Obnovljivi izvori su skupi i nikada neće osigurati ni 10 % energijskih potreba

0
1452

ŠTO ŽELE EKOLOGIJSKI PARTIZANI – ZELENI?

Je li moguće danas čovječanstvu osigurati potrebnu električnu energiju iz obnovljivih izvora, posebice ako će svi automobili koristiti električnu energiju?

VIDEO:

https://rumble.com/vp689z-e.-wolff-ovjek-koji-je-otkrio-pakleni-plan-k.-schwaba.html

Sigurno nije, ali ekologijski zeleni partizani vjeruju da jest i svojim lažima i podvalama obmanjuju  javnost. Zeleni niču kao gljive nakon kiše i snose odgovornost za skupu električnu energiju jer obnovljivi izvori su skupi i nikada neće osigurati ni 10 % energijskih potreba. To je bacanje novca u bunar bez dna.

Međutim, među njima nema energijskih stručnjaka što pokazuje da su zeleni samo trend koji je in  kao Soroševi komunistički sljedbenici u bivšim komunističkim državama. I jedni i drugi u Hrvatskoj osnivaju udruge i žive na grbači poreznih obveznika. No, njihov cilj je globalistički, dakle, komunistički, a najmanje rodoljubni i domoljubni. U uređenoj državi, jedino se novac daje udrugama koje promiču njezinu kulturu u svijetu.

Zeleni jesu prisutni na svjetskoj sceni, ali nemaju ideju kako ostvariti svoje ciljeve jer električne potrebe svijeta za sada mogu osigurati samo nuklearne elektrane. Istovremeno znanstvenici toliko pričaju o hladnoj fuziji, ali nakon tolikih godina nema nikakvog pomaka jer oni uopće ne razumiju što je hladna fuzija. Hladna fuzija mora doista biti hladna.

Ako ćemo za hladnu fuziju koristiti visoku temperaturu, koja navodno postoji na suncu, onda se to nikada neće ostvariti jer hladna fuzija ne ovisi o temperaturi. Hladnu fuziju moramo temeljiti na ponašanju našeg planeta, dakle, na dvojnosti – gravitaciji i antigravitaciji. Gravitacijske sile ulaze u naš planet, a antigravitacijske iz njega izlaze. Ta dvojnost je prisutna u genetici, a genetika je itekako povezana sa kvantnom fizikom, ako razumijemo cjelinu.

Neki znanstvenici vjeruju da je svemir nastao velikim praskom, ali to je samo teorija. Prema toj teoriji veliki prasak mora biti rušilački. Međutim, svemir je nastao u nečujnom prasku koji omogućuje vrtnju cjeline oko osi nakon nečujnog praska. Tako nastaje život na našem planetu, što znači da život ima materijalnu i duhovnu stranu. Zvijezde nestaju i bez fizičkog dodira sa drugim nebeskim tijelima. One jednostavno umiru kao umire život na našem planetu. Zašto?

Da bi stvorili fuziju, potrebna nam je dvojnost. Pozitivni i negativni naboji se spajaju, a isti naboji se odbijaju. No, znanstvenici su zaboravili da pored električnih postoje i magnetski naboji. Magnetski i električni naboji čine gravitacijsku i antigravitacijsku silu. Gravitacija spaja svemir sa Zemljom, a antigravitacija spaja Zemlju sa svemirom.

Kako onda riješiti problem čiste energije?

Da bi se osiguralo dovoljno energije, potrebne su pojedinačne minijaturne elektrane, ne većeg promjera od 10 cm, što ovisi o veličini stana ili kuće. Da bi to ostvarili, potreban nam je razumijevanje fuzije jer energijska sila ovisi o električnim i magnetskim silama koje se stalno mijenjaju, a  zajedno stvaraju energijsku silu, dakle, fuzijsku, koja je konstantna.

Treba, dakle, stvoriti minijaturne elektrane. Takve elektrane mogu biti u podrumu, tavanu ili u ormaru. Takva elektrane se mogu također koristiti za željeznice, brodove, auta i zrakoplove. No, ni jednu hrvatsku vlast ova ideja ne zanima pa HEP baca naš novac u bunar bez dna. Zbog tih investicija, korisnici električne energije bi morali bi postati HEP-ovi dioničari. Ovako je HEP zamijenio INA-u jer se tamo bogate političari i njihovi suradnici koji su navodno energijski stručnjaci.

Takva ideje već postoje i namijenjene su civilizaciji i narodu, a najmanje državi, ali se neće ostvariti sve dok komunisti iliti globalisti vladaju državama. Ova ideja će izmijeniti poimanje fizike, genetike i svemira, posebice ulogu Mjeseca u životu našeg planeta. Mjesec nam otkriva kako sunčeva energija ulazi u naš planet i kako se vraća u svemir, a to će nam objasniti zašto nikada ne vidimo njegovu drugu stranu.

Srećko Radović