Ugašen youtube kanal sodome i gomore Bake Praseta od 2 milijuna pretplatnika!

0
9651

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, srpski je YouTuber, internetska ličnost, reper, igrač, glumac i zabavljač. Osnivač je srpskog brenda ŠAIM SE. Ilićevo ime YouTube kanala potječe od predškolskog crtića Peppa Pig.

Screenshot_20220928-074525_Google

Poznat po vrijeđanjima, ismijavanjima, izrugivanjima na youtube, a koje je pratilo 2 milijuna ljudi – nažalost na kanalu, ostao je konačno bez tog kanala. Za mnoge roditelje dobra vijest. Danas se to dogodilo u 5.20h.

Što li će sad izbezumljeni pratioci ovog užasnog kanala😅?

Screenshot_20220928-080509_Samsung Internet

Inače traje srpski maloumni  medijski rat između vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića i YouTubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase.

Mitrović je najavljivao snimanje dokumentarca o poznatom YouTuberu, a također je emitirana i skandalozna pjesma na Pink TV-u: “Izvadite koplje, napad na Prasca, udri ga, udri ga, ajde sine, udri ga”, prenosi Nova.rs.

Nakon toga je Baka Prase obavijestio svoje pratitelje na Instagramu da je napustio državu jer strahuje za svoj život nakon konflikta s Mitrovićem.

“Bježim iz države prije nego što masnokosi pošalje hitmena”, napisao je na Instagram storyju.

Zlo se razvija uvijek na korijenima ljudskog interesa bolje od dobra. Kud ovaj ludi svijet ide govori ovo ludilo preko granice, koje prate i Hrvati iz Hrvatske u svom svom obliku zaglupljivanja.

Zanimljivo jda  je vlasnik Pink televizije  kupio znatan broj dionica Googla koji je vlasnik youtuba…

Dominik B.

HOP

HOP NA TELEGRAMU
https://t.me/hopportal