Cijepljene osobe ’emitiraju’ tzv. ‘MAC adrese’. Što uzrokuje ovaj fenomen?

0
12111

Mr. sc. Arna Šebalj 17.05.2022.

mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

ALARMANTNO:
ZNANSTVENE VIJESTI

Cijepljene osobe koje ’emitiraju’ tzv. MAC adrese
Što uzrokuje ovaj fenomen?

Zaista je ovo alarmantna vijest, znanstveno utemeljena. Sve vas koji ovo čitate molim podijelite ovu informaciju. Zahvaljujem se našim znanstvenicima, ekspertima.

U članku Cijepljene osobe koje’emitiraju’ MAC adrese; Što uzrokuje ovaj fenomen? opisan je fenomen MAC
Fenomen emitiranja MAC-a (od engl. Media Access Control, ili Kontrola pristupa medijima) u ljudi koji su tzv. “cijepljeni” protiv Covida, alarmantna je činjenica koja pokazuje uzročno-posljedičnu vezu.

Prvo, postoje jasni dokazi da se određena mikro ili nanotehnologija povezana s nanokomunikacijom nalazi u injekcijama Covida, objasnio je Mik Andersen iz Corona2Inspecta tijekom intervjua za RichPlanet ranije ove godine.
„U tim su injekcijama naime, od strane neovisnih znanstvenika otkriveni pravokutni i četverokutni objekti slični mikro ili nano “leptir antenama” ili dvostrukim i četverolisnim “mašnama”, koje su eksplicitno opisane u znanstvenoj literaturi u kontekstu intra-korporalnih bežičnih nano-komunikacijskih mreža nano-elektroničkih uređaja.

Drugi dokaz je otkrivanje objekata s prividno ograničenim krugovima, s važnom sličnošću s demultipleksnim krugovima nano-rutera, a među ostalim ‘uređajima’ koji još nisu u cjelosti identificirani, pogledajte samo slike koje su dobili La Quinta Columna i novozelandski tim istraživača.

Treće, grafički dokaz epiteksijalnog samosastavljanja (samoorganizacije) sintetskih ili umjetnih DNK šablona. Nedavno je naime u novom testiranju samosastavljanja sintetičke DNK i nanotehnologije, pronađena točna podudarnost vrste kristala koji se formiraju u cjepivima s onima uočenim u znanstvenoj literaturi o DNK nanotehnologiji. Ovo posljednje otkriće uskoro će biti objavljeno i nadamo se da će na kraju otkloniti sve sumnje u to.“

Mik Andersen je dalje objasnio kako bežične nano-komunikacijske mreže za unutar-tjelesne nanouređaje imaju dva jasna cilja.

Prvi je pratiti i prikupljati podatke o parametrima, aktivnosti ili neurološkim, srčanim i fiziološkim podacima pojedinca, olakšavajući njihov prijenos na udaljene poslužitelje i baze podataka, na Internetu, a sve s ciljem dobivanja tzv. ‘Big Data’ (velikih količina podataka) i njihove analitika uz pomoć umjetne inteligencije.

Drugi je interakcija s pojedincima, posebno u neuronskom dijelu i ljudskoj psihi.
„Tzv. MAC adrese su postavljene u memorijskim krugovima (čini se da su također izgrađene od sintetičke DNK i grafena). Na taj način primaju elektromagnetske signale i automatski ih kodiraju u drugi jednostavniji tip signala, nazvan TS-OOK, s kojim se podaci binarno ponovno prenose na sljedeću razinu u topologiji, odnosno na nano-sučelje. Nano sučelje je još jedan elektronički uređaj koji se samostalno sklapa i koji je sposoban kodirati TS-OOK binarne podatke za prijenos izvan tijela.
Nano sučelje prenosi poruke s vrlo specifičnim zaglavljima, tamo gdje je identificiran MAC uređaj, IP adresa na koju se informacija šalje i binarni sadržaj s informacijama dobivenim od čvorova u bazi topologije. Te poruke mora primiti ‘gateway’ (pristupni ulaz) – mobilni uređaj ili pametni telefon koji ima internetsku vezu – koji bi naime, bio odgovoran za slanje poruke na odredište, a da njezin vlasnik ne zna, ostaje skriven u podatkovnom prometu. Drugim riječima, bilo koji mobilni telefon u blizini cijepljene osobe mogao bi prenositi podatke koje generira nanomreža.“

