Slavni odvjetnik Reiner Fuellmich o suđenju B. Gatesu, Black Rocku za genocid cjepivom

0
11257

EKSKLUZIVNI INTERVJU

mr.sc Arna Šebalj -znanstvene teme
mr.sc Arna Šebalj -znanstvene teme

Suđenje Corona odbora protiv Billa Gatesa, Faucija, BlackRocka… treba  početi 5. veljače 2022.

Frances Soir je 27. 01. 2022. objavio ekskluzivni intervju s dr. Reinerom Fuellmichom.

https://www.francesoir.fr/videos-les-debriefings/reiner-fuellmich-5

„U ovom ekskluzivnom intervjuu još jednom smo primili njemačkog odvjetnika Reinera Fuellmicha da nam kaže o napretku posla koji je poduzeo Corona odbor, kojeg je suosnivač sa svojom kolegicom Vivianom Fisher.  

Sve s namjerom da rasvijetli stvarnost pandemije Cov-19. Njegov zaključak nakon niza intervjua s više od 100 vodećih stručnjaka diljem svijeta je: ne postoji nikakva pandemija, postoji samo lažna pandemija pozitivnih slučajeva, omogućena nepravodobnim probirom pomoću RT-PCR testova, koji su odmaknuti od svoje izvorne funkcije i nepouzdani. Stvaranjem armade pacijenata koji se međusobno ignoriraju uz podršku mainstream medija.“

Prijevod i sinhronizacija: Jeanne Traduction – Izvorna verzija: engleska verzija

https://app.videas.fr/embed/ca428e63-bc80-433c-a080-b16335ec2db0/#

Reiner Fuellmich, koji se istaknuo pobjedama u visokoprofilnim tužbama protiv automobilskog giganta Volkswagena i Deutsche Banke, kaže nam da je dugo očekivano javno suđenje protiv pojedinaca ” vuklo konce ” (Bill Gates, dr. Anthony Fauci, dr. Drosten, BlackRock upravitelj imovine, Pfizerov laboratorij…). Otvorit će se za vikend 5. i 6. veljače 2022. Uvjereni da će optuženici biti proglašeni krivima. Corona odbor pokreće ovaj pravni postupak s grupom međunarodnih odvjetnika.

Održat će se pod posebnim uvjetima, izvan postojećeg pravosudnog okvira u Europi, koji je korumpiran i vjerojatno neće uspostaviti puno povjerenje u održavanje poštenog suđenja, povjerava nam. Postupak će se dakle odvijati na javnom sudu s pravim sucima, odvjetnicima, vještacima i svjedocima.

Navodi da je ovaj javni postupak osmišljen na način da ima korist od snažnog odjeka među stanovništvom. Prenosit će se uživo i snimati, a drugi će ga moći pogledati u reprizi.

Većina, ako ne i svi, alternativni mediji će prenijeti suđenje, jer ga, što ne iznenađuje, neće biti moguće prenositi na platformi YouTube ili u mainstream medijima, objašnjava odvjetnik.

Ipak, nije nemoguće očekivati da mainstream mediji neće moći zanemariti ovaj izvanredni događaj te će ga stoga morati popratiti. Međutim, kako ne bi pridonio ovoj taktici tiska koja se sastoji u deformiranju i nacificiranju bilo kojeg oblika opozicije, metodi koju koristi  ad nauseam, g. Fuellmich unaprijed precizira da neće prihvatiti nijedan intervju tijekom suđenja.

U ovom izvještaju njemački odvjetnik vratio se i na uzroke ove lažne pandemije. Smatra da je ovu operaciju pokrenula financijska industrija s namjerom da prikrije svoje zločine u proteklih tridesetak godina, koji su postali previše vidljivi. Kao i danas, u vrijeme takozvane drugorazredne krize, financijska oligarhija bi prvi put pokušala odvratiti pozornost javnosti od svojih malverzacija gripom H1N1 2009.

Trebali su biti zbačeni u to vrijeme: ovi bankari, spašeni zahvaljujući porezima poreznih obveznika, ovaj put ponovno čine prekršaj,  još i gori. Prema riječima g. Fuellmicha, razlog zašto nisu, je taj što smo vjerovali našim vladama kada su objavile da poduzimaju mjere usmjerene na borbu protiv financijske mafije. Pogrešno, budući da, insistira on, naše vlade, zbog svoje korupcije, nisu naše vlade.

I da zaključim: kako ne možemo računati da će naše vlade djelovati, niti da će nas naši mediji informirati, ovaj put je vrijeme da sami ljudi uzmu „bika za rogove“.

In Deo vici!

 HOP