SKANDAL PFIZER: ŠOKANTNA PRIČA O UROTI GLOBALNE VLADE SKRIVANJEM UNIŠTENJA IMUNOLOŠKOG SUSTAVA „CJEPIVOM“

0
4452

SKANDAL PFIZER GATE

ŠOKANTNA PRIČA O UROTI GLOBALNE VLADE SKRIVANJEM UNIŠTENJA IMUNOLOŠKOG SUSTAVA „CJEPIVOM“ PROTIV COV-19

mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

Poštovani čitatelji, nastavljamo objavljivati svakih par dana naslove i kratki tekst od par rečenica s linkom uz svaku vijest.

Zahvaljujemo na suradnji našim znanstvenicima.

 

1.

Skandal PfizerGate: Šokantna priča o uroti globalne vlade skrivanjem uništenja imunološkog sustava “cjepivom” protiv COV-19

 

Zdravstvene vlasti diljem svijeta uhvaćene su na djelu kako manipuliraju brojkama u pokušaju da javnost drže u neznanju o razornim nuspojavama injekcija. Ne vjerujte lažima i propaganda koju šire glavni mediji – nastavite čitati, otkrijte puni opseg ovog zataškavanja i stvarni utjecaj koji “cjepivo” ima na zdravlje ljudi. Pripremite se za veliko otkriće koje će uzdrmati temelje svega što ste mislili da znate o tzv. pandemiji.

https://expose-news.com/2022/12/29/the-pfizergate-scandal-a-shocking-conspiracy/

2.

Povjerljivi Pfizer i vladini dokumenti potvrđuju da su ADE, VAED i AIDS zbog COV-19 cijepljenja doveli do toga su milijuni “iznenada umirli” i još umiru

Povjerljivi dokumenti otkrivaju da u roku od nekoliko mjeseci od primitka početnih doza „cjepiva“ protiv COV-19, neki pojedinci razvijaju pospješenje ovisno o antitijelima (ADE) i pospješenu bolest povezanu s cjepivom (VAED). I kao da to nije dovoljno alarmantno, službeni dokumenti također dokazuju da se tajanstveni oblik sindroma stečenog imunološkog nedostatka također pojavljuje u uznemirujućem broju primatelja samo pet mjeseci nakon početnih injekcija. To može objasniti zašto, tragično, službeni vladini zapisi potvrđuju da su milijuni ljudi misteriozno iznenada umrli u zemljama širom svijeta, uključujući Sjedinjene Države, Ujedinjeno Kraljevstvo, Australiju, Kanadu i Europu, nakon raširene distribucije „cjepiva“ protiv COV-19.

Slika 2 znanstv vijesti 115 dio

Jedan primjer bakterijske infekcije koja bi potencijalno mogla biti pogoršana ADE ili VAE je infekcija streptokokom A (streptokok A). Strep A je vrsta bakterije koja može uzrokovati širok raspon bolesti, uključujući upalu grla, upalu pluća i sepsu. Vjerojatno ste u glavnim vijestima vidjeli da infekcija strep A ove zime ubija djecu lijevo, desno i središnje.

Jedan od dokumenata koji se nalaze u najnovijem izbacivanju podataka je ‘reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf’. Tablica 5, koja se nalazi na stranici 11 dokumenta , pokazuje ‘važan potencijalni rizik’, a taj rizik je naveden kao ‘poboljšana bolest povezana s cjepivom (VAED), uključujući pojačanu reporatornu bolest povezanu s cjepivom (VAERD)’.

Slika 3 znanstv vijesti 115 dio

https://expose-news.com/2022/12/30/covid-vaccine-sudden-deaths-ade-vaed-aids/

 

3.

CDC izdao upozorenje o povećanju invazivnih infekcija streptokokom kod djece

Američki centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) prošlog je tjedna izdao zdravstveno savjetodavno upozorenje liječnicima i zdravstvenim vlastima o nedavnom porastu invazivnih bakterijskih infekcija streptokokom skupine A među djecom. U upozorenju o porastu invazivnih infekcija streptokoknom skupinom A – ili iGAS-om, CDC je izdao “Health Alert Network Health Advisory” kako bi upozorio kliničare i tijela javnog zdravstva u priopćenju za javnost 22. prosinca. Zdravstveni dužnosnici kažu da je invazivna streptokokna A infekcija teška i ponekad po život opasna infekcija u kojoj bakterija streptokoka napada krv, masno tkivo, pluća ili duboki mišić. Legitimno je pitanje želi li se ovakvim priopćenjima prakriti posljedice uboda djece protiv Covida.

CDC Issues Warning About Increase in Invasive Strep Infections in Children

 

4.

