Cjepivo je gore od bolesti?

0
1406
Cjepivo gore od bolesti?

Nastavljamo  s najnovijim  znanstvenim vijestima.

Zahvaljujemo na pomoći našim znanstvenicima.

mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti

Piše : Mr. sc. Arna Šebalj

 

U svom “Red Pill Podcastu” Joel Smalley odgovara na pitanje: je li tzv.cjepivo gore od bolesti? Drugim riječima, “Postoje li dokazi o povećanom mortalitetu povezanom s injekcijama mRNA?” Nastavio je: “S obzirom na glorificiranje nove terapije i stalnu propagandu koja tvrdi da je ‘sigurna i učinkovita’, mogli biste se zapitati zašto bih uopće razmišljao o postavljanju tako smionog pitanja?” 

If A Weaker Virus Is Killing More People, then the Host Must Have Been Weakened

Osvrnuo se i na odgovor britanske vlade na Covid kao prijetnju javnom zdravlju. Podaci o smrtnosti nisu poduprli premisu da je Covid “najveća prijetnja s kojom se Ujedinjeno Kraljevstvo suočilo u desetljećima” i svakako ne zaslužuje “najznačajniji skup ograničenja britanskog života “. U svom podkastu odgovara na pitanje:

“Postoje li dokazi o povećanom mortalitetu povezanom s injekcijama mRNA?”      S obzirom na glorificiranje tzv. cjepiva i stalnu propagandu koja tvrdi da je “sigurno i učinkovito”, mogli biste se zapitati zašto bih uopće razmišljao o postavljanju tako smionog pitanja? Autor pokušava objektivno odgovoriti na pitanje. I nada se da će pružiti flegmatičan odgovor na temelju dokaza u javnim podacima o smrtnosti koji će biti u suprotnosti s dogmom koju šire glavni mediji.

Temeljno je pitanje nadmašuju li dobrobiti ove eksperimentalne medicinske intervencije rizike, kao što nas je Boris Johnson uvjeravao 7. travnja prošle godine. Kad čovjek to preispita, kao i prirodu prijetnje javnom zdravlju, bit će na dobrom putu da shvati da službenoj priči o Covidu nedostaju dokazi u svakoj točki. Da bi se s tim složili dobro je pogledati ukratko sezonsku prekomjernu smrtnost u Engleskoj.

Svake godine od lipnja do kolovoza predstavljena je osnovna linija mortaliteta iznad koje smrtnost raste sljedećih devet mjeseci. Povlačenjem ravne crte kroz kumulativnu smrtnost za prva tri mjeseca i iscrtavanje viška iznad nje za ostatak godine, omogućuje nam usporedbu sezonske prekomjerne smrtnosti kroz različite godine, normaliziranu na ljetnu osnovnu vrijednost. Sve do proljeća 2020., kada se Covid prvi put pojavio, sezonski obrazac je prilično dosljedan, skromno raste u jesen prije nego što se ubrza zimi i stabilizira u proljeće. Evidentan je izvansezonski termin i veličina epidemije Covida. Međutim, nakon ranog, ali ne i neuobičajenog porasta smrtnosti sljedeće jeseni, zimska smrtnost 2020.-21. jednako je ozbiljna kao i tijekom proljetne epidemije ’20., “unatoč” masovnom programu ubrizgavanja mRNA.

Ova vrsta eksplozije u smrtnosti mora biti potaknuta nečim, to nije prirodno.

Nema očitog izvanrednog smrtnog slučaja u razdoblju 2021.-22. Zastoj je nastao zbog kašnjenja u registraciji umrlih, a kasnije će se detaljnije ispitati. Gledajući vremenske serije dnevnih smrti, možemo točno identificirati dvije očite distribucije. Prvi počinje početkom rujna 2020. i čini se da jenjava početkom prosinca. Međutim, druga distribucija eksplodira 8. prosinca 2020., na točan datum kada počinje program masovnog ubrizgavanja. Obje distribucije izvode se istovremeno do kraja ožujka 2021. Ako zumiramo raspon između 20. rujna i 21. ožujka, možemo prilagoditi Gompertzove distribucije kako bismo dokazali da su distribucije kontinuirane i potpune, tj. da niti jedna od intervencija politike u to vrijeme nije imala nikakav učinak. Dakle, nakon što smo identificirali značajan porast smrtnosti istovremeno s uvođenjem injekcija mRNA,pitajmo se kako se to manifestiralo u ukupnim smrtnim slučajevima za različite dobne skupine za isto razdoblje koje smo prošli put ispitivali – od lipnja do svibnja? Za starije od 65 godina smrtnost u 2020.-2021., prvoj godini ubrizgavanja mRNA, bila je 35.000 veća nego inače, u usporedbi s 53.000 u 2019.-20., godini Covida.

