Zahvaljujući vlasti SAD-a: ‘Pfizer’ tvrdi da nikada nisu morali provoditi ispitivanja i nisu bili obvezni dokazati sigurnost ili učinkovitost cjepiva

0
4833

Farmaceutski zviždač: Covid i ‘toksična cjepiva’ su biološko oružje koje je stvorilo Ministarstvo obrane SAD-a

“Ovo je doista vojna operacija, ratni zločini i zvjerstva zataškani kao zdravstveni događaj.”
1. veljače 20230
(autor: Miranda Sellick | Zaklada RAIR) – Možda je najveće egzistencijalno pitanje našeg vremena odakle je točno došao covid-19?

Prema Sashi Latypovi, bivšoj izvršnoj direktorici istraživanja i razvoja u farmaceutskoj industriji, i Katherine Watt, parapravnoj istraživačici i filozofkinji, to je posao iznutra. Covid-19 je čin biološkog rata koji provodi Ministarstvo obrane SAD-a (DoD) protiv stanovništva SAD-a i svijeta u dvije faze.

Prvi korak bio je virus koji je preplašio ljude  spremnih za sljedeću katastrofu. Drugi je bio puštanje otrovnih “cjepiva” osmišljenih da izazovu daljnju štetu i smrt. “Oni su dizajnirani da budu otrovni, s namjerom da uzrokuju štetu”, rekla je Latypova za L4Atv. “Izgleda da je ovo virus koji je stvorila američka vlada.”

Prvi korak bio je virus koji je preplašio ljude koji su već bili spremni za sljedeću katastrofu. Drugi je bio puštanje otrovnih “cjepiva” osmišljenih da izazovu daljnju štetu i smrt. “Oni su dizajnirani da budu otrovni, s namjerom da uzrokuju štetu”, rekla je Latypova za L4Atv. “Izgleda da je ovo virus koji je stvorila američka vlada.”

Dok se priča o podrijetlu pandemije koju plasiraju glavni mediji, počevši od zoonotskog virusa (onog koji se prenosi sa životinja na ljude) s  tržnice u Kini do priznanja mogućnosti slučajnog oslobađanja dobivenog -funkcionalnog virusa iz laboratorija u Wuhanu, koji je možda, ali i ne mora biti financiran od strane Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH), Latypova i Watt podijelili su dokumentirana istraživanja koja upućuju na to da Ministarstvo odbrane Sjedinjenih Država odlučuje o tome.

 “Trump i Biden donijeli su nekoliko daljnjih kongresnih akata, za financiranje i jačanje strukture za izgradnju programa”, tvrdi Watt. “Vlada je izgradila golem javni i privatni tok financiranja za istraživanje i uporabu vojnog biološkog oružja, eliminirala je informirani pristanak, prekvalificirajući ljude koji bi potencijalno mogli biti nositelji bolesti kao pretpostavljene prijetnje nacionalnoj sigurnosti, tako da možete učiniti što god želite njih jer ste na ratnoj nozi.”

Watt  je od 2020. istraživala pravni okvir za pandemijske manevre, njezine su tvrdnje postale sasvim jasne u travnju 2022. s slučajem False Claims koji je protiv Pfizera pokrenuo Brook Jackson. “To nije cjepivo; to je prototip Ministarstva obrane”, kaže Watt.

“Pfizer je rekao da nikada nisu morali provoditi ispitivanja i da nikada nisu bili obvezni dokazati sigurnost ili učinkovitost. A 4. listopada 2022. američka vlada podržala je to stajalište, u osnovi rekavši da klinička ispitivanja nikada nisu bila materijalna niti nužna za Ministarstvo obrane da plati izvođačima za proizvodnju i distribuciju biološkog oružja poznatog kao cjepiva protiv covida-19.”

