DOKAZ PLANIRANOG ZLOČINA – EUGENIKA/TRANSHUMANIZAM i OLIGARHIJA -Jonas Salk “Opstanak najmudrijih” i Julian Huxley- “UNESCO-Svrha i filozofija”

0
1589

Knjiga u ‘pdf’ formatu:

 “The Survival of the Wisest”/”Opstanak najmudijih“, prof dr. Jonas Salk izumitelj cjepiva protiv ‘polia’, propagandno slavljen kao “spasitelj čovječanstva”

https://libgen.is/book/index.php?md5=9CCA5720FB0B0D20AB4F7FA2FDF17707  ili https://3lib.net/book/11061183/d71645

(knjiga u ‘pdf’ formatu) “The Survival of the Wisest”, prof dr. Jonas Salk

https://libgen.is/book/index.php?md5=9CCA5720FB0B0D20AB4F7FA2FDF17707  ili https://3lib.net/book/11061183/d71645

 prof dr. Jonas Salk izumitelj cjepiva protiv polia UVJERENJEM SOCIJALNI DARVINIST i EUGENIČAR/TRANSHUMANIST u knjizi “Opstanak najmudrijih“, u poglavlju 7. ‘Mutacije’, otvoreno piše kako je čovjek nastao pod utjecajem mutacija i da “elita” (oligarhija) treba PREUZETI UPRAVLJANJE EVOLUCIJOM UKLJUČUJUĆI I UTJECAJ NA DNK POMOĆU “CJEPIVA.

Prof. dr. Jonas Salk u knjizi iznosi stav, koji potom obrazlaže da: odluku o tome tko će ići dalje – tko preživjeti, a tko umrijeti – trebaju određivati „znanstvenici“ i da imaju moralno pravo na to, A DA „TRADICIONALISTI“ (kršćani, muslimani, budisti (…) – svi koji slijede etiku ‘zlatnog pravila’) zbog toga jer su – povrh vjerskih dogmi – EMPATIJA i SOLIDARNOST u osnovi nauka kršćanstva, budizma, islama (…) – trebaju biti – ELIMINIRANi – zbog toga jer empatija i solidarnost priječe funckoniranje zakona evolucije/opstanak samo najsposobnijih.

Nadalje: Julian Huxley prvi predsjenik UNESCO-a i prethodno do 1944. predsjednik „Eugeničkog društva“

Tko je – doista – Julian Huxley? https://hr.wikipedia.org/wiki/Julian_Huxley

„ Julian Huxley – predsjednik „Eugeničkog društva“ do 1944. i prvi predsjednik UNESCOa skovao je izraz “transhuamnizam” kao zamjenu za kompromitirani izraz “eugenika“.

Bio je potpredsjednik (1937. – 1944.) i predsjednik (1959. – 1962.) društva. Smatrao je da je eugenika važna za uklanjanje nepoželjnih gena iz ljudske zalihe gena, da je rasa beznačajan koncept u biologiji te da su najniže društvene klase genetički inferiorne.

Neki od njegovih stavova su: socijalna ovisnost o državi indikator je genetske defektnosti; sterilizacija je uvjet za dobivanje socijalne pomoći; potrebno je izjednačavanje socijalnih uvjeta; potrebno je smanjenje dostupa liječenjusposobniji su sirovina za pozitivnu eugenikupotrebno je ukidanje individualizma i kršćanske etike (u smislu empatije i solidarnosti).

Brošuta-tekst: Julian Huxley: „UNESCO – „Its Purpose and its Philosophy“, 1946 https://unesdoc.unesco.org/ark:/48223/pf0000068197

 „ (….) The implications of the transfer of full sovereignty from separate nations to a World Organization. . .Political unification in some sort of World Government will be required. . .Even though. . . any radical eugenic policy will be for many years politically and psychologically impossible, with the greatest care, and that the public mind is informed of the issues at stake so that much that now is unthinkable may at least become thinkable (…)

 Julian Huxley, brat Aldous Huxley-a, autora ‘romana’ “Vrli novi svijet” – ovdje je naveden tek kao, jedan od brojnih, predstavnika dominantnog promišljanja među „zapadnim“ tehnokratima/brojnim „znanstvenicima“, odnosno; – kakva razmišljanja I (ne)“vrijednosti” I (ne)moral – ‘dijeli’ zločinačka oligarhija – propagandno, samoprozvana „elita“ – a što „mainstream mediji“/korporativno-fašistička propaganda krije i zataškava – dok permanentno&svakodnevno zaglupljuje „obične“ ljude – doslovce – kretneskim informacijama i propagandom o ‘blagodatima’ “liberalne demokracije“

; Huxley je, u nastupnom govoru objavljenom pod nazivom “UNESCO-svrha i filozofija”, postavši predsjednikom UNESCO-a, nakon 2. svjetskog rata, 1946., jasno i izričito rekao GOVOREĆI O “ ‘RADIKALNOJ EUGENICI’ ” I “SVJETSKOJ VLADI” – kako je zadaća (i) UNESCO-a (uz druge organizacije i ‘znanstvene’ institute) “DA – U PSIHOLOŠKOM SMISLU – ‘U NAJMANJU RUKU’ UČINI DA NEZAMISLIVO – POSTANE ZAMISLIVIM” (!?!!)