Ovo je pad od 34% i ne bi trebao biti neočekivan jer je ranjiva populacija mnogo manja i virus koji bi prirodno bio slabiji. Procjenjujući 7.150 smrtnih slučajeva koji su se dogodili, ali još nisu bili registrirani kada su podaci objavljeni za godinu koja je završila 22. svibnja, bilo je 23.000 više smrtnih slučajeva nego inače, što je pad od 56% u odnosu na godinu epidemije Covida. Za osobe starije od 40 do 64 godine, smrtni slučajevi u 2020.-2021., prvoj godini ubrizgavanja mRNA, bili su 9.300 veći nego inače, u usporedbi  s 5.700 u 2019.-20., godini Covida.

Ovo je povećanje od 63% i trebalo bi biti neočekivano jer je ranjiva populacija mnogo manja i virus koji bi prirodno bio slabiji. Dakle, procjenjujući 8.300 smrtnih slučajeva koji su se dogodili, ali još nisu bili registrirani kada su podaci objavljeni za godinu koja je završila 22. svibnja, bilo je 9400 više smrtnih slučajeva nego inače, što je povećanje od 65% u odnosu na godinu epidemije Covida. U dobi od 5 do 34 godine ostaje vrlo mala promjena u broju smrtnih slučajeva u bilo kojoj godini otkako se Covid prvi put pojavio. Dakle, je li cjepivo sigurno i učinkovito na temelju dokaza u javnim podacima? Jesu li tisuće života spašene? Ako je to istina, kako to da je više od 3000 ljudi u dobi između 40 i 64 godine umrlo svake godine otkad su dane injekcije mRNA kada bismo prirodno očekivali manje smrti?

Autor pokazuje da intervencije nisu imale nikakvog utjecaja na smrtnost i da virus prirodno favorizira manje virulentne mutacije. Dakle, ako slabiji virus ubija više ljudi, domaćin mora biti oslabljen. To je najvjerojatnije objašnjenje. Postoje li znanstveni dokazi koji podupiru tu hipotezu? Dokazi Roberta Malonea, Igora Chudova, Paula Alexandera, Geerta Vandena Bosschea, El Gato Maloa i mnogih drugih prepuni su rigoroznih znanstvenih objašnjenja. Podaci i znanstvena istraživanja sada su ogromni, ali jesmo li mogli znati ranije i spasiti tisuće života izgubljenih zbog injekcija mRNA? Pokušano je to već u ožujku prošle godine. Jednostavno postavljanje pitanja prišiva vam reputaciju “anti-vaxxera” i poprilično cenzure i objede.

Neučunkovitost i štetnost tzv. cjepiva protiv Cov ida-19: Novi dokument poništava australske naredbe o obaveznom cijepljenju

U novom radu dr. Wilson Sy statistički je analizirao podatke Novog Južnog Walesa (“NSW”) kako bi procijenio jesu li eksperimentalne injekcije Covida bile učinkovite kao cjepiva u smanjenju infekcija, teških bolesti i smrti u epidemiji NSW-a. (A New Paper Defeats Australian Vaccine Mandates )

“Podaci NSW-a pokazuju da eksperimentalne injekcije Covid-19 nisu djelovale kao cjepiva, jer nisu smanjile, već povećale infekciju, teške bolesti i smrt. Stoga se zahtjevi za cijepljenje protiv Covid-19 ne mogu razumno provesti s eksperimentalnim injekcijama protiv Covid-19 koje ne funkcioniraju kao učinkovita cjepiva,” napisao je dr. Wilson Sy.

Rad dr. Sya pod naslovom “Statistička procjena sigurnosti i učinkovitosti injekcija Covid-19 u epidemiji Novog Južnog Walesa” objavljen je na ResearchGateu ovog mjeseca. Dr. Wilson Sy iz Investment Analytics Researcha, bivši je glavni istraživač u Australskoj bonitetnoj regulaciji (“APRA”) i izvršni direktor u Australskoj komisiji za vrijednosne papire i investicije (“ASIC”) i Australskoj riznici.

Dana 23. prosinca 2021., ministar zdravstva Novog Južnog Walesa, The Hon B Hazzard, donio je Naredbu o javnom zdravstvu (Cijepljenje zdravstvenih djelatnika protiv Covid-19) (br. 3) 2021.

Klauzula 3 ove naredbe navodi da razlozi za obaveznu Cijepljenje protiv Covid-19 za zdravstvene radnike u NSW-u uključuju: osiguravanje da zdravstveni cijepljeni radnici smanjuju rizik od infekcije, teške bolesti i smrti radnika, i rizik prijenosa infekcije s radnika na pacijente i druge radnike. Ova Naredba o javnom zdravstvu nalaže eksperimentalne injekcije za koje nije dokazano da pružaju “cijepljenje protiv Covid-19” ni u američkim kliničkim ispitivanjima ni u stvarnim primjenama u NSW-u.

Covid-19 injekcije nisu cjepiva prema definicijama medicinskog rječnika kao injekcije atenuiranih virusa. Svjetska zdravstvena organizacija (WHO), praćena NSW Healthom, redefinirala je funkcionalna cjepiva kako bi se prilagodila mRNA genetskim Covid injekcijama koje su dizajnirane za proizvodnju antitijela za smanjenje rizika od infekcije, prijenosa, teških bolesti i smrti, kao što je navedeno u Naredbi o javnom zdravstvu. Covid injekcije su eksperimentalne i još nisu dokazana cjepiva jer nisu u potpunosti testirana u kliničkim ispitivanjima kako bi zadovoljila funkcionalnu definiciju smanjenja rizika od infekcije, prijenosa, teške bolesti i smrti. Važno je da se Covid injekcije nikada nisu pokazale sigurnima prema utvrđenim standardima testiranja.

