ONE KOJI SU IZNENADA UMRLI VJEROJATNO UBILO “CJEPIVO” PROTIV COV-1

0
4091

NOVA IZVJEŠĆA O OBDUKCIJAMA OTKRIVAJU KAKO JE ONE KOJI SU IZNENADA UMRLI VJEROJATNO UBILO “CJEPIVO” PROTIV COV-1

mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

Poštovani čitatelji, nastavljamo kako smo vas prije dva dana izvijestili. Obzirom na veliku količinu novih informacija, te nemogućnošću prirediti cjelovit tekst za svaku od tih vijesti, nastavljamo objavljivati svakih par dana naslove i kratki tekst od par rečenica s linkom uz svaku vijest.

Zahvaljujemo na suradnji našim znanstvenicima.

 

1.

Novo izvješće o obdukciji otkriva da je one koji su iznenada umrli vjerojatno ubilo cjepivo protiv COV-19

 

Veliko novo obdukcijsko izvješće pokazalo je da su tri osobe koje su neočekivano umrle kod kuće bez prethodne bolesti nedugo nakon cijepljenja protiv COVID-a vjerojatno ubijene cjepivom. Utvrđeno je da su daljnja dva smrtna slučaja vjerojatno uzrokovana cjepivom. U izvješću, objavljenom u Clinical Research in Cardiology, službenom časopisu Njemačkog kardiološkog društva, detaljne su obdukcije provedene u Sveučilišnoj bolnici Heidelberg 2021. Pod vodstvom Thomasa Longericha i Petera Schirmachera utvrđeno je da je u pet smrtnih slučajeva koji su se dogodili unutar tjedan dana nakon prve ili druge doze cijepljenja Pfizerom ili Modernom, upala srčanog tkiva zbog autoimunog odgovora potaknutog cjepivom vjerojatno je ili moguće uzrokovala smrt.

New Autopsy Report Reveals Those Who Died Suddenly Were Likely Killed by the COVID Vaccine

2.

Izvješće vlade Ujedinjenog Kraljevstva zahtijeva zatvaranje svih zračnih luka do 2050. kako bi se ispunili ciljevi “klimatskih promjena” i potiče strahove od “zaključavanja klime”

 

Zlokobno izvješće koje su proveli Sveučilište Oxford i Imperial College London za vladu Ujedinjenog Kraljevstva opisalo je neke drastične mjere koje bi se možda trebale poduzeti kako bi se postigla zakonska obveza nulte emisije do 2050. Prema izvješću, sve zračne luke u UK, s izuzetkom Heathrowa, Glasgowa i Belfasta, morat će se zatvoriti između 2020. i 2029. Ove tri zračne luke moći će ostati otvorene samo ako se svi transferi do i od zračne luke obavljaju željeznicom. Sve preostale zračne luke tada se moraju zatvoriti između 2030. i 2049. Kako bi se ispunila ova zakonska obveza, u izvješću se navodi da će svaki građanin Ujedinjenog Kraljevstva morati “prestati koristiti zrakoplove” na značajno vremensko razdoblje. Osim zatvaranja zračnih luka, u izvješću se također navodi da će javnost morati prestati raditi sve što uzrokuje emisije, bez obzira na izvor energije, kako bi se uskladili sa Zakonom o klimatskim promjenama. To znači da će trebati drastično smanjiti konzumaciju govedine i janjetine. Izvješće sugerira da će nacionalna potrošnja ovog mesa morati pasti za 50% između 2020. i 2029., a zatim se u potpunosti “postupno ukinuti” između 2030. i 2049.

https://expose-news.com/2022/12/17/uk-gov-report-close-all-airports-climate-lockdown/?cmid=51233851-31b4-4150-aabe-c099ed6a08ce

3.

Zašto ne možemo govoriti ni o jednoj od iznenadnih smrti?

Ravnatelj parlamentarnih poslova pri Health Canada tijekom pandemije „Mrtvi u 35. godini!“ vodio je tim kanadskog odgovora na COVID. Zašto prešućuju ove smrti? One nisu popraćene u medijima. Toliko je ljudi koji su pomogli promovirati priču o onima koji su “iznenada umrli”, uključujući Oracleovog potpredsjednika Joela Kallmana, tipa koji je stvorio v-Safe sustav za prijavu neželjenih događaja i barem jednog člana tima koji je glasao za odobrenje EUA. Ne samo da nije bilo izvještavanja medija, nego nije naveden ni uzrok smrti.  Autor ovog napisa pozvati će CDC na raspravu kako bismo riješili tko iznosi dezinformacije, a tko ne. Za CDC će to biti prilika da iskupe svoj ugled koji je sada katastrofalno loš.

Why can’t we talk about any of the sudden deaths? Steve Kirsch’s newsletter

4.

Ispunjavanje britanske obveze vezane uz klimatske promjene: neophodno promijeniti današnje tehnologije da bi se postigla nulta stopa emisija CO2!

Potražnja UK-a za energetski intenzivnim materijalima raste, što dovodi do povećanja emisija u UK-u i inozemstvu. UK FIRES je istraživački program koji sponzorira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, s ciljem podržati smanjenje stvarnih emisija u Ujedinjenom Kraljevstvu od 20% do 2050. stavljanjem učinkovitosti resursa u središte buduće industrijske strategije Ujedinjenog Kraljevstva. Industrija je najizazovniji sektor za ublažavanje klimatskih promjena – energetski je učinkovit i nema dostupnih zamjena za energetski intenzivne rasute materijale – čelik, cement, plastiku, papir i aluminij.

UK FIRES stoga radi na industrijskoj renesansi u Ujedinjenom Kraljevstvu, s visokovrijednim poduzećima u UK koja su sigurna za klimu i koja isporučuju robu i usluge u skladu s zakonskom obvezom Ujedinjenog Kraljevstva na nulte emisije.

https://www.ukfires.org/wp-content/uploads/2019/11/Absolute-Zero-online.pdf

5.

Kako je medicina utemeljena na dokazima postala “iluzija”: kardiolog, dr. Aseem Malhotra

Slika 2 znanstv vijesti 109 19 12 2022

Kardiolog dr. Aseem Malhotra dijeli podatke o preuzimanju moderne medicine od strane Big Pharme. Zbog uporišta Big Pharme nad zdravstvenom skrbi, suočavamo se s onim što Malhotra naziva pandemijom dezinformiranih liječnika i nesvjesno oštećenih i dezinformiranih pacijenata. Tvrtke za lijekove i proizvođači medicinskih uređaja ne posluju kako bi usrećili pacijente; dužni su svojim dioničarima, za koje imaju financijsku obvezu ostvarivanja dobiti. Malhotra dijeli podatke koji pokazuju zašto vjeruje da bi cjepiva protiv COV-19 trebala biti suspendirana.

Malhotra napominje da politička uključenost i zagovaranje politike, u kombinaciji s društvenim sudjelovanjem i društvenim pokretima, mogu zajedno dovesti do stvaranja relevantnog znanja za zaštitu javnog zdravlja.

https://www.theepochtimes.com/health/has-big-pharma-hijacked-evidence-based-medicine_4925771.html?utm_source=healthnoe&src_src=healthnoe&utm_campaig

https://www.youtube.com/watch?v=vw7YXUZ1SL0