas da podsjetite svakoga tko završi u Covid-bolnici i na respiratoru da njegov život vlastima vrijedi samo cca 2 $. Toliko košta lijek za Covid (“Kritični Covid-pacijenti ustali s kreveta 18 sati nakon Ivermektina – liječnik koji im ga dao izbačen iz bolnice“)

Ono nad čime dr.Beroš stalno zdvaja, tj. postotak pozitivnih među testiranima, u Utar Pradesh-u iznosi 0,01%. Trenutno kod nas cca 40%.

Utar Pradesh ima postotak izliječenja od 98,7%

Kako ide profilaksa Ivermektinom u praksi Utar Pradesh-a

  • Svakom pozitivnom u samoizolaciji se osigura dobije da 3 dana uzima po 1 tabletu Ivermektina od 12mg.
  • Primarni i sekundarni kontakti zaraženog dobiju 1 tabletu Ivermektina za dva puta: 1.dan i još jednom 7.dan.

To je zaista sirotinjsko doziranje, u odnosu na “Protokol za kućno liječenje Covida i preventivu” . Pa ipak i takvo djeluje.

Nisu vam necijepljeni problem, nego političari koji sprečavaju liječenje

Dajte ove informacije svakome tko misli da su necijepljeni problem, pa da se zbog njih ne može zaustaviti pLandemija. Utar Pradesh pokazuje da se može Ivermektinom – bez cjepiva, bez zaključavanja i čak u totalno nehigijenskim indijskim uvjetima.

Utar Pradesh dokazuje da se covidski imunitet krda ne postiže cijepljenjem (vidi Izrael, Gibraltar, Englesku…za suprotno), nego s običnim Ivermektinom.

Ovo je Bob. Bob nije cijepljen i očito ima super-moći koje mu omogućuju da inficira i ubija cijepljene ljude dok istovremeno čuva svoj život. Bob je sebičan.

Izvor portal Homunizam

HOP