Kada je Latypova otkrila Wattovo pravno istraživanje, cijela je priča dobila smisla. Kao farmaceutski stručnjak s 25 godina iskustva, nije mogla razumjeti zašto niti jedna regulatorna tijela od samog početka nisu reagirala na alarmantne sigurnosne signale koje proizvode cjepiva. Koristila se javnim dokumentima kako bi dokazala svoj slučaj.

Odmah sam otkrila ogromne nedostatke i probleme u razvoju ovih agensa za biološko ratovanje – nepravilnosti iz regulatorne perspektive kvalitete, problemi u proizvodnji”, kaže Laypova.

“Bilo mi je vrlo zbunjujuće zašto nijedna regulatorna agencija u svijetu nije poduzela ništa u vezi s tim – ne u vezi s štetnim događajima, smrtima, užasnim nuspojavama.

I nisu poduzeli nikakvu ovrhu za sve nedostatke u proizvodnji, nedostatak dobre laboratorijske prakse, itd. Kad sam pronašao zakonsku osnovu za to, sve je odmah počelo imati više smisla. Ovo je doista vojna operacija, ratni zločini i zvjerstva zataškani kao zdravstveni događaj.”

Mišljenje Latypove samo dodatno potvrđuje činjenica da je odgovor američke vlade na proglašenje pandemije bilo postavljanje Vijeća za nacionalnu sigurnost (NSC) zaduženog za covid politiku. “Ovo je potpuno neregularno.

Prema svim dosadašnjim planovima, prije 2022. godine nadležna je trebala biti Health and Human Services (HHS), što je i razumno jer je riječ o zdravstvenoj agenciji. Sada imamo NSC nadležan, a sastoji se od šefova obrane i obavještajnih službi. Od početka su to tretirali kao ratni čin; jednostavno nisu rekli ljudima.”

Uvođenje pandemije i kampanje cijepljenja koja je uslijedila pripremale su se godinama, kaže ovaj par.

Jedan od mnogih primjera koje njih dvoje navode jest da je Ministarstvo obrane izdalo više ugovora u Ukrajini za istraživanje covida i protumjere za covid, neki datiraju iz 2012., drugi nedavno, neposredno prije proglašenja pandemije.

Na način na koji je David Martin, osiguravatelj i stručnjak za patente, pokazao namjeru kada je 2021. pratio povijest patenata koje su za novi koronavirus podnijeli Nacionalni instituti za zdravlje (NIH) i Moderna, mnogo prije nego što je proglašena pandemija, Watt je pratio pravni okvir za iskorištavanje pandemije za ograničavanje slobode građana diljem svijeta.

“Dopustili smo kriminalcima da pišu zakone za sebe”, kaže ona. “I iako nema nikakvog smisla, objašnjava zašto su se stvari odvijale kako jesu.

Osnovna ideja je da je javno zdravstvo militarizirano, a vojska pretvorena u javnozdravstvenu frontu, ili Potemkinovo selo, tako da koriste javnozdravstveni jezik i zakone da zapravo provedu vojnu kampanju.

Nazvao bih ih oružjem Ministarstva obrane.”

Oružja o kojima Watt govori su trostruka; prvi je bio informativni – korištenje propagande i cenzure. Drugi je bio psihološki – korištenje straha i terorizma. Treći je bio kemijski i biološki – široko rasprostranjena uporaba lijekova i cjepiva, zapravo toksina i patogena.

S vremenom su Kongres i jedna za drugom američke administracije donosile zakone, amandmane na te zakone i izvršne naredbe kako bi umanjile slobode građana. Primjeri uključuju Patriotski zakon, Zakon o domovinskoj sigurnosti, Nacionalni program cjepiva, Odobrenje za uporabu u hitnim slučajevima, Platformu za hitne slučajeve u javnom zdravstvu i Program za kemijsko i biološko oružje, da ne spominjemo korištenje OTA (Other Transactions Authority) za izdavanje ugovori, svi osmišljeni kako bi stvorili pravni okvir za kontrolu naših života.

HOP

Prijevod i obrada Igor Drenjančević

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal