K. Schwab bavi se novačenjem političara od 1971. godine koji danas provode agendu COVID 19, dok je kumrovečka škola unovačila protuhrvatske kadrove koji vode Hrvatsku

0
12938

VIDEO  koji je obrisao youtube :

https://rumble.com/vp689z-e.-wolff-ovjek-koji-je-otkrio-pakleni-plan-k.-schwaba.html

Došlo je vrijeme razotkrivanja u kojima ćemo usporediti političke škole nastale za treniranje lokalnih i svjetskih vođa , a koji su pokazali danas neizmjernu surovost prema stanovništvu ovoga planeta, nakon što su preuzeli sve značajne resurse ovoga planeta i prisiljavaju svakog čovjeka na cijepljenje iako cjepivo nije učinkovito protiv virusa.

Krenimo pogledom preko našeg plota da vidimo tko nam to kreira javnost u ovoj morbidnoj situaciji laži i kontroli laži u medijima.

Politička škola Josipa Broza Tita osnovana je 1975. godine kao centralna obrazovna institucija za članove Saveza komunista Jugoslavije (SKJ). Prvobitno je bila smještena u drugom objektu u Kumrovcu, koja je danas poznat kao Spomen-dom boraca Narodnooslobodilačkog rata (NOR) i omladine Jugoslavije.

Škola je imala 600 predavača i preko 1.500 polaznika nastave.

Dušan Bilandžić, akademik, Tuđmanov savjetnik u vrijeme domovinskog rata bio je bitna karika u toj školi, a kasnije profesor na Fakultetu političkih znanosti.

Slavko Kulić bio je isto predavač ekonomije u Kumrovcu, a i Pupovac kao profesor filozofije isticao se u toj školi koja je trenirala mnoge današnje rukovodioce za globalno , anacionalno gledanje na stvarnost.

Žarko Puhovski, Davor Gjenero, Tomislav Jantol, Dušan Janjić, Branko Caratan, Ciril Ribičić, Slavoj Žižek, Lev Kraft, Radovan Vukadinović, Borut Pahor, Milan Kučan te,  Stane Dolanc, Lazar Mojsov, Kiro Gligorov , Furio Radin, a zadnji šef škole bio je Ivica Račan. Mnogi oni kreirali su i danas kreiraju javno mijenje i vladaju na ovim prostorima. Da ne govorimo da svaki poznatiji političar i novinar u današnjoj Hrvatskoj je sin oficira JNA ili poličkog čelnika propale Jugoslavije. To toliko daleko ide da kontroliraju i našu kulturnu scenu koju su pretvorili u jedan bezidejni komunistički bordel.

U isto vrijeme u svijetu stupa na scenu Klaus Schwab, inžinjer strojarstva, potpuni anonimus koji silno smrdi na rokfelersko-ročildsku-morganovu kuhinju.

Schwab  osniva European Management Forum,  1971. godine koji je  okupio potpuno nepoznati inžinjer , preko  440 rukovoditelja iz 31 nacije na prvom okupljanju,  što bi značilo da su oni kao mreža postojali i prije, ali su tada prvi puta javno nastupili.

Tito je svoju mrežu pokrenuo 4 godine kasnije, a kako ga je general Gošnjak prozvao kao člana masonerije, očito nije ništa bez vraga. Treba tome dodati da je 1971. godine otkriveno kako je velika grupacija današnjih hrvatskih tajkuna iznijela velike količine novca iz Jugoslavije, pa je moguće da je Tito zbog toga i nacionalno osvještenijeg pokreta u Hrvatskoj kasnio u kumrovečkom peglanju komunističkim laži kojima robujemo do danas.

Ali je činjenica da kumrovečka škola je iznijedrila plejade promašenih likova koji nam danas određuju postojanje svojom umreženošću.

Klaus Schwab je studirao sa vječitim savjetnikom američke vlasti Henryjem Kissingerom. Da li je ta sitnica njega odredila da vodi sofisticirani oblik “kumrovečke škole u svijetu?”

European Management Forum pretvara se u 1987. godine Svjetski ekonomskim forum (WEF), nevladinu organizaciju koja gura polako Klausa Schwaba do današnjeg položaja, novog modernog Hitlera sa odličnom mješavinom Staljina u sebi, što opet dokazuje da je duboka država itekako imala prste u pokusnim fašističko-nacističko-socijalističkim sustavima…Mussolini je bio i član komunističke partije prije stupanja na fašističku scenu, a Hitler je to samo pokušao biti. Ideologija ustaštva imala je  u svojoj odrednici knjigu “Put do Hrvatskog socijalizma”, ideologa A. Seitza.

Ovo pišemo jer današnja mučkanje tzv. cjepiva ima poveznicu sa stalnim mučkanjem psihopatskim stanjem društva kroz povijest.

