Milanović je pravnik koji ne vidi ukidanje prava kovidnacizmom, tajkun koji uvozi hranu želi da necijepljeni krepaju od gladi?! Bulj jedini djeluje , Sinj hrvatski spas!

0
8214

Ingrid Runtić- mag.art

Mag.Art Ingrid Runtić

Umjesto cirkusiranja, srprdanja, šupljih prijetnji ili pak kvazi-poetsko-sarkastičnih prenemaganja, Milanović bi trebao iskoristiti svoj iznimno privilegiran položaj i situaciju kao predsjednik države i pravnik, te nas u nekoliko jednostavnih poteza osloboditi ovog kovid-jarma i fašizma.

Umjesto da u maniri glumca u zrelim godinama glumi gnušanje pred kamerama i govoreći “o teroru”, neka se prihvati svog stvarnog posla, citira par rečenica iz kaznenog zakona i stavi točku na ovu lakrdiju, a stožer lijepo po zakonu smjesti iza brave. Sve zakonske pretpostavke za takvo djelovanje su ispunjene. Ne znam što se čeka?

Ili je kupio diplomu ili je prodao sebe, trećeg objašnjenja nema. Jer već i obični ljudi koji nisu nikada u rukama imali kazneno pravo, kuže da stožer svojim “mjerema i preporukama” krši zakone na sve strane.
Ovo sve postaje teška sprdnja: predsjednik države je po struci pravnik koji je dopustio totalno ukidanje prava i zakona!

Pravnik ne vidi ukidanje prava, privrednik koji uvozi hranu želi da necijepljeni krepaju od gladi

Naš najveći poduzetnik Branko Roglić također vrbuje za cijepljenje. Osim što je stručnjak za davati takve savjete, on je i veliki filantrop koji bi nas necijepljene izgladnjivao i lišio nas zdravstvene skrbi. Hrabro, poduzetnički i filantropski! Inače, on u svemu sluša stručnjake, pa tako sam, mimo njihovih naputaka ne smije odlučiti ni koju umjetničku sliku će kupiti. Smije kupiti samo ono što Igor Zidić odobri . Šteta, jer se Rogliću osobno bilo svidjelo jedno moje zaista prelijepo i vrijedno ulje na platnu, ali big brother je rekao ‘ne’.
Po tome sudim da i njegovo poduzetništvo nije toliko hrabro i neovisno kao što se čini…

20211115_085042 20211115_085051 20211115_085119 20211115_085130 20211115_08520420211115_085214

Ovo su brendovi koje uvozi, predlažem da bojkotirate te brendove u ime Roglićeve segragacije.

FB_IMG_1637008278800

Kuda nas vode ova dva uglednika?

 

-Užas je država  Victorija. Protestiraju građani da je ubije Kill Bila,  korumpirana ekipa medicine i vlasti rade što žele. Mogu te staviti u logor do dvije godine ,koji sam moraš platiti.

Izmisle da si  rasist ili je sporna politička orjentacija, cjepivo status, nisi cijepljen ili nedolična religijska orjentacija. Za sve te mogu strpat u zatvor.

Osim onih koji rade kako im se naredi. Drakonske su kazne ako nisi cijepljen i ako zaposljavaš necjepljenog. -svjedoči nam Gordana iz Australije.

