Omikron je samo uvertira i vježba za frekventivno stvaranje pritiska na cijela područja pod izlikom klimatskih promjena

0
13450

Barrie Trower u videu “microware warfare” ulazi srži  tehnologije koju nam nameću, govori o oružju masovnog uništenja koje nedovoljno primjećujemo.

VIDEO:

https://youtu.be/jN_b_8Q8DUw

Ovaj  video smo  objavili a držimo da je izuzetno važan, jer je osnova razumijevanju na koji način dolazi do oboljevanja sličnog gripi, pod kodnim nazivom Covid19.

A još je važnije znati radi onog što tek slijedi, a biti će predstavljeno kao “virus Marburg”.

Ako ovo znate tad ćete se znati postaviti pred tim dolazećim “virusom”, a smrtnost će biti (prema nekim procjenama) oko 75%.

VIDEO:

https://rumble.com/vnmudf-ubitane-pojave-cijepljenja-e-se-pripisati-marburg-virusu.html

Ovaj tzv Omikron je samo uvertira i vježba za frekventivno stvaranje pritiska na cijela područja (pod izlikom klimatskih promjena).

Ne radi se dakle o jenjavanju pandemije kao da je Sars,cov 2 oslabio kroz brojne mutacije, nego o testnoj probi nakon koje slijedi kraća pauza, tj priprema za slijedeću fazu, čiji scenario je podijeljen kmetskim “čitačima scenarija” na škotskom samitu o klimi u listopadu prošle godine, poput onog instruiranja na WTO samitu u Davosu uoći početka pLandemije.

20220130_113212

 

Stoga je jako važno znati, a to na poseban način vrijedi za injektirane, da u domovima isključe rutere, mobilne telefone, klone se zadržavanja ispod led ulične rasvjete, te u međuvremenu započnu detoksikaciju od teških metala, ako nisu do sada.

Lažni Marburg narativ prepoznat ćete preko medijskog silovanja o smrtnim slučajevima čiji simptomi će biti nezaustavljivo krvarenje, kako unutarnje, tako i iz ustiju, nosa, očiju …it’d.

Neće dakle biti nikakvog prijenosa novog virusa, nego o upotrebi sredstava opisanih u ovom “proročkom” videu .

M.B.