NACIONAL-SOCIJALIZAM I SOCIJALNI ZAKONIK MODERNE EU

Ovršna prava u Hitlerovo vrijeme bila su znatno veća nego u Hrvatskoj koja još uvijek je komunistička tvorevina, sinova i kćeri jugoslavenskih rukovodioca. I to je najveća tragedija. Götz Alyova Hitlerova socijalna država Pljačka, rasni rat i nacionalni socijalizam prikazuje jednu drugu notu Hitlerove države, a zanimljivo da postkomunistička Hrvatska ima u nekim područjima značajno manja prava za pojedinca što je sramotno. Hitlerova država zasnovana na rasnim zakonima nije nikome uzor, ali neka poglavlja socijalnih prava se mogu usporediti sa postkomunističkom državom Hrvatskom.

Članak 155. Weimarskog ustava nalagao je ukidanje feudalnog oblika imovine, tzv. Fideikommisse, koji je bio naširoko rasprostranjen u sjevernoj Njemačkoj i ometao moderni kapitalizam. No Republika nije bila u stanju provesti odredbu koja je još 1849. unijeta u Ustav Njemačkog carstva na zasjedanju u frankfurtskoj crkvi Svetog Pavla. Odgovarajući zakon Reicha nosi naznaku “6. srpnja 1938., Berchtesgaden, Adolf Hitler”.

Nacionalsocijalističko vodstvo prvo je navijestilo motorizaciju naroda i uvelo dotad gotovo nepoznat pojam godišnjeg odmora, udvostručilo broj neradnih dana te počelo razvijati masovni turizam kakav nam je danas poznat. Predstavnik DAF-a koji je bio zadužen za Berlin ovako je predstavio socijalnu politiku.

Misli se na tzv. Doppelstaat, odnosno dvovlašće partijske i državne hijerarhije. (Op. ur.) Riječ je o ustanovi koja nasljedniku zabranjuje prodaju i raspolaganje nekretninom. (Op. ur.)

DAF, Deutsche Arbeitsfront – Njemačka fronta rada. Nacistička krovna sindikalna organizacija. (Op. ur.)

Götz Aly: hitlerova socijalna država zalagala se za to svom snagom: “Godine 1938. želimo u još većoj mjeri obuhvatiti sve sunarodnjake [Volksgenossen] koji još i danas vjeruju da odlazak na godišnji odmor nije za radnike. Takvu skeptičnost valja konačno nadvladati.”* Četrnaestodnevno putovanje unutar Njemačke stajalo je između četrdeset i osamdeset Reichsmaraka.

Nacionalsocijalistička država otpočetka je podupirala obitelji – dok su oni neoženjeni i bez djece bili u lošijem položaju – kao što je štitila i seljake od nepredvidivosti svjetskog tržišta i vremena. Temelji poljoprivredne politike Europske Unije, zakon o oporezivanju supružnika, pravila cestovnog prometa, obvezno osiguranje za automobile, dječji doplatak, porezni razredi, pa čak i osnove zaštite okoliša datiraju iz tih godina. Nacionalsocijalistički socijalni političari dali su obrise koncepta mirovinskog osiguranja, koje od 1957. u Saveznoj Republici Njemačkoj slovi kao samo po sebi razumljivo, na temelju kojega “star” i “siromašan” više nisu smjeli biti sinonimi, jer je propisivalo da “način života veterana rada ne smije odviše odstupati od onoga njihovih zaposlenih sunarodnjaka”.

Budući da su mnogi dužnosnici nacističke partije u prethodnom režimu živjeli u takvim okolnostima da su upoznali sudske ovršitelje, već su se u prvim tjednima nove vlade pobrinuli da ublaže patnje ovrhe i deložacija kojima je u doba krize bila ugrožena većina Nijemaca.

 

Među prve nacionalsocijalističke zakone spadali su i oni koji su prava vjerovnika ograničavali u korist dužnika, što je trebalo pridonijeti “oplemenjivanju naroda”. Zakon o podmirivanju starih dugova, donesen 1938., proglasio je već ishodovano pravo na utjerivanje duga nevažećim pod određenim uvjetima. Zakon o sprečavanju zloupotrebe mogućnosti ovrhe s kraja 1934. bio je usmjeren protiv “gotovo neograničene slobode ovršitelja.

Kada se izraz Volksgenosse prevede kao sunarodnjak gubi se smisao tog njemačkog izraza koji ne označava puku pripadnost etničkoj skupini, nego i aktivnu, emotivnu i političku pripadnost. Doslovno, Volksgenosse je narodni ili nacionalni drug ili sudrug, pripadnik Volksgemeinschafta. Tim su izrazom nacisti označavali homogenizirani nacionalni kolektiv kome su jedinome priznavali politički subjektivitet i legitimitet. (Op. ur.) San o narodnoj državi  vjerovnika” iz prošlosti. Reforme su uglavnom, što karakterizira način prije nacionalsocijalističke vladavine, pojedinim sudskim ovršiteljima nametale znatnu osobnu odgovornost i dopuštale slobodu donošenja odluka u svakom pojedinom slučaju.