Odmah na početku ove pandemije, već nakon nekoliko dana mi je bilo jasno da se nikako ne radi o navodnoj brizi za naše zdravlje. Prolazi već druga godina, dugo vrijeme u kojem se psihopatski vlastodršci diljem svijeta iživljavaju nad ljudima i narodima provodeći čisti fašizam nad svima nama, a poglavito nad onima koji se ne žele cijepiti cjepivom koje je razvijeno kako bi vam uništilo imunitet i zdravlje, a mnogima trajno oštetilo ili naprasno prekinulo život (sada je to valjda već većini jasno). Kao i mnogi, paralizirana sam svakodnevnim ludilom, licemjerjem i zlom koje se razmahalo u društvu u cjelini. Opirem se toj nemoći koliko god mogu, svakodnevno. Noću tonem u san i sanjam normalan život, normalne ljude, normalne emocije, empatiju, ljubav i poštovanje među ljudima, u obiteljima, ukratko, život dostojan čovjeka. Svako jutro kad se probudim, duša me boli kada spoznam kakav svijet me čeka na javi. Noćna móra bez kraja. A život prolazi i broji dane, koje smo (opet kao društvo u cjelini) dopustili obezvrijediti bez ikakvog valjanog razloga. Znam samo da bez našeg aktivnog zaustavljanja, ovo nasilje, fašizam i zlo neće samo od sebe nestati… Ovo jest rat protiv čovjeka i ljudskosti, globalni rat u kojemu nema bombi i metaka (zasad), rat u kojem moćnici prijete segregacijom, isključenjem i izdvajanjem, gubitkom svih prava imovine, kao i prava na rad, siromaštvom i gubitkom egzistencije na svim nivoima. Nemojte se zavaravati da će vas cjepivo spasiti od ovakvoga rata. Ne, ono će vas samo uvući u njega. Prenosim bilješku od prije godinu dana, u kojoj je zapisano kako su i crkveni pastiri postali sluge tog rata i zaboravili na svoje poslanje, na svoj narod, te se povinovali svjetovnoj moći, a ne Bogu i službi bližnjemu svome…

Pretužno je kako je većina svećenika zaboravila na svoj poziv i službu Bogu. Kako mnogi od njih ne vjeruju u moć svete vodice, pa ni na kraju ni u Boga, nego radije vjeruju stožerašima, boje se korone a ne Boga, služe državi, stožeru, pokorni su svjetovnim i vjerskim vlastima, a ne Bogu. Jedna vjernica se potužila kako je svećenik u njezinoj crkvi uveo kovid-redara samo zbog nje, jer ona nikako u crkvi ne želi staviti brnjicu. Također, taj isti svećenik nije htio potpisati peticiju da djeca budu izuzeta od nošenja maski u školi. Kada je ta vjernica pokušala s njim razgovarati, nasmijao joj se u lice i rekao joj: “ništa nećeš postići”. Njegove propovjedi nadahnjuje vlastita taština, a ne Božja riječ, što je vjernica jasno osjetila. Otišla je kući i isplakala se, sasvim slučajno sam naišla na njezinu objavu u kojoj traži bilo koju crkvu u kojoj neće biti maltretirana od kovid-redara zbog nenošenja brnjice. Poslala sam joj par riječi utjehe jer je i mene obuzela tuga zbog takvog krivovjernog svećenstva, koje se povinovalo državnim i svjetovnim, a ne Božjim zapovjedima. Liječite svoju dušu u prirodi, u suživotu sa životinjama, u tom divnom Božjem daru koji je svuda oko nas. Tražite Njegove znakove posvuda, u lijepim sitnicama života koje vam diraju dušu, u dobrim ljudima oko vas. Pomolite se sami i nećete biti osamljeni u svojim brigama i ovoj užasnoj psihopatskoj situaciji koja nas sve ubija u dušu… (stavljam jedan mali crtež kao motivaciju i podstrek).

FB_IMG_1637008919168

Dosad neviđeno huškanje na mržnju u narodu od Indexa.

Davidova zvijezda je znak solidarnosti i upozorenja na fašizam kojim vladajući tlače necijepljene, a ne znak antisemitizma! Jer, po fašističkim pravilima NWO – tko nije cijepljen ne može nigdje, pa ni u bolnicu ili bilo koju državnu instituciju, uskraćuju mu se sva građanska i ljudska prava i zato ga sustav želi obilježiti kao neprijatelja. Pa su se prosvjednici sami označili. Na stranu to što prosvjedi u ovom trenutku neće moći polučiti ništa, a ne bi to mogli niti u nacističkim vremenima koja su prethodila drugom svjetskom ratu. Međutim, ovako povezati protivnike cijepljenja s antisemitizmom – to je monstruozno!

IMG-20211115-WA0023

Jedino svjetlo je Sinj. Gradonačelnik Bulj ne pristaje na segragaciju!

FB_IMG_1636978272883

HOP