Svjetsko vijeće za zdravstvo pozvalo na zaustavljanje injekcija Covida prije 18 mjeseci

 

U lipnju 2021. dr. Tess Lawrie, suosnivačica Svjetskog vijeća za zdravlje i članica Upravnog odbora Vijeća, pisala je glavnom izvršnom direktoru MHRA-e June Raine pozivajući na hitno zaustavljanje programa cijepljenja protiv Covida: “Potrebno je hitno zaustavljanje programa cijepljenja dok se provodi potpuna i neovisna sigurnosna analiza kako bi se istražili puni razmjeri štete … Sada postoji više nego dovoljno dokaza o sustavu žutog kartona [UK] da se cjepiva protiv Covida-19 proglase nesigurnima za upotrebu kod ljudi. Trebalo bi provesti pripremu za jačanje humanitarnih napora kako bi se pomoglo onima koji su oštećeni cjepivima protiv Covida-19 te kako bi se predvidjeli i ublažili srednjoročni do dugoročni učinci.”

slika 4 znanstv vijesti 115 dio

U ovom cjelovitom intervjuu poslušajte kako je dr. Lawrie otkrila da sukobi interesa utječu na suzbijanje ranog liječenja i umanjivanje nuspojava „cjepiva“ protiv Covid-19. Ona također govori o tome kako bi nova kaznena prijava mogla aktere pozvati na odgovornost i ono što je društvo moralo pretrpjeti u posljednje dvije godine.

 

https://rumble.com/vt2zap-doctor-demands-investigation-and-immediate-stop-to-vaccines.html

Regulatorna agencija za lijekove i zdravstvene proizvode (“MHRA”) odgovorna je za osiguravanje da lijekovi i medicinski proizvodi koji se koriste u Ujedinjenoj Kraljevini rade i da su prihvatljivo sigurni.

https://expose-news.com/2022/12/29/wch-called-for-a-halt-to-covid-injections-18-months-ago/

5.

Dom lordova pretvara se da raspravlja o strategiji promjene ponašanja koja će se koristiti za daljnji program klimatskih promjena

 

Tijelo koje savjetuje vladu Ujedinjenog Kraljevstva o klimatskim promjenama reklo je da 62 posto smanjenja emisija mora doći iz “promjene ponašanja i individualnih izbora”.

 

Slika 5 znanstv vijesti 115 dio

Drugim riječima, vlada mora obučiti ljude da troše manje energije. Nulta neto vrijednost neće se postići upotrebom obnovljivih izvora energije. To će se postići smanjenjem našeg životnog standarda. I to je plan.

https://expose-news.com/2022/12/30/house-of-lords-pretend-to-debate-behaviour-change/

6.

Visoki troškovi dizanja u zrak svijeta: Ukrajina i NDAA 2023.

Hoće li se Amerikanci probuditi u stvarnosti da predugo hodaju po pogrešnoj strani povijesti ili je prijeđena točka bez povratka? Dvostranačko ludilo ponovno je bilo izraženo ovaj tjedan jer je američki kongres odgovorio na Bidenovu zatraženu sumu  od 37 milijardi dolara dodatne pomoći Ukrajini dajući mu 45 milijardi dolara, čime je ukupna američka potpora svom jednokratnom odjelu kojim upravlja u Davosu porasla na 111 milijardi dolara. Pomoć je bila dio ukupnog zakona o potrošnji koji su usvojila oba doma Kongresa. Bio je to ogroman iznos od 1.7 bilijuna dolara i uključivao je 858 milijardi dolara obrambene potrošnje  što daleko premašuje bilo koju svotu koju je američka vlada ikada potrošila u povijesti. Od tih 858 milijardi dolara, 817 milijardi dolara dodijeljeno je izravno američkom Ministarstvu obrane, dok će preostalih 29 milijardi dolara biti dodijeljeno programima nacionalne sigurnosti unutar ministarstva energetike.

Nastavak naoružavanja Tajvana

Sredstva NDAA za 2023. koristit će se za “jačanje” Tajvana na Pacifiku s  12 milijardi dolara odobrenih za pomoć Tajvanu  u kupnji oružja od američkog vojno-industrijskog kompleksa (s 12 milijardi dolara u ‘zajmovima’ koje treba vratiti tijekom sljedećeg pet godina, naravno). Od ovog fonda, 100 milijuna dolara bit će dano izravno izvođačima za popunjavanje “zaliha za nepredviđene slučajeve” koje će koristiti Tajvan  “u slučaju bilo kakvog budućeg sukoba”.

The High Cost of Blowing Up the World: Ukraine and the 2023 NDAA – LewRockwell

Slika 6 znanstv vijesti 115 dio

Osim toga, Tajvan će biti pozvan da sudjeluje u sljedećoj  vojnoj vježbi Rim of the Pacific pod vodstvom SAD-  a 2024. godine, a time i široj strategiji “Pacific NATO” koja okružuje kopnenu Kinu. Ova vježba i širi pacifički NATO (aka Quad) anti-kineski arsenal marionetskih kolonija bit će pojačan s dodatnih 11,5 milijardi dolara koji će biti dodijeljeni  Pacifičkoj inicijativi za odvraćanje  ‘kako bi se suprotstavili zloćudnom kineskom utjecaju na Pacifiku’.

Baš kao što je Ukrajina pretrpjela obojene revolucije u režiji SAD-a 2004. i 2014., tako je i Tajvan prošao kroz sličnu promjenu režima ‘ Revolucije suncokreta ‘ koju je financirao NED 2014., a koja je dovela do skidanja s vlasti stranke Kuomintang kao završne faze sporazum o gospodarskoj integraciji s kontinentalnom Kinom bio je u fazi finalizacije.

HOP

https://t.me/hopportal

Telegram kanal Arna Šebalj:

https://t.me/arnakanal

FB

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086873156577

Chat, grupa 

S Arnom i istinom:

https://t.me/arnasebalj

SVJEDOČANSTVA:

https://t.me/+sDUqfUv-QRdmM2Q0

Youtube kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCS_UVM46msLtQSvd46Cd5_A