Studija na Floridi pokazuje da mRNA cjepiva protiv COVID-a ubijaju djecu

0
3057
mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

 

Zahvaljujemo našim znanstvenicima na suradnji.

Zdravstven dužnosnik dr. Joseph A. Ladapo najavio je nove smjernice u vezi s mRNA cjepivima. Odjel za zdravstvo Floride proveo je analizu kroz samokontroliranu seriju slučajeva, što je tehnika izvorno razvijena za procjenu sigurnosti cjepiva. Ovom je analizom utvrđeno povećanje od 84% u relativnoj incidenciji smrti uzrokovane srčanim oboljenjima među muškarcima u dobi od 18 do 39 godina unutar 28 dana nakon cijepljenja mRNA. Uz visoku razinu globalnog imuniteta na COVID-19, korist od cijepljenja je vjerojatno nadmašena ovim abnormalno visokim rizikom od smrti uzrokovane srčanim oboljenjima među muškarcima u ovoj dobnoj skupini.

Nije utvrđeno da cjepiva koja nisu mRNA imaju te povećane rizike. Kao takav, zdravstveni dužnosnik Floride preporučuje da muškarci u dobi od 18 do 39 godina ne primaju mRNA cjepiva protiv COVID-19. Osobe s već postojećim srčanim stanjima, poput miokarditisa i perikarditisa, trebale bi biti posebno oprezne pri donošenju ove odluke.

Steve Kirsch’s newsletter Florida study shows mRNA COVID vaccines kill kids.

Vodeća znanost je LAŽNA znanost: Stotine recenziranih studija bit će POVUČENE jer su bile “manipulirane”

Screenshot_20221011-073544_Yandex Mail

U subotu 8. listopada 2022. hr.sott.net objavio zanimljivu informaciju povlačenju na stotine recenziranih studija jer su bile manipulativne. Još jedan dokaz prostitucije znanosti s kojom se intenzivno susrećemo skoro tri pune godine.

https://hr.sott.net/article/35445-Vodeca-znanost-je-LAZNA-znanost-Stotine-recenziranih-studija-bit-ce-POVUCENE-jer-su-bile-manipulirane

Posljednja na rastućem popisu lažnih znanstvenih studija koje su objavljene u navodno renomiranim časopisima i kasnije povučene zbog prijevare, dolazi od Hindawija, izdavača koji pokriva više od 230 recenziranih znanstvenih časopisa.
Hindawi kaže da je nakon višemjesečne istrage odlučio povući 511 radova u 16 svojih časopisa, prema Retraction Watchu, nadzornoj skupini koja pomno prati takve stvari.

“Povlačenja, koja će izdavač i njegova matična tvrtka Wiley izvršiti biti će objavljena u sljedećih mjesec dana, a moglo bi doći i do novih kako se istraga nastavlja”, kaže Retraction Watch.
Hindawijev istraživački tim za integritet navodno je identificirao brojne znakove manipulacije u svim dokumentima. Također je utvrđeno da su neke recenzije napravljene prebrzo da bi bile točne, dok su druge zloupotrijebile baze podataka koje izdavači koriste za provjeru potencijalnih recenzenata.

Još jedan veliki izdavač, SAGE, također je nedavno najavio povlačenje nekih 60 članaka koji su uključeni u “peer review and citation ring” koji se održava u Journal of Vibration and Control (JVC).
Istraga koja je trajala 14 mjeseci otkrila je, kako se kaže, “potpuni opseg” prijevare znanstvenih časopisa u SAGE-u.

Prvoosumnjičeni ovakve prijevare je Peter Chen, bivši zaposlenik Nacionalnog obrazovnog sveučilišta Pingtung u Tajvanu.

Upamtite, sve te “oštećene” studije koriste medicinski stručnjaci za usavršavanje svoje prakse. Kakva god prijevara sadržana u njima, u konačnici se prenosi na pacijente koji primaju lažnu “njegu” temeljenu na lažnoj “znanosti”.

Znanstveni prevaranti koji koriste vlastita imena umjesto pseudonima još uvijek čine prijevare na druge načine, kaže Retraction Watch. Postoji velika mreža znanstvenih lažljivaca koji jedni drugima “češkaju leđa” tako što jedni drugima naklonjeno recenziraju i udaraju pečat na rad, bez obzira koliko prijevaran bio.
Čak i kada se radovi povuku, i dalje postoji “masivni” problem citiranja tih istih radova iznova i iznova u drugim radovima. Čak i ako studija bude povučena, drugim riječima, šteta je već učinjena.

“Ispraviti situaciju neće biti lako, ali prvi bi korak bio uvođenje kazni za prijevare u istraživanju i pregledu”, kaže Lifson.

“Potrebna je neka vrsta ‘kulturne revolucije’ u akademskoj zajednici, s prožimajućom etikom poštenja koja se provodi društvenim pritiskom, kao i zakonima.”

HOP

HOP NA TELEGRAMU

https://t.me/hopportal

 

Chat, grupa 

S Arnom i istinom:

https://t.me/arnasebalj

 

Kanal Arna Šebalj:

https://t.me/+9UdXPCFIV2k4NjY0

youtube kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCS_UVM46msLtQSvd46Cd5_A