Zašto ova priča o najgoroj Njemačkoj državi? Čak i ta država znala je da bi potpuno drugačije djelovanje države, znači brutalne deložacije, ucjene kao ove danas sa cijepljenjem, zabrane ulaska ljudi u trgovine potpuno ogadilo državu i vlast ne bi mogla računati na nacionalnu vojsku koja hara Europom.

U današnje vrijeme čini se da je upravo cilj sljedbenika K. Schwaba da uništenjem države stvori put do Big Brothera koji bi preko BlackRocka i Vanguarda kao multikompanija koje doslovno sve posjeduju u svijetu nama bila ukradena sloboda i uređivao bi se život prema njihovim pravilima. A ta pravila bi se bazirala na mnogim lošim  eksperimentalnim društvenim sustavima do danas.

K. Schwab je osnovao školu Global Leaders for Tomorrow, koja se od  2004. god.  naziva Mladi globalni lideri. Prva generacija škole 1992. stvorila je velike vođe zajedničke propasti Angele Merkel, Nicholasa Sarkozyja i Tonyja Blaira.

-Četiri od njih su bivši i sadašnji ministri zdravstva Njemačke, uključujući Jensa Spahna, koji je savezni ministar zdravstva od 2018. godine. Schwab je 2014. godine glavnim direktorom WEF-a imenovao Philippa Röslera, ministra zdravstva od 2009. do 2011. godine.
Druga značajna imena na popisu škole su Jacinda Ardern, premijerka Novog Zelanda čije su stroge mjere pohvalile svjetske zdravstvene vlasti; Emmanuel Macron, predsjednik Francuske; Sebastian Kurz, donedavni kancelar Austrije; Viktor Orban, premijer Mađarske; Jean-Claude Juncker, bivši premijer Luksemburga i predsjednik Europske komisije; i Annalena Baerbock, čelnica njemačkih Zelenih koja je bila prva kandidatkinja te stranke za kancelarku na ovogodišnjim saveznim izborima i koja je uvijek u utrci za nasljednicu Merkel. Na popisu također imamo kalifornijskog guvernera Gavina Newsoma, koji je bio izabran za generaciju 2005., kao i bivšeg predsjedničkog kandidata i trenutačnog američkog ministra prometa Petea Buttigiega, koji je nedavni alumnus, izabran za generaciju 2019. Svi ovi političari koji su bili na vlasti tijekom posljednje dvije godina favorizirali su oštre odgovore na pandemiju COVID-19, što je također značajno povećalo moć svake lokalne vlasti, pa i one naše na čelu sa K. Capakom, objašnjava njemački ekonomist E. Wolff.

 

Iz svega se vidi da su izabrani pojedinci na lokalnom i svjetskom nivou pripremali ovu bitku protiv čovječanstva birajući najbolja stara iskustva u borbi sa čovjekom te  kombinirajući ih sa tehnologijom.

Na lokalnom nivou zato se žuri A. Plenković progurati uvođenje eura, ugurati se u taj vlak mijenjajući kunu eurom, te tako osigurati bezbrižniji ulaz digitalnog novca u državu, preko kojeg će izabrane psihopate kontrolirati narod do smrti. Ako neće biti u skladu sa onim što lokalni blezebub govori, odnosno laži za opću propast svih nas, blokirat će vam novac i kompletan život.

Dokaz da sve ima cijenu je Švedska, kojom se hvale mnogi stručnjaci kako je primjer demokracije.

To naravno nije tako jer ako prošetate ulicama glavnog grada gotovo na svakom uglu su sjedišta masonskih loža, građani u jednom broju pristaju na ćipiranje i  eksperimentalna cijepljena, a i Greta , borkinja za navodnu zdravu ekologiju ” oskudnog znanja; vrišti svako malo da smo mi ljudi krivci uništenja zemlje, potpuno isto kao što Plenković okrivljava necijepljene da kradu krevete drugim bolesnicima u našoj zbilji. Greti ne pada na pamet u ime svoje borbe spomenuti zaprašivanja iz zrakoplova koja grubo oštećuju okoliš, o vojnom oružju HARP, koje utjeće na klimatske promjene ili o satelitima koji kad otiđu u stari otpad oštećuju ozonski omotač.

I.D.

HOP

Dokument koji ignoriraju sve vlade svijeta, iz Rusije objašnjenje zašto PCR nije za kratkolančane viruse!