U prosincu 2020., američka Uprava za hranu i lijekove (FDA) dala je odobrenje za hitnu upotrebu (EUA) injekcija za Covid pod pretpostavkom da će se dokazati da su učinkovita cjepiva za ublažavanje smrtonosne pandemije. Australska uprava za ljekovita sredstva (TGA) slijedila je FDA bez neovisnog testiranja injekcija i izdala odobrenja koja se u potpunosti temelje na dokumentaciji o “kliničkim informacijama (farmakologija, sigurnost i učinkovitost) i informacijama o planu upravljanja rizikom koje je dostavio sponzor”.

Službeni neobrađeni podaci prikazani jednostavno doveli su do zaključaka koji su suprotni onima koje je proglasio ministar zdravstva NSW-a, Hon B Hazzard, koji je dezinformiran i zaveden od strane zdravstvenih stručnjaka i službenih izvješća.  Podaci iz NSW-a iz stvarnog svijeta empirijski su dokazali da je vjerovanje da su injekcije protiv Covida “95% učinkovite”. Lažno uvjerenje potječe iz rezultata ograničenih kliničkih ispitivanja koja se smatraju “zlatnim standardom” randomiziranih, dvostruko slijepih, placebom kontroliranih ispitivanja. Međutim, ta su klinička ispitivanja neprikladna za epidemiološke primjene u stvarnom svijetu jer su statična, a ne dinamična i ne kontroliraju mnoge relevantne čimbenike, uključujući demografiju, zemljopis i različito zdravstveno stanje stanovništva. Jednostavno rečeno, klinički rezultati su se pokazali nevažećima za epidemiologiju NSW-a.

S obzirom na čvrste dokaze, mnogi su priznali da su injekcije protiv Covida bile neučinkovite kao cjepiva, ali su krivnju za neuspjeh pripisali novim varijantama zbog mutacije virusa tijekom vremena. Budući da su injekcije za Covid razvijene i testirane samo protiv prve varijante, postavljamo pitanje zašto se i dalje koriste za nove varijante kada više nisu učinkovite. Iako mnogi priznaju da Covid injekcije ne smanjuju zarazu ili prijenos, oni to opravdavaju lažnom tvrdnjom da Covid injekcije smanjuju ozbiljnost bolesti i smrtnih slučajeva. Dvomjesečna klinička ispitivanja nisu testirala sigurnost i nisu komentirala sigurnost injekcija, koje će službeno ocijeniti FDA 2023. U međuvremenu, podaci iz NSW-a predstavljeni u ovom radu pokazuju da injekcije protiv Covida nisu sigurne prema tradicionalnim kriterijima.

Sada je objavljeno više od tisuću radova koji objašnjavaju kako injekcije protiv Covida mogu uzrokovati teške bolesti i smrti, od kojih je ogroman broj već globalno prijavljen bazama podataka zdravstvenih vlasti kao neželjeni događaji. Unatoč vjerojatnom značajnom nedovoljno prijavljivanju smrti, neke smrtonosne posljedice mogu biti zabilježene u nacionalnoj statistici smrtnosti od svih uzroka. Australski podaci pokazuju znatno veću smrtnost (8.517 smrtnih slučajeva u 2021.) nakon Covid injekcija u odnosu na 1.366 smrtnih slučajeva u 2020. prije injekcija.

Vlada NSW-a nije dodijelila odgovarajuća sredstva za istraživanje prijavljenih štetnih događaja povezanih s injekcijama, koji nose značajne sigurnosne rizike o kojima javnost nije pravilno obaviještena. Zdravstveni radnici koji iz prve ruke svjedoče štetnim događajima vjerojatno će postati “neodlučni prema cjepivu”.   U siječnju ove godine gotovo 1000 zdravstvenih radnika NSW-a dalo je otkaz ili je otpušteno nakon što su odbili primiti eksperimentalne injekcije za Covid. U zdravstvenom sektoru toliko je manjkalo osoblja, osobito u ruralnim i regionalnim područjima, da je zdravstveni sustav NSW-a blizu kolapsa.

Iz podataka NSW-a ovaj je dokument pokazao da se Naredba o javnom zdravstvu (Cijepljenje zdravstvenih radnika protiv Covid-19) (br. 3) iz 2021. temelji na pogrešnoj pretpostavci da eksperimentalne injekcije protiv Covid-19 funkcioniraju kao cjepiva. Injekcije su bile povezane s gorom epidemijom, s povećanom infekcijom, prijenosom, teškom bolešću i smrću, pokazujući povećane rizike bez primjetne ukupne koristi.

Stoga, bez funkcionalnih cjepiva, mandati cjepiva ne mogu se razumno primijeniti na bilo koga, uključujući zdravstvene radnike.

 HOP