Mik Andersen je također objasnio da opservirane MAC adrese u „cjepljenih“ nisu “uvijek uključene”.
„Cijepljena osoba ne emitira uvijek ove MAC adrese, vidljive preko Bluetooth prijemnika mobilnog telefona. To je opisano u znanstvenoj literaturi, točnije u bežičnim nano-komunikacijskim protokolima DCCORONA i EECORONA. Kao što je navedeno, jedan od problema nano-komunikacijskih mreža je ograničena energija koju imaju za rad. To znači da nisu uvijek uključeni, ne rade ili signaliziraju. To se događa samo kada primaju signale izvan tijela ili kada se prikupljaju informacije koje se moraju prenijeti.“
Mik Andersen preporuča gledanje trodijelnog dokumentarca, ‘Brain Jabbed’, autora Richard Halla, voditelja RichPlanet TV-a, koji objašnjava mnoge teme obrađene u njegovom intervjuu za RichPlanet.

Prvi dio Brain Jabbeda možete pronaći slijedeći ovaj LINK: https://www.richplanet.net/richp_genre.php?ref=295&part=1&gen=0

Više informacija na linkovima:
https://corona2inspect.net/2022/04/15/entrevista-de-richplanet-a-mik-andersen/

https://www.richplanet.net/vaccine.php

U nedavnom videu, Mik Anderson sažeo je fenomen MAC adrese. Što bi to moglo biti uzrok postojanju tih signala, od čega se sastoji fenomen, kakve implikacije ima za osobu i društvo, ulogu MAC protokola u mreži. Na kraju videa, dio je posvećen nagađanju o mogućim uporabama na temelju onih navedenih u znanstvenoj literaturi i sadržaja potvrđenog i otkrivenog u cjepivima, grafenu i njegovim derivatima.
Budući da su teme o kojima se raspravljalo većini nas teško je razumjeti, preporučamo kopiju transkripta videozapisa koja bi mogla biti korisna na originalnoj stranici odakle je preuzet ovaj članak.
Nakon što pogledate video Corona2Inspect (na dnu stranice odakle je preuzet ovaj članak), možda ćete poželjeti sami testirati MAC fenomen koristeći svoj pametni telefon. Kako bi vam to omogućio, u članku ‘Sažetak fenomena MAC-a i unutar-tjelesne mreže nano-komunikacija’, Corona2Inspect navodi aplikacije i MAC OIU tražilice za provjeru pripadnosti MAC adresa koje vaš telefon detektira bilo kojem proizvođaču elektroničkih uređaja ili „cijepljenima“. Ispod danih uputa Corona2Inspect navodi brojne znanstvene radove koje možete koristiti za dublje istraživanje ove tehnologije.

Znatiželjna kao uvijek, no, i provokativna, pitam se hoće li imati hrabrosti o istini progovoriti organizatori skupa 19. 05. 2022. u 10 h u Novinarskom domu u Zagrebu koji nas više od dvije godine „ubijaju“ svojim napadima na istinu, čuvajući samo svoju, dobro plaćenu istinu svojih nalogodavaca, od Soroša do zaklade Billa Gatesa.

A organizatori međunarodne konferencije „Europske perspektive: Utjecaj dezinformacija na zdravlje demokracije i digitalno okruženje“ su GONG i njegova „podružnica“ Faktograf.
Valjalo bi ih posjetiti na tom skupu. Ulaz samo uz narudžbu na mail Svjetlane Knežević. ([email protected] i/ili 095 817 9030)

O kaznenoj tužbi protiv MSM Međunarodnom kaznenom sudu u Haagu od 22. 10. 2021. ni riječi. Ne čudimo se.

Kako sofisticirano! Za probrano društvo međunarodne ISTINE!

Izvori poznati redakciji.

HOP