EKSKLUZIVNO: Tragične posljedice COVID cjepiva kod sportaša: 295 srčanih zastoja, 169 mrtvih

0
6288

Posljedice tzv. COVID cjepiva u sportaša: 295 srčanih zastoja, 169 mrtvih

mr.sc Arna Šebalj -znanstvene teme
mr.sc Arna Šebalj -znanstvene teme

Zahvaljujem našim znanstvenicima, ekspertima na još jednom sjajnom  kratkom tekstu za naše čitatelje ali i struku. Pitam se čitaju li išta osim naputke svojih prodanih i dobro plaćenih šefova?

 

Dana 9. prosinca 2021. objavljene su zastrašuje vijesti vezane uz nagli porast smrtnosti i oboljenja u vrhunskih sportaša, za koje znamo da su pod pritiskom tzv. cijepljenja protiv COVID-19 kako bi uopće smjeli sudjelovati na natjecanjima, na web stranici Principia Scientific International,  goodsciencing.com donosi i pripadajuće iscrpno izvješće

https://principia-scientific.com/295-athlete-cardiac-arrests-169-dead-after-covid-shot/

 

Definitivno nije normalan tred koji se iščitava temeljem opserviranih podataka i porasta ozbiljnih srčanih oboljenja kod mladih sportaša koji pate od srčanih zastoja ili umiru dok se bave svojim sportom u do sada neviđenom razmjeru. Na žalost, ove godine se upravo to događa. Svi dokumentirani srčani udari i smrti dolaze ubrzo nakon što su sportaši dobili tzv. vakcinu protiv COVID-a. Iako je moguće da se to može dogoditi ljudima koji nisu dobili vakcinu protiv COVID-a, gole nesrazmjerno rastuće brojke u odnosu na prethodne godine, jasno ukazuju na jedini očiti uzrok, odnosno čimbenik kojeg prije nije bilo.

U prikazu na stranici goodsciencing.com je moguće naći i imena sportaša koji su podlegli posljedicama tzv. cjepiva. Pri tome valja imati na umu kako takozvani zdravstveni djelatnici koji širom svijeta vode programe vakcinacije protiv COVID-a stalno ponavljaju da je “COVID cjepivo normalno cjepivo te da je sigurno i učinkovito”.

Stoga, kao odgovor na njihovu izjavu, evo jednog neiscrpnog i kontinuirano rastućeg popisa mladih inače zdravih sportaša koji su imali velike zdravstvene probleme 2021. nakon što su primili jednu ili više uboda protiv COVID-a. U početku, mnoge od njih nisu prijavljene. Znamo da je mnogim ljudima rečeno da nikome ne govore o svojim nuspojavama, a mediji o tome nisu htjeli izvještavati. Sve opservirane posljedice su se počele događati nakon prvih uboda protiv COVID-a. Glavni mediji još uvijek ne izvještavaju o većini, ali sportske vijesti ne mogu zanemariti činjenicu da nogometaši i druge zvijezde kolabiraju usred utakmice ili natjecanja zbog srčanog udara ili drugih srčanih problema.

 20211221_084552

Evo i popisa štetnih učinaka tzv. cjepiva koji se bilježe u nesrazmjernom porastu na prethodne godine u sportaša koji su primili tzv. cjepivo protiv COVID-19:

• Srčani udar ili srčani zastoj (najčešći)

• Krvni ugrušci ili tromboza

• Moždani udar

• Nepravilni otkucaji srca

• Aritmija

• Neuropatija

• Smrt

Ove nuspojave nažalost rastu a s vremenom će i nastaviti rasti dodavanjem novih informacija. Ova će priča s vremenom dobivati sve veći značaj i broj novih podataka, kako budu dolazile i nove informacije. Sugerira se svima da neovisno o službenom sustavu sakupljanja nuspojava i smrti od tzv. cjepiva na COVID-19 (gdje se većina prija jednostavno odbacuje), i neovisnim medijima i kanalima prijavljuju redovito nove štetne posljedice kako bi sve ostalo dokumentirano. Neke od korisnih informacija koje valja dostaviti su: ime osobe, dob, što joj se dogodilo, je li primila tzv. cjepivo(a) COVID-a, datum smrti, poveznicu na bilo koju vijest koja donosi podatak. Za skeptike koji vjeruju kako je takav porast smrtnosti i oboljenja ‘normalan’, ponavljamo izjave zdravstvenih djelatnika i dužnosnika: “Cjepivo protiv COVID-a je normalno cjepivo. Cjepivo COVID-a je sigurno. Ove ozljede i smrti su normalne.”

Popis od ukupno 295 javno dokumentiranih smrti ili srčanih oboljenja s imenima sportaša koji su primili tzv. COVID cjepivo možete pogledati na

https://principia-scientific.com/295-athlete-cardiac-arrests-169-dead-after-covid-shot/

Na istoj stranici se navodi dodatna lista koja nije u cijelosti provjerena (moguće greške u imenima ili nedostatak javno objavljenog podatka o vezi s tzv. COVID cjepivom) koja ima ukupno još 27 imena.

Ovo je u ovom trenutku zaključen popis svih sportaša koji su imali problema sa srcem nakon cijepljenja COVID-a (praktički se radi o periodi od oko godine dana!). U vrijeme prvog pisanja

predmetnog članka, 28 sportaša je umrlo. To nije bilo normalno, ali tada, 10 dana kasnije, popisano je 56 umrlih, a brojke rastu. Bilo koje drugo pravo cjepivo bilo bi povučeno s tržišta davno prije čak i s mnogo manje sumnjivih poveznica sa smrću.

Mediji bi odavno postavljali pitanja. Oni bi bili ti koji vrše pritisak na vlade. Ali to sada ne čine, izuzev neovisnih novinara i portala čija je dostupnost ljudima limitirana. A vlade nastavljaju i prikazuju TV, radio i novinske oglase koji potiču ljude da dobiju prvu, drugu, treću, četvrtu dozu-ubod. Autori zaključuju kako možda upravo zato mainstream mediji malo govore o istini, jer skupljaju državni novac za reklame.

I baš u pripremi ovog teksta za objavu stižu i ružne vijesti. Zamislite se pobogu, vi koji provodite ovu genocidašku agendu. Spasite mladost, čuvajmo i sve ostale, i našu starost.

 20211221_085210

Zaustavite se konačno! Ostavite djecu!

Kuda idete, znate li?  Dio ste neviđenog zločina i zar očekujete proći nekažnjeno?

HOP