Kina je prvi svjetski primjer ‘države – medicinske tiranije’

0
2189

ZNANSTVENE VIJESTI

 

mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

Nova Kina: prvi svjetski primjer medicinske tiranske totalitarne države 2022

Ako globalisti, poput onih koji sudjeluju na Svjetskom ekonomskom forumu, postignu svoje i budu stvarno u mogućnosti implementirati novu Jedinstvenu svjetsku vladu, kao što su emitirali godinama, ali sada su ubrzali svoje napore nakon uspjeha COVID-a gdje su učinkovito zatvoriti gotovo cijeli svijet kroz zaključavanje, kako bi taj svijet izgledao? Ne trebamo više nagađati o ovome, jer ovdje 2022. Kina je pokazala svijetu kako izgleda medicinska tiranska totalitarna vlada u većini njihovih velikih gradova.

Što se događa s kineskom politikom Zero COVID u mnogim njihovim većim gradovima? To uključuje duge redove tisuća ljudi koji svaki dan stoje u redu kako bi se testirali na COVID prije odlaska na posao ili u kupovinu kako bi njihovi QR kod, koji se mora nositi cijelo vrijeme, MORAO biti zelen.

Što se događa kada postane crven? Grade se ogromne količine karantenskih kampova, dronovi se koriste da prijete ljudima da ostanu zaključani. Postavlja se golema količina kamera koje kako bi se prisililo na poštivanje propisa. Što je najgore od svega kineska djeca podižu se u ovom i ovakvom društvu.

Ovo se sasvim sigurno NE događa posvuda u Kini, ali navodno se događa u “pametnim gradovima” gdje postoji tehnologija za ovu vrstu masovnog nadzora i usklađenosti. Ali pretraživanje vijesti čak i u korporativnim medijima jasno će pokazati da postoje mnoga izvješća o tim stvarima. https://vaccineimpact.com/2022/the-new-china-the-worlds-first-example-of-a-tyrannical-totalitarian-state-in-2022/

No nije Kina jedina država totalitarne tirane. Bili smo svjedoci događanja u Australiji. I sad do nas dolaze nevjerovatne vijesti.

Ovaj puta rekla bih čak priznanja o velikoj smrtnosti kao posljedici nove globalne dijagnoze – „iznenadne smrti“. Kako su svjesni što nakon „cjepiva“ slijedi nude čak i besplatnu karticu za pogreb ! Može li luđe? Može!

Više doista nije jasno kako je moguće da struka još šuti.

 

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal

Chat, grupa 

S Arnom i istinom:

https://t.me/arnasebalj

Kanal Arna Šebalj:

https://t.me/+9UdXPCFIV2k4NjY0

Youtube kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCS_UVM46msLtQSvd46Cd5_A