– Julian Huxley je – ne u svojstvu nekog “marginalca” ili “luđaka” – već kao predsjednik UNESCO-a, ‘zaslužan’ za implementiranje programa obrazovanja-(de)formiranje umova učenika, studenata širom svijeta – izjavio je u nastupnom govoru koji je desetljećima zataškan od “obične” javnosti slijedeće monstruozne tvrdnje; Julian Huxley je – među ‘zapadnim’ „znanstvenicima“ i, propagadno samoprozvanim „političkim ‘liberalima’„ (koji su realno – korporatisti-fašisti) – slavljen kao jedan od najvećih humanista – a prema brojnim serioznim knjigama „Julian Huxley bio je istaknuti član Britanskog eugeničkog društva i vodeća figura eugeničkog pokreta. Bio je potpredsjednik (1937. – 1944.) i predsjednik (1959. – 1962.) društva. Smatrao je da je eugenika važna za uklanjanje nepoželjnih gena iz ljudske zalihe gena, da je rasa beznačajan koncept u biologiji te da su najniže društvene klase genetički inferiorne. Neki od njegovih stavova su: socijalna ovisnost o državi indikator je genetske defektnosti; sterilizacija je uvjet za dobivanje socijalne pomoći; potrebno je izjednačavanje socijalnih uvjeta; potrebno je smanjenje dostupa liječenju; sposobniji su sirovina za pozitivnu eugeniku; potrebno je ukidanje individualizma i kršćanske etike (u smislu empatije i solidarnosti). Huxley je 1957. godine skovao termin „transhumanizam“ kao zamjenu za kompromitirani pojam „eugenika“ – kako bi opisao ideju o čovjeku koji sebe unapređuje pomoću znanosti i tehnologije. „

CDC – US Centers for disease control and prevention

Data & Statistics on Autism Spectrum Disorder

https://www.cdc.gov/ncbddd/autism/data.html

Pravi POKOLJ dok malotko javno propitkuje mogući uzrok – većina „’uglednih’ znanstvenika“ i „liječnika“ se prave da ne primjećuje ove podatke,  “ne zna se uzrok”. Svi ti “mudri”, “pametni”, “obrazovani”, “moralni” – “znanstvenici”&”liječnici”

Ljudi navedeni u ovoj, službenoj statistici, koja je objavljena na web stranicama američkog “Centra za kontrolu  bolesti” (koji je agencija Vlade SAD-a) –  jako pate cijelog života i nisu sposobni za normalne/empatične međuljudske odnose, a često su, na žalost, sociopati i psihopati – koji otežavaju život sebi i drugima.

Tek za promišljanje:

U generacijama rođenim 1960-ih poremećaji autizma pojavljivali su se – cca 1 slučaj na 10 000 (deset tisuća) ljudi.

Prema podacima CDC-a u generaciji rođenoj 1992 poremećaju autizma pojavljivali su se 1 na 150 ljudi.

Prema podacima CDC-a u generaciji rođenoj 1996 poremećaju autizma pojavljivali su se 1 na 125 ljudi.

Za generaciju rođenu tek dvije godine potom 1998 poremećaj autizma pojavljuje se 1 na 110 ljudi.

Za generaciju rođenu tek dvije godine potom 2000 poremećaj autizma pojavljuje se 1 na 88 ljudi.

Za generaciju rođenu tek dvije godine potom 2002 poremećaj autizma pojavljuje se 1 na 68 ljudi.

Za generaciju rođenu tek dvije godine potom 2010 poremećaj autizma pojavljuje se 1 na 44 ljudi.

(1960) 1:10000 ►►► (2010) 1:44

Porast autizma korelira sa uvođenjem novih vrsta „cjepiva“ kao i uvođenjem sve intenzivnijeg „kalendara cijepljenja“ gdje se prva cijepljenja primjenjuju odmah po rođenju, kada se mozak još nije niti počeo razvijati. Postoje liječnici u znanstvenici koji upozoravaju na ove podatke, ali ostaju bez licenci, katedri, nemaju pristup tzv. „znanstvenim“ časopisima.

 GORAN L.

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal