Novo ludilo ‘klimatskih promjena’: Cement s niskim udjelom ugljika !

0
1245

Koalicija First Movers Coalition , globalna je inicijativa više od 50 tvrtki koja ima za cilj dekarbonizirati sedam ključnih industrijskih sektora.

Via Separations ima za cilj eliminirati energiju korištenu u industrijskim procesima, koji čine 30 posto američkih emisija stakleničkih plinova, navodi se na njihovoj web stranici.

“Naš je cilj imati brz i ogroman utjecaj na globalne emisije CO2”, moglo se čuti na netom završenom samitu COP27 koji se održavao od 6. do 18. studenog u Sharm el-Sheikhu u Egiptu, COP27 tj. najnovijoj Konferenciji Ujedinjenih naroda o klimatskim promjenama koja se inače održava svake godine od 1995, a na kojoj je ove godine sudjelovalo više od 90 šefova država i predstavnika iz 190 zemalja.

S obzirom na široku upotrebu cementa kao građevinskog materijala, cement s niskim udjelom ugljika donio bi ogromne koristi za planet, bilo je rečeno kod jednog izlaganja dok se radila prezentacija u režiji firme Sublime Systems o procesu i komercijaliziranju proizvodnje cementa s niskim udjelom ugljika.

Slika u prilogu prikazuje Piramidu napravljenu od cementa s niskim udjelom ugljika koji proizvodi Sublime Systems.

Udio emisije co2 cjelokupne ljudske aktivnosti na planetu je manji od 1% u odnosu na glavnog emisera tj. oceane.

A njihova emisija ovisi o ciklusu kretanja toplih i hladnih struja prema sjevernom polu. Zato se zatopljenja ili manja “ledena doba” ciklicki smjenjuju svako par stotina godina.

Oni govore o globalnom zatopljenju a istina je da se nalazimo u periodu stupnjevitog zahladjenja . ..

Pitanje je stoga čemu taj lažni narativ, što žele s njime postići?

Žele čovjeka učiniti ovisnim o energetskoj potrošnji   te ga podvrči kontroli i najmanjeg životnog segmenta ;što pije i jede, koliko energije apsorbira a koliko troši, što kupuje ili prodaje, koliko se i kuda kreće …. a ujedno je dimna zavjesa koja skriva napad na čovjeka frekvencijski.

Jednoj mističarki Gospodin rece: Žele promijeniti moj Zakon i godišnja doba.

One koji ovo smatraju teorijama zavjere treba podsjetiti da Ameri još za vrijeme Vijetnamskog rata  su proizvodili monsumske kiše (operacija Popaj) i zaprašivali narod i šume, posljedice tog zločina trpe i djeca treće generacije.

Kao odgovor na ovo šizofreno ponašanje je i naš članak;

 

https://www.hop.com.hr/2022/11/14/nobelovac-ivar-giaever-i-1200-znanstvenika-tvrde-da-klimatske-opasnosti-ne-postoje-u-150-godina-povecanje-0-8/

M. Bušić

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal

HOP