Glavni znanstvenik AstraZeneca kaže da su godišnja ubrizgavanja cjepiva protiv Covida-19 “neodrživa” – Američki CDC priznaje da su PCR testovi prijevara!

0
7335
mr.sc Arna Šebalj -znanstvene teme
mr.sc Arna Šebalj -znanstvene teme

Glavni znanstvenik AstraZeneca kaže da su godišnja ubrizgavanja cjepiva protiv Covida-19 “neodrživa”
Dr Andrew Pollard, znanstvenik koji stoji iza preparata za tzv. cijepljenje protiv COVID-19 proizvođača AstraZeneca izrazio je zabrinutost u vezi s dodatnim injekcijama
Chief AstraZeneca Scientist Says Annual Covid-19 Vaccine Booster Jabs Are “Unsustainable”:

https://dailyexpose.uk/2022/01/10/chief-astrazeneca-scientist-says-annual-covid-19-vaccine-booster-jabs-are-unsustainable/

 

Pollard također predsjedava Zajedničkim odborom Ujedinjenog Kraljevstva za cijepljenje i imunizaciju, rekao je da je “neodrživo” cijepiti ljude s dopunskim cijepljenjem dva puta godišnje. U intervjuu za Telegraph, Pollard je rekao da je ubrizgavanje dopunskih injekcija svakih četiri do šest mjeseci neodrživo. “Ne možemo cijepiti planet svakih četiri do šest mjeseci. Nije održivo niti pristupačno. Infekcije se ne mogu zaustaviti pojačivačima.“  Pollard je rekao da bi uvođenje cjepiva trebalo “usmjeriti na ranjive” umjesto da potiče cijelu populaciju. Dodatna dopunska cjepiva nakon trećeg ubrizgavanja trebala bi prema njegovom mišljenju biti odložena osim ako ne postoje “snažni dokazi” da su potrebna.

U istom intervjuu, Pollard je dodao da, citiramo, “nije veliki obožavatelj” obveznog cijepljenja. Umjesto toga je sugerirao da su jasnije informacije bolji način da se ljudi uvjere da se cijepe. Također je izjavio da bi „mandatorno cijepljenje možda imalo više smisla u nekim istočnoeuropskim zemljama, gdje je cijepljena četvrtina stanovništva”! Znanstvenik je necijepljene ljude svrstao u tri skupine:
–         one koji ne mogu fizički pristupiti klinikama,
–         one koji oklijevaju i
–         one koji su protiv cjepiva.
On smatra da bi druga skupina “relativno mala i mlada” mogla imati koristi od “razgovora s vođama zajednice ili osobom od povjerenja” kao što je liječnik opće prakse. Pollard je rekao da bi nepokolebljiva skupina “protiv cjepiva” “mogla imati nepokolebljive stavove te da je možda na nju teže utjecati”.

Američki CDC priznaje da su PCR testovi prijevara

Ethan Huff piše 4. Siječnja 2022.

CDC admits PCR tests are a fraud… so what about the last two years, then? (thetruthaboutcancer.com):

https://thetruthaboutcancer.com/cdc-admits-pcr-tests-fraud-last-two-years/?mpweb=144-9607755-744358501

kako američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) konačno priznaju da PCR testovi nemaju mjesta u pokušaju otkrivanja prisutnosti Wuhanskog koronavirusa (Covid-19) u tijelu. Rochelle Walensky, glavna osoba ove savezne agencije, rekla je za ABC News u nedavnom intervjuu

https://www.naturalnews.com/2022-01-04-cdc-admits-pcr-tests-fraud.html

da tzv. “nova znanost” pokazuje kako PCR testovi ne rade, te da se više neće koristi.

“Sa svom tom znanošću zajedno (op.au. moguće se misli na konačno primijenjen uobičajeni znastveni pristup probelmima), krenuli smo naprijed s preporukama za izolaciju od pet dana izolacije nakon čega slijedi pet dana maski”, objasnila je Walensky o novim smjernicama (pogledajte intervju u nastavku).

Rekla je također da sada znaju kako PCR može ostati pozitivan do 12. tjedna. Dakle imali bismo ljude u izolaciji jako dugo ako se oslonimo samo na PCR.” Naravno, nakon svega teško je vjerovati R. Walensky. Postavlja se logično pitanje što onda učiniti s posljedicama laži u posljednje dvije godine. FDA je već bila upozorena na probleme s PCR-testovima jer su bili razvijeni bez uzoraka originalne bolesti (op.au. odnosno točnog utvrđivanja uzroka i/ili uzročnika bolesti). Umjesto toga, FDA je koristila običnu gripu za “kalibraciju” PCR testova za COVID-19, za koje sada znamo da proizvode izniman broj lažno pozitivnih.

“Znamo da su više razine zaštite zasigurno u alfa varijanti rezultirale manjim prijenosom i još nismo vidjeli podatke, ali se nadamo da će vas pojačivač ne samo zaštititi, već vam pružiti višu razinu zaštite, ne samo protiv delta varijante, već i protiv širokog spektra varijanti. To bi također moglo smanjiti razinu virusa koji imate i učiniti ga manje prenosivim.”

Sada, punu godinu i pol nakon što je ostatak svijeta shvatio da su PCR testovi lažni, Walensky konačno priznaje i istinu o tome. Pitanje je: Hoće li zagovornici COVID histerije slušati ili će se nastaviti “testirati” u vječnoj panici dok nose masku i dobivaju pojačanje svaki put kada im Walensky to kaže? “A ipak, tvrtke i vladine agencije i dalje se vrte uza se i govore ubod ili tjedni test, zar ne?” upitao je jedan uznemireni komentator o tome kako će se PCR testiranje vjerojatno nastaviti bez obzira na ovo posljednje priznanje Walenski. U Americi neki komentatori misle da će se vlada oglušiti na ove PCR-činjenice. Drugi pitaju  “Kada počinju suđenja za izdaju?” “Nije ni čudo što je COVID u porastu”, napisao je drugi, sugerirajući da je jedini razlog zašto još uvijek imamo “slučajeve” lažni rezultati PCR testa.

HOP