NOVA BOŽIĆNA PJESMA I SPOT ZVIJEZDE 90-IH

0
1225

Molba za objavu na portalu HOP (“Božić uz najmilije”)

NOVA BOŽIĆNA PJESMA I SPOT ZVIJEZDE 90-IH

Pjevačice Dolores mnogi se ljubitelji hrvatske glazbe sjećaju po njezinim velikim hitovima “Dalmatinca srića prati”, „Dobro jutro, Dalmacijo“ i “Ostavi me” iako je prošlo više od 20 godina od izlaska tih uspješnica.

Nakon mnogo godina odsustva s glazbene scene Dolores se vraća na scenu i predstavlja svoju božićnu pjesmu „Božić uz najmilije“ koju su za nju napisali autori Alen Orlić i Ivan Mikulić.

Božić uz najmilije“:

Dolores o pjesmi kaže: „Jako sam se veselila pjesmi “Božić uz najmilije” s obzirom na to da je to moja prva, zasad i jedina božićna pjesma. Sve mi je pogođeno u njoj, i tekst i melodija. Baš kao da sam je sama skladala. Isto tako, veliko mi je zadovoljstvo bilo snimanje spota kod svoje kuće, sa svojom obitelji, što znači da autentičnije ne može biti. Bit će to za sve nas jedna velika prelijepa uspomena. Želim svima da provedu Božić u krugu svojih najmilijih.”

Pjevač Max Hozić u ovoj se pjesmi pojavljuje u svojoj sve češćoj ulozi redatelja videospota. Max je izjavio da mu se već od prvog slušanja pjesma „Božić uz najmilije“ svidjela te da mu je odmah zvučala kao jedna iskrena obiteljska priča, a upravo su takav spot i snimili: Dolores i njezina obitelj, pokloni, kolači, topla energija i ljubav. Baš Božić u svom najljepšem izdanju.

Autorima Alenu Orliću i Ivanu Mikuliću to je već druga ovogodišnja božićna pjesma. Krajem prošloga mjeseca objavljena je njihova božićna pjesma “Božić nam stiže”, ovogodišnji božićni hit u izvedbi izvrsnih mladih pjevača Bernarde Bruno, Nine Kraljić, Roka Vuškovića i Igora Drvenkara:

VIDEO:

https://youtu.be/VEpJsc107iU.

HOP

HOP na Telegramu
https://t.me/hopportal