Samo dvadeset prosvjednika u Beogradu protiv ruske vojne agresije na Ukrajinu – Putin traži od Vučića izručenje Rusa – protivnika rata!

0
2079
Samo dvadeset prosvjednika u Beogradu protiv ruske vojne agresije na Ukrajinu, a na desetke tisuća Srba na mitnizima po Srbiji stalno podupiru rusku vojnu invaziju na Ukrajinu
 VIDEO-ALEKS-VUCIC-PRIZNAO-BRANITELJSKOM-PORTALU-SRBI-SU-POCINILI-ZLOCIN-NA-OVCARI
To je bila slika i prilika u subotu u 14 sati na Trgu Republike u Beogradu. Dvadeset ljudi, od toga 90% antiputinovskih i prozapadnih političkih aktivista iz Rusije, Ukrajine i Bjelorusije s trenutačnim prebivalištem u Beogradu prosvjedovalo je protiv tiranina i zločinca Putina i njegove vojne kamarile koja razara Ukrajinu.
 1264265_aleksandar-vulin-foto-stefan-jokic-2_ls
Samo deset do petnaest Srba se priključilo u znak potpore prosvjednicima. Na istom mjestu koji tjedan prije više tisuća krvožednih i masnobradih duboko u noć zazivalo je da Putin “oslobodi” cijelu Ukrajinu, a onda da “oslobodi” i ostatak čovječanstva. Galamili su poludjeli i podivljali prije manje od mjeseca dana kako će “Putin spasiti svijet!?” Ako je to spasitelj, mora da će biti uskoro smak svijeta i sudar planeta.
 Vucic session-4
Nego, Rusija je još u travnju tražila od Srbije hitno izručenje tih ruskih antiputinovaca što usred Beograda na mitnizima skandiraju protiv Putina i ruskog fašizma i nacizma na tlu Ukrajine.
 vučić
Vrlo je znakovito da Vučićev podrepaš Vulin još nije udovoljio ruskom zahtjevu iz Moskve i izručio te hrabre Ruse Putinu da i h tamo osudi na 15 godina političke robije za navodnu izdaju ruskog naroda i ruske države.
 vucicpistolj
To ne znači da su i u Beogradu i bilo gdje u Srbiji sigurni i ako ih Srbija ne izruči Rusiji kao politički nepoćudne Putinu. Samo u Beogradu i diljem Srbije prema službenim i javno objavljenim medijskim obavijestima vršlja preko četiri tisuće ruskih špijuna. Te politčke uhode u službi zajedničkih političkih interesa dva najveća saveznika i ovejana diktatora Putina i Vučića mogu biti ozbiljna prijetnja i opasnost za svakog građanina Srbije, a ne samo za razmerjno veliki broj ruskih državljana,što su pobjegli iz Moskve i Sankt Peterburga u Beograd i ostale srpske gradove da ih Putin ne bi uvojačio i poslao u prve borbene redove na prvu crtu bojišnice.
 D.I.
HOP